Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen széket vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Ricardo128 #64087 üzenetére
menj egy egy drogériába, fújj magadra, aztán abból már tudni fogod, hogy az, ami neked van, ilyen illatú-e, és tart-e olyan sokáig
-
XmoD
senior tag
válasz
Ricardo128 #64090 üzenetére
ha win 8.1 alatt plug&play akkor erdekelhet.
-
sNORh
addikt
-
rayoliviero
veterán
válasz
Ricardo128 #64087 üzenetére
Az a parfüm kb. 40 000 Ft a Müllerben amúgy.
A hamisítványt is lehet érezni sokáig, az alapján nem fogod tudni megállapítani.
-
mezis
félisten
válasz
Chesterfield #64088 üzenetére
9 V, 500 mA. Kimész a zsibibe és a csatlakozó dugó alapján válogathatsz, alkudhasz. Bármelyik jó, amelyik legalább 500 mA-t ki tud adni.
-
Abri
senior tag
ASUS GTX780-DC2OC-3GD5 80 000Ft
- 29 hónap papíros garancia! -
Ricardo128
senior tag
-
XmoD
senior tag
Usb-s joystickot keresek maximum 3k ertekben.
-
Chesterfield
őstag
Szükségem lenne egy ilyen adapterre:[link]
Honnan tudnék ilyet olcsóbban szerezni?
-
Ricardo128
senior tag
Nem a parfümöd szeretném megvenni, csak érdeklődni szeretnék, és itt a többiektől is, hátha tud valaki segíteni. Van egy Dior Fahrenheit parfümöm (200ml), kaptam. Honnan tudhatom meg, hogy eredeti-e, vagy felöntött, kínai hamisítvány? Nem használom, elszeretném adni, de mivel nincs blokk vagy akármi, ezért sokan csalónak hinnének. Mondjuk nem hiszem, hogy kínai, mert órák után is érezni az illatát a bőrön. Nos?
-
pohár
félisten
nem sokat használt Davidoff Hot Water Night valakinek? szombat kora délután megyek be Debrecenbe, magammal tudom vinni, ha valaki meg akarná szaglászni (drogériákban itthon hivatalosan nincs, én is Ausztriából, a Müllerből hozattam)
110ml-s, ára legyen 6k, még olyan 90-100ml van benne, neten ugyanez 10-14e körül alakul
-
stb123
tag
Ma délután 3-kor utalta el. Várok reggelig!
-
stb123
tag
Sziasztok!
Egy képről hogyan tudom megállapítani, hogy manipulált-e?
Teszem fel: eladok valamit, küldenek egy képet egy netbankos utalásról. Ez a kép valódi, tehát megtörtént az utalás (csak még nem jött meg az én számlámra a pénz), esetleg manipulált, hogy azt higgyem úton van a lóvé?! (és jóhiszeműen postázom az "eladott" cuccot) -
func93
senior tag
Keresek eladó noti táskát!
Egy Dell E5420-hoz kellene ami 14"! -
gps76
őstag
válasz
kungzi #64071 üzenetére
Nekem van,de 5 m-es RGB LED sor,távirányítóval,táppal. Le lehet vágni belőle,vannak részek ahol forrarsztva van a következő sor,mert kb. 60 cm-es darabokból van.
Eladó:
- Az említett RGB LED szalag 5 m-es. - 4.5 k
- Fehér 5 m-es LED szalag táppal. - 3.5 k
- Gigabyte bluetooth egér(dpi váltóval). - 4.5 k.
- Boneco ultrahangos párásító - 13 k
- Dyras ultrahangos párásító - 6 k
- Notiba half miniPCi express 54 Mbps WLAN kártyák.(van egy Broadcom és egy Atheros). - 2 k/db
- Logitech Wingman Force 3D joystick,táp nélkül.Megy enélkül is,csak a visszahatás nem működik - 1.8 k
- Miracast Wifi Display(Miracast és dLNA). - 4 k
- Samsung Galaxy S4-hez QI töltőpad és adapter a hátlap alá. - 3.8 k (külön is eladók,mert a pad jó más telefonhoz is)
- HTC Desire hibásan.Fakó halvány az amoled kijelzője. - 3 k -
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Debrecenben hol érdemes mobiltelefonba akksit vásárolni? Samsung Galaxy 3-as telefonomba kellene, egy napot nem bír ki úgy, hogy jóformán nem is használom.... Köszi a segítséget előre is! -
SG3rg0
őstag
S View Cover Samsung Galaxy Note 3 8.000Ft ( pár hetet használt )
Samsung Galaxy Note 3 hátlap SÁRGA 2.500Ft ( pár hetet használt )
Samsung Galaxy Note 3 hátlap KÉK 2.500Ft ( pár hetet használt )
Spigen Ultra Crystal Ultimate Clarity Samsung S4 1.900Ft (Új bontatlan )Érdeklődni privátban!
-
kungzi
veterán
üdv
Van egy 120cm-es polcom, aminek az aljára szeretnék egy kis ledfényt kapcsolóval. Hol tudnék ilyet venni? (Ha lehet, akkor RGB legyen
)Előre is köszi
-
_Fonzy_
tag
Redőnybe gurtnit hol érdemes venni? Valami olcsóbb redőnyös boltot ismer valaki?
-
beencee
őstag
GIGABYTE GV-R695OC-1GD kártya, dobozával, mindenével eladó - 20k.
Érdeklődni az adataimnál lévő e-mail címen. -
XmoD
senior tag
válasz
PLaci58 #64061 üzenetére
A sajat szemednek tudsz hinni csak. Bementem Nyiregyen az outled-be es meglattam a kulonbseget. led spotot vettunk tegnap ott osszehasonlitva 3 kulonbozot. egyforma szinhomerseklet, ugyanannyi led szam es meg teljesitmenyben es lumenben is egy volt. de 3 kulonbozo gyarto. Hmm elmondhatom hogy nem keves kulonbseg van koztuk. arban pedig 1-2-3 szaz forint. Nah ez a nem mindegy
-
PLaci58
addikt
válasz
PLaci58 #64045 üzenetére
Elárulom a megfejtést
Mindkét "izzóra" 11W, 850 lm-t adnak meg.
Ennek ellenére az elsőre 62W, A+, a másodikra 70W, A-t adnak meg.
Ha már a gyártó sem tudja eldönteni, akkor kinek higgyen az ember?Én egyébként 6-al szoktam szorozni a teljesítményt és az felel meg kb. a normál izzó fényerejének.
Tehát:
5W-os LED => 30W-os normál;
7W=>42W
11W=>66W
18W=>102W -
pohár
félisten
válasz
ngabor2 #64058 üzenetére
szerintem nem nagyon van most házi, nekünk van 11 tyúk, és a napi átlagjuk ilyenkor körülbelül 2 tojás... (max azoknak, akiknek van 30 darab, és alig használ el belőle)
nekünk is venni kellett a helyi zöldségestől 15-öt, meg visszavettük a négyőnk fogyasztását karácsonyig belőlebezzeg nyáron ránk rohad a sok tojás, amikor naponta 10-11-et hozunk be, alig győzzük eladni
-
vlevi
nagyúr
válasz
PLaci58 #64055 üzenetére
Én valami ilyesmit vettem a múltkor az OBI-ban.
Kicsit irányított fénye van, tehát nem szór mindenhová, mint a társai, de egész jó fénye van.
Igaz, nem 50 forint, mint egy sima villanykörte, de ahová nekem kellett (makettező festőkabin), nem volt jó a hagyományos égő sem, de a kompakt fénycső se. -
ngabor2
nagyúr
Megint furcsát kérdezek: házi tyúktojás van valakinek? Kellene vagy 50 darab, jön a Karácsony.
-
törölt tag
Beírod a google-ba, hogy 4k youtube, és ott is ad használható találatot.
Ez érdekes videó. A gyári Totem elhasal alatta, a hang megvan, de a kép a zöldnél megáll... Terminálból mplayer2, frontend nélkül meg vitte rendesen... Dobott pár errort, de akadásmentesen vitte...
Asus X54H laptop, I3, 2G ram, valami Intel HD 2000 videóval...
Szerk.: Ubuntu 14.10 -
pohár
félisten
válasz
Zola007 #64025 üzenetére
nem büdösek azok, mert ugye magadra nem úgy fújod, mint a papírcsíkra (sokat, de kis területre), hanem szépen elporlasztja a cuccot, de az igazi illatuk csak pár perc múlva jön elő mindnek (ilyen a parfüm felépítése)
amúgy merem ajánlani még ezeket:
Davidoff Hot Water
Davidoff The Game
Paco Rabanne 1 Million (akár az Intense változatát is)
Paco Rabanne Invictus
Carolina Herrera 212 VIP Men
Prada Luna Rossa
Tokyo by Kenzo
Issey Miyake L'eau D'issey Pour Homme
Versace EROS
Hugo Boss Orange
Chanel Allure Homme Sport (és Extreme verziója, ami kicsit nyáriasabb, citrusosabb az alapillatnál)fejből hirtelen ennyi jutott eszembe, amik tetszenek
-
ati012
őstag
80 db tesco rubik matrica hever nálam, ki kéri?
-
ati012
őstag
Lenovo G580 i5 3210 / 8GB / 1TB / GT630 132.000 Ft
Samsung Ativ Book 13" notebook (4 x 1,4GHz / 4GB / 128GB SSD) 130.000 Ft
ASUS K53SD (i5 2450 / 8GB / 1TB / GT540 1GB) új akkuval! 125.000 Ft
22" TFT HD monitorok! 23.000 Ft
ALCATEL 7" tablet 2 magos, 3 hó garancia 20.000 Ft
Toshiba 1.8GHz / 512Mb / 30GB / Wifi 15.000 Ft
Notebook-videókártya-konzol JAVÍTÁS - REBALL garanciával!
VESZEK! Régi, rossz, nem működő PC alkatrészeket! Be a recycling superhero!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Salex1 #64023 üzenetére
Értem, akkor valóban kukorica ajánlott.
Fehér led esetén 80-100 lm/W-al lehet számolni, tehát egy 30 W-os darab 2400-3000 lm fényáramra képes. Hogy a kínaiak tudnak-e ennyit, azt nem tudom, de pl. a Praktikerben, vagy a Baumaxban (esetleg Osram márkabolt? Ebben nem vagyok biztos) van lehetőség kipróbálni.
-
gps76
őstag
válasz
Chesterfield #64028 üzenetére
Tud magyarul is,most néztem meg. Próbáltam már nagyon sokféle ilyen programot,sebességre ez jött be a legjobban,és ingyenes.Régebben Kingsoft Office volt a neve.
-
Zola007
veterán
Igazolványképet hol csinálnak igényes minőségben a városban?
Tehát jól beállított, nem kiégett, nem ballagási hátteres
Rendes műtermes fotós kellene, szemüveg miatt retusálni is szükséges -
pjoey
tag
Keresek használt 2x2gb vagy 2x4gb ddr3-s memóriát. Akinek van eladó írjon privát üzenetet.
-
Borosz
őstag
Okostelefont keresek 10-12 K körül. Független vagy Telenoros. Blade 3, Blade G, OT995 pl. megfelelne. Megkímélt állapot NAGY előny. Férfias kivitel érdekel, nem színes/fehér.
-
Zola007
veterán
válasz
#65675776 #64022 üzenetére
akkor marad az apu, max jön helyette valami combosabb, de én dedikált VGA-t még egyszer nem teszek a gépbe, hogy fűtsön, fogyasszon, zajongjon nekem állandóan mikor csak nagy ritkán kellene a teljesítménye
(#64024) ViragL: nem baj, azért szépen összeszedted.
Ha kerül majd leányzó a képbe még a században, akkor legalább egy ajándékozós alkalom ki van pipálva.
Bár
Rossmanban voltam eddig ott ilyeneket nem is láttam, amikről írtok, majd szétnézek.
Ott érdekes módon az olcsóbbak tetszettek (valami Playboy Berlin meg valami focistás edt)
Fújtam papírcsíkra, ráírtam melyik, elraktam
15 perc múlva már szinte semmit nem lehetett érezni belőlük a papírról.
Valamelyik drágábból (Hugo Boss talán?) lehetett még bőven fél óra múlva is, de az meg eleve büdös volt -
törölt tag
válasz
Zola007 #64020 üzenetére
Ilyen megoldások csak notikban működnek. Az nV próbálkozott vele asztali fronon is, nagyon szép fagyásokat produkált. Olyan szép kékeket még nem látott senki azóta sem kékhalálon.
De amíg semmi sem gyorsítja DXVA-val a 4k-t, addig nem érdemes foglalkozni vele. Csak a CPU erő számít addig.
-
SOAD19
addikt
válasz
Zola007 #64020 üzenetére
Hát, ezt passzolom. Esetleg vegyél valami passzív hűtésest. Anno a régi kártyámra vettem Zalman passzív hűtést, és gyakorlatilag néma volt a gépem, megőrített azelőtt a vga kártya kis ventijének a hangja. Főleg, hogy akkoriban még fent volt a gépház az asztalon. Bár nem tudom, hogy a mai gyengébb vga-knak is szükségük van aktív hűtésre, vagy elvannak passzívan is. De biztos vannak eleve passzívak, csak kérdés milyen áron.
-
Zola007
veterán
válasz
SOAD19 #64018 üzenetére
azt meg lehet csinálni, hogy kapcsolható legyen a VGA? vagy a számítási kapacitása?
tehát bekötöm a lap / VGA display portjára, de ha nincs szükségem a VGA-ra, akkor lelövöm biosból, stb.
Ne menjen folyamatosan, mert az idő 95%-ban nem lenne rá szükségem (főleg zaj miatt) -
Salex1
őstag
Lenne egy vállalkozó szellem józsán, aki tudna nekem segíteni egy kb. fél órára? Egy mosógépért kellene elmenni Debrecenbe, berakni a kocsiba, kihozni Józsára és itt behozni a lakásba. (Kocsi természetesen van)
Vagy most lenne jó, vagy holnap 5 körül. -
z0d1AK
nagyúr
Kalapozásom Las Vegasba továbbra is tart, ezek megvételével lehet segíteni. Ismételten áraztam le, de természetesen további kedvezmény sem elképzelhetetlen, privátban várom a megkereséseket!
LG 25UM65 25" 21:9 IPS monitor (3 év gari) - 44 900 ft
Kingston DataTraveler microDuo 64GB OTG USB 3.0 pendrive - 8 490
3,5"-os kártyaolvasó számítógépházba - 1 000 ft
Revoltec 8 cm-es LED ventilátor - 800 ft
Samsung HD161GJ 160 GB hibás merevlemez - 800 ft
Zagg Keys Universal Bluetooth billentyűzet (iOS/Android/Windows) - 12 990 ft
Toshiba 10,1" notebook táska - 990 ft
SlickWraps Galaxy S5 full-body famintás fólia 990 ft
Felragasztható bankkártyatartó - 300 ft
G-Shock GB-5600AA Bluetooth ütésálló okosóra - 18 900 ft
Karkötő microusb adatkábel - 1 200 ft
Két csillogó férfi fülbevaló (kocka és kereszt) - 1 000 ft
Norton Mobile Security Premium Android és iOS vírusirtó - 990 ft
Trendnet TEW-800MB AC1200 Wireless Media Bridge - 4 900 ft
Micro SIM vágás adapterrel - 300 ft
Sigma notebook zár (ÚJ) - 290 ft
ASUS O!Play Air HDP-R3 médialejátszó dummy - 500 ft
-
gps76
őstag
válasz
Chesterfield #64011 üzenetére
A WPS office a leggyorsabb.
-
Chesterfield
őstag
Androidos tabletre tudtok ajánlani valami magyar nyelvű programot, ami tud word doksit szerkeszteni?
-
ViragL
tag
válasz
Zola007 #64004 üzenetére
Nem egyszerű. Milyen illatot szeret a hölgy (a nem nőiesből gondolom, hogy nem saját részre keresed
)? Virágos, friss, citrusos, inkább fás? Esetleg orientális? Milyen idős? Ez is számít, bár manapság a fiatalok is használnak időseknek készült illatokat, franc se érti miért, divat.
Milyen parfümöt használ jelenleg? Régóta használja? Ha igen, és szereti (és miért is ne szeretné, ha használja) ugyan olyat vegyél neki! Ha mindenképp másikat akarsz neki, akkor is tudd, hogy pontosan milyet használ most, mielőtt bemész a Müllerbe vagy a Douglasba. Ez azért kell, hogy az eladók tudják majd milyen illatot keresel (lásd első kérdésem)
Bemész a boltba, keresel eladót, megszagolsz ötöt (nem eladót, illatot
) , illatkártyákat megjegyzed. A polc végén találsz szemes kávét, beleszagolsz, aztán kimész sétálsz. Ha kitisztult az orrod, megszagolod a kártyákat. Ha valamelyik bejövős, akkor kész is vagy, ha nem kezded előröl.
Sok szerencsét és türelmet a vásárláshoz!
-
pohár
félisten
-
mongo
tag
Eladó XFX HD4670 750M 1GB DDR2 7k
-
sirály69
őstag
Valakinek 1 jó kis telefon(nagy üzemidővel)?
THL 4000 (4.000mAh!, Dual Sim 4.7" MTK6582M Android 4.4) Új! Csere ON!
-
Zola007
veterán
apropó parfüm, tudtok ajánlani valami normális (nem túl erős, nem szúrós, de nem nőies) illatú EDT vagy parfümöt
Olyat keresek, ami tartós, de nem attól, hogy eleve lórugás illata van és sokáig tart míg elgyengül, hanem végig enyhe, nem feltűnőSose voltam híve a dolognak
nem vagyok jó teszter-szagolgatásban sem, megszagolok 3 darabot és annyira telítődik az orrom, hogy utána szinte mindegy mit raknak elém
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nyaralás topik
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH! Szakszervezet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest