Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
Holnap mennem kell a Kassai Campusra, egész nap ott leszek.
Ha jól tudom bent a parkolás fizetős.
Ti hol parkolnátok a helyemben?
Lehetőleg olyan hely kéne ami nem fizetős. -
EXIEZ
aktív tag
Eladó cuccok:
JJRC RC távirányítós autó 1:18 - 7999Ft!!
TrackR Bravo bluetooth nyomkövető - 3000Ft
Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő - 7999Ft
Német egyhengeres pumpa - 7Bar max. - 1999Ft
Újszerű TCM taposógép / lépcsőzőgép - 7999Ft
Aki péntekig átveszi valamelyiket személyesen, akkor kicsit faragható az ár -
7Sony7
addikt
Srácok, egérriasztót kocsiba/garázsba tudtok jót?
(Légpuskám nincs)
-
bul07
nagyúr
válasz
bagyulajuve #130087 üzenetére
-
mezis
félisten
válasz
bagyulajuve #130087 üzenetére
Mozgás érzékelő az erkélyre, internetről letöltesz néhány ragadozó madár hangot, puskalövést + egy USB-s hangerősítő ?
-
ViragL
tag
A Forumban lévő Office Shoes üzlet telefonszámát nem tudja valaki?
-
func93
senior tag
Sziasztok,
Továbbra is keresek gamer széket debrecen vagy környékén.
Köszi!
-
bagyulajuve
addikt
válasz
mezis #130086 üzenetére
ja, de mondjuk inkább levesnek a tenyésztett választanám
, viszont ha vegyítem ezzel a megoldással: (#130083) bul07 , akkor végülis hullákat fellógatom (amolyan predátorosan) és látnák, hogy minden galamb erre a sorsra jut
(#130085) aryes sztem ilyen kb 3-4 évvel ezelőttig jerikó környékén is volt és akkor nem volt ilyen sok galamb, de már én sem hallom -
mezis
félisten
válasz
bagyulajuve #130082 üzenetére
Galamb csapda? A galamb húsleves ugyanolyan finom, mint a tyúkhúsleves !
-
válasz
lorcsi #130081 üzenetére
A Bika és a Bajcsy közötti kis utcában (nem tudom a nevét) évekig ragadozómadár hangokat játszottak be hangszórón keresztül a galambok elriasztására. Sajnos már nem üzemel a rendszer egy ideje, talán elromlott, vagy nem volt hatékony, de irtó hangulatos volt, teljesen a Jurassic Parkban éreztem magam.
-
bul07
nagyúr
válasz
bagyulajuve #130082 üzenetére
Munkahelyen a kiirtás segített
Volt vagy 40db, míg egy is maradt csalta ide a többitÉs így pár éve galambmentes
Persze vadgalamb az van, de azt meg nem bántjuk, az lehet, az nem szaporodik túl
-
lorcsi
veterán
válasz
bagyulajuve #130069 üzenetére
állítólag egy műmadár is jó..valami nagyobb
-
mezis
félisten
válasz
Az erkélykorlát fölött pár cm-re feszíts ki madzagot, drótot. Nem is kell nagyon feszesnek lennie. Nem szeretnek ilyenre érkezni.
-
bobace
addikt
válasz
bul07 #130074 üzenetére
Na mesélj, mi az a jó akció A70-re? Tegnap én is leütöttem egyet a sestore-on 79,9-ért, aztán jött az email hogy elírták és semmis a rendelés.. Én meg már ki is fizettem pedig.. Persze egy kört próbálkoztam a fogy véddel (még nincs válasz), de nem sok reményt fűzök hozzá. Te honnan rendeltél jó áron?
-
Dan-szan
senior tag
Nagykonyha kft / Kajás Robi , valaki rendelkezik róla információval? A honlapon a felújítás van még mindig, a megadott tel.szám rögzítő.
-
bul07
nagyúr
Eladó Samsung A5 2016 telefon
Ezt az évet még ezzel a telefonnal terveztem, csak közben lett egy jó akció a A70-re és így váltottam.
A telefont 2016.11.28-án vásároltam azóta hibátlanul működik.
2018.10.19-én cseréltettem benne akkumulátort 12e Ft-ért, mert kezdtem érezni hogy gyengül kicsit, számla megvan.
2019.07.02-án vásároltam egy A70 telefont és azóta nem használom a telefont, tartaléknét szolgált .Garancia már nincs rá, tökéletesen működik.
Végig üvegfólia és tok volt rajta. Leejtve sose volt.
Képeken rajta van az üvegfólia.Csomag tartalma:
A5 2016 telefon
Gyári doboz
Gyári töltő
Gyári kábel
Gyári fülhallgató(sose volt használva)
+ ajándék
2db üvegfólia
2db új tok (ilyen)Ha esetleg kell több üvegfólia vagy tok akkor azt külön megbeszélhetjük.
Ár 22.900Ft
Hirdetés link ahol képek is vannak
Pénteken megyek Debrecenbe így délutáni órákban személyesen át tudnám adni. Ittenieknek 1000Ft kedvezmény, vagy még plusz üvegfólia, tok.
-
mrbig25
őstag
válasz
bobace #130068 üzenetére
Nemrég voltam a szülőknél, már volt a digi...hát szerencse hogy jöttem.
Huawei hg8240h-t hoztak, ezen nincs wifi és szintén csak a lan1 port megy rajta, szóval router mindenképp kell hozzá.
A szerelő beállította a routert dinamikus ip-re és bedugta az ont lan4 portjába...a szülők meg csodálkoztak, hogy órák múlva sincs net. Átdugtam lan1-be, beállítottam a nevet, jelszót, azóta rendben van. -
Peti78
őstag
válasz
Macska nem jó?
-
Cs1csó
titán
válasz
Ó te galamblelkű!
-
bagyulajuve
addikt
tudtok valakit ajánlani, aki 10. emeleti erkélyre a k*cs*ög galambok ellen feltenne hálót, sajnos én fostos tériszonyos vagyok és nem merem bevállalni emiatt
-
bobace
addikt
válasz
mrbig25 #130057 üzenetére
Én pár hónapja Fiberhome-ot kaptam, nem rossz a wifije szerintem. Viszont egy LAN portja működik, úgyhogy egy switchet kellett vennem. Ha költség merül fel a bekötés során, azt az első számlához csapják (ami amúgy is pár száz forint szokott lenni), de nekem oszlopról hozták, és bent is odarakták ahová kértem, és nulla forint lett így is.
-
Avela40
csendes tag
Sziasztok,
Topiklakóknak 2 ezer forint kedvezmény!
Eladó Huawei P9 / Garanciális / Karcmentes / Vadonatúj akku.Ennyiért igazán jó ajánlat. Vegyétek vigyétek!
-
LeventeV
senior tag
Keresek megvetelre PS Vita Slim konzolt.
Akinek van elado, akar a kornyeken, kerem privatban jelezze.
Elore is koszonom. -
SOAD19
addikt
Mindig csodálkozok, hogy milyen régóta állja a sarat, az a kis üzlet. Megvan már vagy 20 éve kb.
-
-
mrbig25
őstag
válasz
Zsoleszhun #130058 üzenetére
Értem, akkor még mindig random, hogy éppen mit hoznak...de mondjuk a router / bridge módot utólag is el lehet intézni, ha mégse lenne jó.
Én is így tudtam, hogy átkötésnél nincs költség, köszönöm a megerősítést. -
mrbig25
őstag
válasz
Atomantiii #130056 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Gyors kérdésem lenne azokhoz, akikhez a Digi már behúzta az optikai kábelt:
/Szüleimhez mennek holnap...én nem tudtam nekik válaszolni, ezért kérdezek/
- milyen beltérit adnak mostanság? Használható rajta a wifi vagy inkább kérjék bridge módba és saját routerrel menjen?
- van-e valamilyen helyszíni költsége a dolognak? /a szülők kártyáról intéznek mindent, nem sok kp. van kéznél/
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Atomantiii
addikt
Szívárványban szerintetek lehet kapni magyar háti permetezőhöz cuccokat? (tömítés, kerámiagolyó, stb).
-
Cs1csó
titán
válasz
bagyulajuve #130053 üzenetére
Vagy pl. nem tudom van e Debrecenben VIP moziterem.
-
lorcsi
veterán
válasz
bagyulajuve #130053 üzenetére
anno valami olyat is csiripeltek hogy a Forumban lesz mozi..
-
Cs1csó
titán
válasz
atike #130051 üzenetére
Nem, de ez is egy szempont, pl. Budapesten van éjszakai járat Debrecenben kb. éjfélkor leáll minden úgy reggelig 4-5-ig. A kulturális élet pezsgése fontos szempont, én ideveszem azt is, hogy pl. IMAX vagy 4D-és mozi sincs csak Budapesten. Pedig IMAX-re lenne igény vidéken is, persze költségek stb. de ez nem indok.
-
Shokkolo
addikt
Régebbi, "Made in Korea" Samsung Evo SD / Micro SD kártyát keresek,
16- 32 GB méretben.
Előre is köszönöm -
EXIEZ
aktív tag
-
Cs1csó
titán
Magyarországon egy igazi VÁROS van - így nagybetűvel - sajnos, Budapest, a többi csak egy nagyobb falu szintjén mozog. Szinte soha, sehol semmit nem lehet kipróbálni, megtapogatni stb.
Egy ekkora országnak nem szabadna 1 milliósnál nagyobb fővárosának lenni ellenben kellene 2-3 fél millió körüli nagyobb város. Ehelyett van a 2-2,5 milliós Budapest és pár 200-300 ezres nagyobb város meg a sok kicsi. -
Peti78
őstag
válasz
bagyulajuve #130042 üzenetére
Converse pólókat konkrétan 10 dollárért vettem. Levi's hátitáskát szintén. Éreztük, hogy ez lesz (na meg egy kis utánakérdezés is volt) , ezért ruhaneműt alig vittünk. Hazafelé persze tömve volt a poggyász. Nehezen értem meg, hogy itthon miért kerül ilyen sokba a ruhanemű. Nyilván megvan az oka, mert sok a járulék és társai...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
SOAD19 #130039 üzenetére
az a baj, hogy itthon drága a ruházat, míg a US and A-ben a márkás cuccok is olcsók tudnak lenni (ahogy Peti78 írta is korábban), de nagyon (Levi's 501-et 30-35 dollárért ki lehet fogni egy jobb napon)
Minőségben is durva különbség van. Pont a hétvégén rendezkedtem itthon és előkerült pár póló, amiket a 90-es években vettünk kinn és csak 1 van hordhatatlan állapotban -
SOAD19
addikt
válasz
Peti78 #130029 üzenetére
Talán idehaza nincs annyira kereslet/kedv drágább, kicsit minőségibb ruházatra az embereknek. Minőségi ruházatot, tényleg úgy tűnik, hogy egyre nehezebb találni.
(#130037) local1
Én is így vagyok vele, utálok nézelődni. A Levisnél most kiválasztottam az 511-est, ami nagyjából megfelel az elvárásaimnak. Kissé slim felül, de alul a szár aljánál ne legyen túlzottan szűk. Manapság divat a szűk szár, ami nekem nem jön be. Legjobb az 513-as lenne, ami slim, de egyenes szárral. Még a Wrangler Arizona, ami szimpatikus volt. Mondjuk, én már nem adok ki 30k-t egy farmerért. Az answertől múltkor 12k-ért vettem egy 511-es Levist. Ezért is jó, ha van bevált modell, így biztosan tudom, hogy amit rendelek az jó lesz.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
zsolti1debre #130031 üzenetére
Sajnos én nem értek hozzà, így beárazást kértem egy komplett gépre, melyre a következőket kaptam:
Alaplap: ASUS M4N68T V2 ~1k
Processzor: Athlon II X3 455 ~1k
hűtő: Cool Master Blizzard T2 ~1k
ram: Crucial 2x4GB DDR3 1600mhz ~10k
Ssd: ADATA Premier Pro SP900 128GB ~3k
Hdd: WD 250GB ~2k
Vga: Sapphire R9 270X 2GB ~20k
Ház: AvP Storm P28 ~1k
Táp: Corsair VX450 ~3k
odd: Pioneer DVR-221LBK ~1k -
Peti78
őstag
válasz
SOAD19 #130028 üzenetére
Magyarország második legnagyobb városa. Legalábbis ezt mondják. Ne haragudj, ezzel nem lehet védekezni szerintem. A floridai Sarasota 2013-ban 53 ezer lakossal büszkélkedhetett, olyan sokkal többen most sem lehetnek, de olyan választék van világmárkákból, hogy csak kapkodtam a fejem. [link] Mi itt vettünk sok mindent, a magyar ár töredékéért. Volt választék, minőség. ...és itt van Debrecen, ahol nem tudok venni egy jó minőségű, igazi farmert. GOndolom, Pécsett sem jobb a helyzet, de azért mégis elgondolkodtató. Alkalmi ruházatban kérdésében is teljesen alá tudom támasztani amit írtál. Ami a kiszolgálást illeti az legalább olyan katasztrofális mint bárhol Magyarországon. Vennék farmert 30 ezerért, de nem azt amelyik ugyanolyan anyagból van mint amit a Takko-ban megveszek 8 ezerért. Levi's, Pepe Jeans egy kutya(szar). Nem ragaszkodom a márkás cuccokhoz, abból kinőttem. A minőséghez viszont igen, csak nincs.
-
SOAD19
addikt
válasz
Peti78 #130027 üzenetére
Kínálat nulla? Van benne valami. Múlt héten elmentem pár helyre sötétkék sportzakót nézni magamnak. Kassai végén lévő Titembe bemegyek, sehol senki. Kb. 2 perc múlva csatlakozott egy 3 fős család (apa-anya, srác). Eltelik megint 1-2 perc, az üzlet egyik ajtaján bejön egy ázsiai csávó, majd a szemközti ajtón távozik, oda se néz, meg se kérdezi, hogy mit akarunk, vagy hogy pillanat, azonnal jön az eladó. 2-3 perc múlva csak megjelent az eladó. Nem nagyon tudott mutatni, max egy modell lett volna, de nem volt a méretemben. Max varratni tudnának, de azért szeretném látni a modellt, felpróbálni, hogy hogy áll.
Voltam a Don Fettiboban, ott volt 2-3 modell is, ami jól állt, viszont azok meg természetes anyagot, csak nyomokban tartalmaztak. Következő állomás a Lordman volt, de nekik jelenleg nincs, most még nincs szezonja, majd októberben. Utolsó állomás a Men's fashion a Piac-Kossuth sarkán. Itt is volt kettő, ami szimpatikus volt, de ezek is javarészt műanyagok voltak. Külön érdekesség, hogy az eladó hölgy egy Sportsdirectben kapható Slazenger márkájú pólóban volt, azért szerintem egy ilyen üzletben inkább egy fehér ing lenne a megfelelő viselet. Még a 4skandinaviaban voltam, de nem volt olyan amit kerestem, ehhez hasonló: [link]
Tényleg elég szegényes a kínálat Debrecenben minden téren, nyilván nem egy nagy világváros, de akkor is bosszantó. -
Peti78
őstag
válasz
SOAD19 #130026 üzenetére
Lassan már tényleg nem lehet minőségi terméket vásárolni. Nincs egy normális bakancs, a kínálat nulla. Ahogy a minőség is. A Mustang bakancsom egy szezont bírt ki. 25 ezerért egy szezon nem valami jó ajánlat. A farmerek szét vannak nyúlva, vékonyak... Most voltunk Floridában, és az ottani Levi's-ban normális anyagú farmerek voltak. Tudom, ott kellett volna venni...
-
Peti78
őstag
Sziasztok! Hol tudok venni normális farmert? Mindenhol csakezek vékony, elasztikus anyagot tartalmazók vannak. A Levi`s-ben is ilyen hulladékok találhatók. 3 0 ezerért elvárom, hogy minőségi legyen.
-
Atomantiii
addikt
válasz
gyulazsolti #130021 üzenetére
Most ingyen megcsinálják, ha le van papírozva majd gondolnak egyet 1-2 év múlva és teljesen váratlanul betoppannak a kis markolójukkal akár vasárnap is.
Aztán kiássák a gödröt, pár hétig úgy hagyják, majd egyszer jön a rákötős brigád, visszatemetik, majd utána egy-két hét múlva újra kiássák a csatlakozásnál.
Nálunk vagy 6 hétig volt kiásva, azt hittük már sosem jönnek vissza, igaz így kimaradt a betemetés és újra kiásás.
Közben jött vagy háromszor valami tervező féle, hogy, hol lehet a helye, aztán megint jött mikor kész volt, hogy végül hova is került és hogy is néz ki, lefotózta párszor.
-
Atomantiii
addikt
válasz
dewil666 #130019 üzenetére
Ha jól emlékszem ezt a dokumentumot töltöttük ki.
Viszont szerintem nem a tigáznak küldtük el, de ha érdekel megkeresem és megírom pontosan.
-
gyulazsolti
senior tag
-
Shokkolo
addikt
Urak,
Valakinek nincs normálisabb, felesleges 16 vagy max 32 GB SD / micro SD kártyája?
(Samsung Evo a piros előnyben)
Navit szeretnék frissíteni a kocsiban, de elég hárklis, csak olyan jó, aminek a CID-je változtatható... ráadásul utána elég gyanúsan kuka a kártya(lockolni kell hash jelszóval
)
-
dewil666
őstag
válasz
Atomantiii #130014 üzenetére
Köszi.
Akkor csonkra nem kell tervező majd a tigáz intéz mindent?!
Persze ha be adom a papírokat utána. -
D@niel
addikt
Sziasztok,
megy valaki a keddi napon Miskolcra, Kazincbarcikára? Szívesen csatlakoznék, Oszkáron még nincs hirdetés. -
HUTCHDB
nagyúr
Eladóak a következő pc alkatrészek egyben, kedvező áron.
Alaplap: ASUS M4N68T V2
Processzor: Athlon II X3 455
Hűtő: Cool Master Blizzard T2
Ram: Crucial 2x4GB DDR3 1600mhz
Vga: Sapphire R9 270X 2GB26e.
-
rayoliviero
veterán
Jbl SB450 4K Ultra-HD soundbar eladó 85 000 Ft-ért [link]
-
Atomantiii
addikt
válasz
dewil666 #130013 üzenetére
A csonkra várni kell legalább 1, de lehet 2 évet. Ha nincs ismerősöd.
Valami nyomtatványt kell kitölteni, de már nem is emlékszem honnan szedtük, talán az egyik szomszédtól kaptuk mivel ők is korábban csináltatták és azt el kellet küldeni kitöltve egy debrecen címre, de nem a tigáznak.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Gáz tervezőt tudnátok ajánlani?
Ha még a csong sincs bent akkor azt is neki kell terveznie vagy az a tigáz feladata? -
bagyulajuve
addikt
válasz
gyulazsolti #130010 üzenetére
köszi, ez már jobb
PS4 játékok eladóak
Detroit Become Human: 5k
Devil May Cry 5: 10k -
gyulazsolti
senior tag
válasz
bagyulajuve #130006 üzenetére
A Metró parkolóban is láttam. Hétfőn.
-
schulc99
aktív tag
SHARKOON REX gépház eladó [link]
Érdeklődni privátban lehet. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bagyulajuve #130006 üzenetére
Igen, a Liget lakoparkban van.
A régi, tehát az 1-es rész középső bejáratánál (ahol sorompó van) közvetlenül a portaszolgálat bodéjánál. -
bagyulajuve
addikt
ruhaleadó tárolót tudtok valahol a Füredi/Jerikó környékén?
-
HUTCHDB
nagyúr
Keresek iphone-hoz gyári jack-lightning átalakítót.
-
mezis
félisten
Üdv.!
Keresek 50 - 100 db egyszer írható CD-t vagy DVD-t. Ajánlatokat priviben kérem.
-
sNORh
addikt
Sziasztok
Nem lenne valakinek egy Stock AM2 processzor lefogató kerete? Rossz alaplapról stb. Akinek lenne, kérem privátban jelezze. Köszönöm -
stb123
tag
Eladó számítógép:
alaplap gigabyte GA-965P-S3
proci core 2 duo E2140
2*1 GB memória
videokártya gigabyte GV-R675OC-1GI
400 GB samsung merevlemez
fsp 350 w táp
A gép tökéletesen üzemel, cpu, gpu frissen pasztázva.
Irányár:12.000 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest