- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
válasz
petra88 #18727 üzenetére
Szia!
Azt tudom mondani, hogy nézz szét a témában a DELL hivatalos angol nyelvű fórumain és ott olvasgass, kissé sokan panaszkodnak a hangos és hülyén működő hűtésre. Van, akinél folyamatosan pörög még általános felhasználás mellett is (nos olyan is van, akit ez nem zavar, én megőrültem tőle) van olyan, akinek gyakran ki-be kapcsolgat a hűtés, és van egy kisebb csoport, akiknek különösebb probléma nincs a hűtéssel.
Melegedés? Nos nem volt éppen hűvösnek nevezhető a gép, de mivel már nincsen nálam a noti nem tudok neked konkrét hőmérsékleti adatokat mondani a tavaszi/nyári külső hőmérséklet növekedését is figyelembe véve a gép melegedéséről. (értelemszerűen mivel a külső hőmérséklet is nő a gép is jobban melegedik... ez van)
Még 1x mondom, azért mert én nem békültem ki ezekkel a dolgokkal (ami másoknak apróság vagy jelentéktelen dolog)... szóval ez csak az én véleményem. De számomra zavaróak és bosszantóak voltak.
Ha a két GPU közötti váltást (mert két GPU-van az n5010-ben) gyárilag kapcsolhatóvá tette volna a DELL ezekben a notikban, akkor ha az energiatakarékos GPU-ra vált az ember nem lett volna semmi gond a hangos hűtéssel.
(Ha más gyártók meg tudták csinálni rendesen a hűtést - halk de mégis elégséges hűtés, jó ventivel - akkor igenis bosszantó, hogy a Nagy DELL erre nem volt hajlandó, csak mert az Inspironok nem prémium kategóriás notik még odafigyelhetett volna rájuk a gyártó jobban... de ez láthatóan nincs így.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Kedvező ár! Dell E5530 laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest