Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek !
Van esetleg valakinek egy eladó AMD Phenom 955 vagy 965 procija eladó ? Ha igen , akkor dobjon egy privit árral. (érdekel FX4XXX vagy FX6XXX is)
-
lorcsi
veterán
A Mag-nál van e valakinek kicsit magasabb szinten kontaktja?
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Van 75.000Ft értékű utalványom (15X5.000Ft), mely az Aquaworld Resort-ba szól. Egyben 65eFt-os irányáron eladó. 2015. december 20-ig használható fel.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Zsoleszhun #78094 üzenetére
Igen, erre. Mindenki ki szokta kapcsolni, hogy növeljék a wifis modem stabilitását.
Ha pedig szükségem lenne 2,4 és 5 GHz-re is, akkor inkább olyan routert veszek, ami szimultán képes üzemelni.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
rayoliviero #78087 üzenetére
-
mghltm
addikt
válasz
HUTCHDB #78090 üzenetére
nalunk mar 2 helyen van digi ~3-4 ev ota, elotte upc volt mindenhol. az egyik a belvaroshoz kozeli ( honved utca ) utp kabeles ( net / tv / tel ), a masik helyen csaladi haz + optikai kabel modemmel. evente 1-2 alkalommal van problema: net hasit, telefon jo, teven annyi ado van, elfaradok mire atfutom oket es mindezt joval olcsobban a hasonlo teljesitmenyu upc csomaghoz kepest. nekunk bejott a valtas, jok a tapasztalatok, nalatok pont forditva van. egy a lenyeg: a nehezen megkeresett penzedert megkapd azt a szolgaltatast, amit elvarsz erte, akkor nyert ugyed van.
digirol regeltek meg kre, hogy amikor elfogyott az switch-ben a szabad port es epp uj elofizetot kotottek be, veletelenszeruen kikotottek egy regebbit...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
mghltm #78089 üzenetére
Elozo hazunknal (liget) csak digi volt.
Mindenben jobbnak hangzott az ajanlatuk, mint a konkurencianak.
Most az uj hazunknal csak upc van. (Hatvani Istvan kert)
Upc-nel hibatlan minden, igaz picit dragabb, de a tv minosege es megbizhatosag szempontjabol is joval jobb.
Nem tudom, hogy 2 ev alatt valtozott-e a digi, de ha nem, akkor koszi, de inkabb fizetek 2-3.000 -el tobbet a minosegert. -
mghltm
addikt
válasz
br.rak #78083 üzenetére
nalunk a csaladi hazas reszen az emberek 95%-a problema nelkul hasznalja, lehetseges a surubben lakott teruleteken gond lehet az azonos csatornak miatt. hosszu evek utan viszont megvalok a upc-tol, itt a digi olcsobban es joval tobbet nyujtva raadasul kodolatlan digitalis tv adassal
-
rayoliviero
veterán
válasz
br.rak #78083 üzenetére
Nálam bírja a gyűrődést, 102 Mbit letöltés wifin 5 GHz-en, kábelen pedig természetesen jön maxon, 240--nel. Wi-Free-t mindenképp ki kell kapcsoltatni, utána már bírja a gyűrődést.
Zsoltifree: Ha saját routert használ, wifit ki kell kapcsolni a UPC modemen és bridge módba állítani.
-
Drughi
addikt
Huawei P8 Lite eladó
Vadonat új, bontatlan gyári csomagolásban, 0perces
Garantáltan jóárasítva! -
-
br.rak
őstag
UPC:
én azt mondom kár volt lecserélni a régit az új "mindentudó boxra" 5 v. 6 helyen is kénytelen voltam kiiktatni és bride módba tenni, mert nem bírta a gyűrődést. Persze lehet nézni, hogy milyen jó, hogy egyben van és nem kell külön router -
mghltm
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Gyűjti valaki az Auchanos Arnold és Oszkár matricákat? Van 6 csomaggal, ha kell valakinek ingyen viheti.
-
belinho
senior tag
lappy köszönöm
Így szoktam én is, ahogy a leírás van.br.rak!
Mi az a bride mode? -
lappy
őstag
válasz
belinho #78071 üzenetére
e szerint dinamikus lásd 5 pont
-
belinho
senior tag
Üdv!
Holnap megyek ismerőshöz beüzemelni egy TP-Link Router-t UPC-s TV+internet mellé!
Nálam Invitel-es kábelnet van.
-Összedugom, böngésző 192.168.1.1 vagy 192.168.0.1
-Admin-Admin
-Wireless settings
-Titkosítás, hálózat névadás-jelszó stbBeüzemeltem már pár router-t, de UPC-s net-el még nem, esetleg van valami turpisság, amire számítsak, vagy minden úgy megy ahogy más szolgáltatóknál?
UPC-nél dinamikus ip van vagy PPPoE? -
Beerdrinker
tag
Egy felesleges DVI-HDMI átalakító nincs valakinek? Sör, csoki, kp fejében érdekelne.
Ilyenféle:
-
_seth_
veterán
Eladó:
Ozaki 5.1, Harley Benton gitár szett, érdeklődni priviben.
Keresek:
Relax fotelt jó állapotban, párban.
-
patex1983
őstag
válasz
diablo1984 #78065 üzenetére
Ilyesmire gondoltam én is.
-
Zola007
veterán
-
Acer TravelMate 8473 - 14.1 / i5-2410 / 4Gb DDR3 / USB 3.0 / HDMI / 3G / KIVÁLÓ ÁLLAPOT ÉS AKK
Ár: 59 900 FtDell Latitude E6400 - P8400 / 4Gb RAM / Intel GMA 4500 / Display port - HDMI / 6 v 9 cellás
Ár: 37 900 FtMagyar Dell Inspiron 1545 kék - 15.6" LED / P8600 / 2Gb DDR2 / ATI Radeon 4330
Ár: 39 900 Ft -
Csöves
őstag
1.5-2 szobás olcsón kiadó lakást keresek Debrecen területén, Októbertől vagy azonnal is.
-
Sziasztok!
Kártyás Telenor:
Úgy olvastam egyszer, hogy az új ÁSZF-et elfogadjuk a feltöltéssel. Ez vagy így igaz, vagy nem, nem tudom.
12-én lép életbe a "modernizálás", amitől drágábban telefonálok onnantól.
Szeretnék feltölteni 15k-val és akkor elkerülni az új ÁSZF-et ameddig, nem merül le a keretem. De a boltban azt mondták, hogy negatív, nem kerülhetem el ezzel.
Mi erre a bizonyíték? Egyelőre nem akarok lidl-ös lenni,
-
Beerdrinker
tag
Nincs valakinek a Tóci környékén eladó, bontatlan Telenor sim kártyája? Megszabadítanám tőle, ha meg tudunk egyezni.
Privátban, köszi!
-
ViragL
tag
Ez más elven működik még nem próbáltam, de ismerek olyat aki ezen az elven működöt használt S4-hez, és elégedett vele.
-
Zola007
veterán
Tartós konfettire aprító iratmegsemmisítőt tud valaki ajánlani saját tapasztalat alapján?
-
kobipeti
aktív tag
Valaki vegye meg, már ha kell neki, vagy ha nem akkor valakinek vegye meg ajándékba, már ha van olyan akinek kell, esetleg! Tényleg jó!
-
Irmscher 353
aktív tag
ELADÓ:
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő -8e
- Láthatatlan kerítés háziállatoknak (kutya-macska) -17e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában - 4e
- mikro headset - 10e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) - 8e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL), új fényezhető hátsó lökhárító -14e -
albert8
veterán
Blackberry telo szervizt tud valaki debrecenben?
-
iscsu
tag
válasz
tahepa #78038 üzenetére
Ha átéri a 14 centit, akkor sokat adok érte.
PLaci: szerintem tablethez kellene, hogy legyen. Olyan csomagot meg végképp nem, vagy csak nyitott raktérajtó-lendületes indulás mellett
.
Zola: sima 5" ZTE, semmi extra, csak ragasztott oldalt nyíló flip tok van rajta. Ha hátracsapom a flipet, akkor a csipesz (vagy bármilyen oldalt szorítós tartó) lefeszíti róla...
-
iscsu
tag
válasz
PLaci58 #78028 üzenetére
14 centi kéne sajna...
De köszönöm azért!
Ugyanitt keddi indulással Debrecen-Pozsony-Brno-Plzen-Nürnberg-Bonn útvonalon problémamentes csomagot (gyanús, fehér port eresztő, vagy nagy és közel-keleti nyelven káromkodó dobozt nem) esetleg vállalok.
@tahepa: sok kört spóroltál nekem holnapra, köszi!
-
tahepa
senior tag
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Eladóak az alábbi dolgaim:
-THERMALTAKE CL-P0600 Contact 21 processzor hűtő [link]
-számítógépház [link]
-3 db. router eladó (a 3 db. együtt 1000 Ft) [link]
-25 db. számítógépes kábel eladó egyben (SATA,IDE,FDD) [link]
-PS/2 VGA SWITCH KÁBEL [link]
-Párhuzamos nyomtató kábel [link]
-VGA hosszabbító kábel [link]Privátban keres ha bármi is érdekelne.
-
Hypernem
csendes tag
Huawei Ascend G620S telefonhoz csomagolásában lévő, bontatlan notesztok eladó.
2500 Ft -
iscsu
tag
Sziasztok!
Keresnék valami jó széles csipeszes, vagy hasonló telefontartót. Cél az, hogy az 5"-os telefont vízszintesen is (ragasztott flip tok miatt) átérje. Vagy ha valaki tud mobilos üzletet, ami tart ilyet, és nem 5k HUF-ért adja, az is jó (kedd reggel indulnék, sajna eBay nem pálya).
Ezen kívül valaki tudna javasolni jó, kényelmes, (cserélhető) fülkampós BT headsetet 5-10k közt?
Kösz előre is!
-
kiss.a
tag
holnap dél körül megyek nyírbátor-mátészalka-fehérgyarmat útvonalon, ember, csomag szállítása
-
-
XmoD
senior tag
-
tothantal27
csendes tag
Sziasztok!
8 gb-s Micro SD kártyája nincs valakinek véletlenül feleslegbe,az újkert környékén?
-
Zola007
veterán
válasz
Zsoleszhun #78008 üzenetére
köszi
, a nyíl utcait nem hozta a gugli, a másik meg nagyon messze lett volna
-
Zola007
veterán
Jó minőségű edzett acél láncot hol tudnék venni ~5mm anyagvastagsággal?
teherhordó feladatra lenne, ezért nagyon fontos hogy erős legyen, ne ilyen 150ft/méteres bazári lánc!
-
fasterware
aktív tag
Cooler Master G650M félmoduláris táp, 2020.08.13-ig ipon gar
EVGA 500 W 80 plus bronze ( EVG 100-B1-0500-KR ), 2017.06.19 - ig garral
Kingston Hyperx 1600 MHz 6 GB kék hűtőbordás
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest