- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Májusi hardverszeánsz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Atesz08 #159492 üzenetére
Nem írtad hogy bajban van, azt sem hogy az utcán kötnek ki én viszont írtam hogy no offense és azt pedig most írom hogy felesleges habzó szájjal méltatlankodnod.
Nehogy már megsértődj, mert valaki nem átsiklott a hozzászólásod felett, hanem írt rá valamit.Sokkal többet érne ennél a topiknál egy Debrecenben hallottam, vagy albérletes fb oldal esetleg a családsegítő. Itt relatív kevés üres lakással rendelkező PH fórumozó van.
A sértődés joga megillet, csak haszontalan. Ha mégis ezzel akarsz élni, hát hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó számítógép
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest