Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
válasz
Sanki #131182 üzenetére
Malompark , piac mellett. Addig csak ott vetünk húst stb....ezért érintett érzékenyen a dolog.
Velem egyszer lehet ilyet eljátszani.
Igen nem vittem vissza , nem reklamáltam....soha nem csinálok ilyet. Tőlem ne kérjenek elnézést és ne akarjanak kártalanítani . Az esélyt éveken keresztül megadtam nekik és eljátszották a bizalmat.
A hús az élelmiszer nem játék ! -
EXIEZ
aktív tag
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, könyv árának 50%-os árában
Lista:
Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus
-----------
Eladó cuccok:JJRC RC távirányítós autó 1:18 - 6999Ft!!
Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő - 6999Ft!!
Német egyhengeres pumpa - 7Bar max. - 1999Ft
Újszerű TCM taposógép / lépcsőzőgép - 7999Ft
Eladó makita kisflex - hibásként árulom, előéletét nem tudom, szénkefét cseréltem benne, de így sem működik. - 3500ft -
Peti78
őstag
válasz
Aryes #131188 üzenetére
Mielőtt Amerikába mentünk, besétáltam az otp-be. Mivel a napijegy iszonyat drága a VOdánál, vettünk két amerikai számot. Kérdezem, hogy kapom meg az sms-t? Az amerikai számot csak akkor aktiválják amikor beérünk az országba, illetve akkor kapjuk meg. Hogy tudok kint neten vásárolni, ha nem kapok sms-t? Mert én a netbankon keresztül nem tudom megváltoztatni a számot amire az sms-t kell küldeni. Ők azt nem tudják megoldani. SZuper volt eddig is a dolog... Megkérdeztem, hogy akinek nincs mobiltelefonja, az hogyan vásárol a neten? Válasz: Az ne vásároljon a neten.
-
dobolan
senior tag
válasz
Aryes #131188 üzenetére
Most: mobilt elő, felold, appot kikeres, felold, kód kérése, qva hosszú számsor. Utalás után ikont megnyom, smst vár, mobilt elő, felold, qva hosszú számsort bemásolni.
Hát nálam ez nem így működik. CIB mobil app. Ha magában az applikációban utalsz nem kér tokent. Ha az internet bankban utalsz, akkor kér tokent a netbank, amit a mobillal generálsz le, és azt kell bemásolni.
Netes vásárlásnál hitelesítő kódot szintén az applikáció küld, de nem kell hozzá bejelentkezni, mivel értesítés formájában kapod a teló státuszsorban megjelenik csak le kell húzni és beírni.Számomra csak ez utóbbi lett plusz, az előző pont így működött korábban is.
Nekem fizikai tokenem sose volt. -
BeastMode
őstag
Sziasztok!
VGA-t és monitort szeretnék összekötni (nem meglepő módon
)
A monitoron csak sima VGA csati van, a kártyán DVI, HDMI és Displayport.
Ha valakinek van bármiféle ehhez való adaptere, akkor megvenném a lehető leghamarabb.Köszönöm!
-
válasz
dobolan #131165 üzenetére
Eddig volt jelszó + fizikai token. 1 gombnyomás után egy rövid számsor. Utalás után ugyanezen tokenen 1 gombnyomás, rövid számsor, kész.
Most: mobilt elő, felold, appot kikeres, felold, kód kérése, qva hosszú számsor. Utalás után ikont megnyom, smst vár, mobilt elő, felold, qva hosszú számsort bemásolni.
Ez tényleg majdnem ugyanaz.Ráadásnak még utalás után lestem értetlenül, ott volt a szövegmező, én meg kértem kódot az appból, de azt persze nem fogadta el (miért is nem, nem erre van a mobil app?) Előtte egy héttel már az új rendszer volt, mobil appos azonosítás, akkor még elfogadta a generált kódot, utána lett egy még újabb rendszer. Sehol nem írta, hogy külön meg kell nyomni valamit és utána küldi csak a szükséges kódot, de azt meg smsben.
Ez a része kimondottan zavaros lett...
De mindegy, ez csak először volt kellemetlen. A push üzenetek le vannak tiltva az appban, azért mert egy hónapban 2x használom az appot, ne merítse feleslegesen a telefont...
Eddig az Unicredit netbankja volt idegesítő az sms azonosítással, de a cibes változtatás után már az tűnik jobbnak, főleg, hogy náluk elég 6 jegyű kódot beírni. Véleményem szerint bőven elég lenne egy 4 jegyű kód is, teljesen feleslegesen szivatják az embert a 9 jegyű kódokkal, amúgy sem lehet brute-force-szal kipörgetni, mert csak egy próbálkozást enged.
A token ráadásul többnyire egyszerű, könnyen megjegyezhető számokat adott, amiket egy ránézéssel át tudtam másolni. A 9 jegyű kódot már többször sikerül rosszul beírni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bul07 #131184 üzenetére
Ezt írtam, vagyis arra akartam utalni, hogy az új megoldás biztonsagosabb.
Az okostelefonon is van (általában) egy védelem, és magában az app-ban is, így még 2 lépéshez kell(ene) hozzáférnie a jogosulatlan személynek.
Alapjába véve egyik kutya, másik eb a bankok illetve a netbankjuk tekintetében.
Ha van olyan, ami miatt kedvezőbb, mint egy másik, akkor felesleges váltani, így zsörtölődni is, inkább készség szintre kell emelni a napi hasznalati rutint...szerintem.
Én egyébként elégedett vagyok velük, mondom ezt úgy, hogy az elmúlt kb. 30 évben már voltam vagy 5-6 bank ügyfele. -
bul07
nagyúr
válasz
HUTCHDB #131183 üzenetére
Nálam megvolt a két lépéses azonosítás, felhasználónév és jelszó +sms
És az engedélyem nélkül ez át állítottákCsak az a bosszantó hogy a telefont úgyis elő kell venni akkor minek még plusz felesleges lépés, nekem tökéletes volt a gyors sms küldés
Amúgy ez se biztonságosabb
Mert ha nála a telefon és tudja a felhasználónév és jelszó párost akkor kér sms, akkor mire is jó a app
Csak szívatásraPersze használja aki akarja de engem miért kényszerítenek rá
Lassan tényleg meglesz az utolsó csepp és otthagyom őket a francba
Úgyis a begyembe vannak hogy 65Km kell autóznom hogy egy Erste fiókba bármit eltudjak intézni
Mióta Berettyóújfaluba bezárták a fiókjukat ez van(az is szép volt, én szóltam az alkalmazottnak hogy bezárnak)Csak azért vagyok még náluk mert régi számla elég jó kondíciókkal
Ez az enyém, bankon kívülre netbankos utalás 120Ft és nincs más költsége -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bul07 #131181 üzenetére
Akkor jól gondoltam, hogy megy az QR kód nélkül is, vagyis sms -ben kapott kóddal.
Ha jól tudom, európai uniós szabály alapján kötelező a két lépéses azonosítás, tehát már nem elég a belépsz, azonosító+jelszó...
A rendszer ezután ellenőrzi, hogy mi legyen a második lépcső, vagyis be tudsz-e lépni a QR kód beolvasásával vagy külön kérsz sms-t.
Ez 1 db plusz kattintás, szerintem nem nagy dolog, én spec ezt nem érzem akkora hátráltató elemnek.Egyébként tegyük hozzá, hogy a biztonság is fontos, nincs baj, amíg nincs, de a pénz, az mindig csábítja a bűnözőket, és szinte utolérhetetlenek a kiber bűncselekmények elkövetői.
Ennyit meg kell, hogy érjen a biztonságos bankolás. -
bul07
nagyúr
válasz
HUTCHDB #131167 üzenetére
Be lehet lépni sms-el csak külön kell kattingatni hozzá
Képen bejelöltem hogy mire kell rányomniÉn a régi állapotot akarnám visszaállítani hogy felhasználónév és jelszó + Enter és már jön is a sms, semmi más felesleges kattingatás
Másik számla esetén még így működik, ott egyből jön a sms
Na meg hogy a 10percet levitték 5percre, ezt is miért kellet
Egy üzenetet nem tudok megírni nekik, mert 3perc van még hátra de dobja az ablakot és ekkor törli az üzenetet amit addig begépeltem(#131161) aryes
Hopp te a bankos hozzászólásomra reagáltál
Bocsi -
pohár
félisten
válasz
szotyika77 #131175 üzenetére
a Fórum mellett? nem is hülyeség, el is felejtettem, hogy ott van egy vásárcsarnok, nem létezik, hogy egy 200 ezres városban nincs rá kereslet...
-
tahepa
senior tag
válasz
szotyika77 #131178 üzenetére
Nem haragszom
Nincs miért...csak egy tapasztalat utáni reakció volt.
-
tahepa
senior tag
válasz
Mióta büdös csirkemell filét adtak el nekem gondosan becsomagolva azóta kerülöm őket és mindenki mást is lebeszélek a náluk történő vásárlásról.
-
Papaj x
senior tag
válasz
Én mikor Debrecenben laktam, kb. mindig a csarnokban vásároltam. Mami, papitól, frissen mindig. Sosem találtam minőségben jobbat. Mondjuk én főleg marha, kecske/bárány húsért jártam oda. Mióta nem ott lakom, mindig háztól veszem a friss vágást, csirkétől a marháig mindent, nagy tételben, s házi tartással, nem eladásra hízlalt husokat.
Szvsz, nekem vásárcsarnok bejött, de sosem sertés illetve kotkoda húsért jártam. -
tahepa
senior tag
válasz
diablo1984 #131169 üzenetére
Kösz
-
tahepa
senior tag
Üzembentartó váltáshoz (autó) az új forgalmihoz az illetéket előre kell rendezni vagy a helyszínen is lehet fizetni?
Ha előre kell rendezni akkor azt hogyan -milyen módon?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bul07 #131156 üzenetére
Én is Erste bankos vagyok.
Sajnos ez ilyen, mármint a webes felület.
A mobil alkalmazásnál ez nincs, ott elég a pin, vagy biometrikus azonositas.Én még nem próbáltam, de szerintem abban az esetben ha nincs a mobilodon az alkalmazas, (vagy letörlöd) akkor elég lesz az sms.
Én ezt azzal magyarázom, hogy ha nekem nyomogombos telefonom van, akkor is be kell tudnom lepni a netbankba és mivel a mobilom nem képes a QR vagy képkódot (nem is tudom mi ez pontosan) beolvasni, akkor én nem hasznalhatom a netes bankolást? -
dobolan
senior tag
válasz
Aryes #131161 üzenetére
Cib mobil appnál nem kell sms. Belépés: jelszó vagy ujjlenyomat. Hitelesítő kódot netes fizetésnél pedig kérheted szintén app üzenetben (ez a default) vagy ha ezt nem szeretnéd, akkor sms. Token generálás appban szintén ujjlenyomat vagy jelszó azonosítással megy.
Minden fenti egyébként korábban is ugyanígy volt, ami +ban bejött az eu szabályzással az a hitelesítő kód küldése netes vásárlásnál.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Aryes #131161 üzenetére
Rafi dettó el lett szabva:
Mobil app root-ra hivatkozva el se indul (nincs root, még a bootloader is zárt! ), böngészőből eddig be tudtam lépni ujjlenyomattal, már az se megy. Helyette kód - saját jelszó - sms jelszó, majd utalásnál megint elölről.
Érdekes, mert a régi 4.4-es droidon meg simán be tudok lépni egyetlen mobil token kóddal, utalásakor is elég. -
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
Keresni fogok 1150-es lapot a közeljövőben, lehetőleg valami értelmes érdekelne. Optika kimenet fontos.
Akinek van, kérem ne tartsa magában.
Esetleg platformváltás is érdekes lehet, de csak ezen tokozás felett, s ddr3-al.
Köszönöm. -
bul07
nagyúr
Egy 4 hónapot használt Mi band 2-nek van valami értéke?
Kicsit több mint fél éve nem hordomVédő fólia végig rajta, adok is hozzá, meg pár szíjat is össze tudok szedni újakat
-
lakisoft
veterán
50m UTP kábelre lenne szükségem mai átvétellel cat6 lenne a legjobb, de cat5e is jó. Ha több van az se baj
.
-
bul07
nagyúr
Van itt köztettek Erste bankos?
Küzdök a írásos ügyfélszolgálattal hátha van köztettek aki tudja a megoldást
Tehát netbank
Ugye eddig felhasználónév és jelszó beírás után egyből sms jött amit be kellet írniJött ez a Mobilalkalmazás
Felhasználónév és jelszó beírás után elméletileg jönnie kéne értesítésnek, na nekem nem szokott ekkor jön a vizuális kódos azonosítás, app elindít képkód beolvas majd 6számjegyű pin és engedélyezés, és akkor végre belépNa most én nem akarom használni a Mobil bank alkalmazást vissza akarnám állítani hogy egyből sms jöjjön semmifajta kattingatás nélkül.
Mert most hogy sms-t kapjak le kell nyitnom a Nem kapta meg az értesítést? pontot és ott rányomni Belépés SMS azonosítással, ami olyan kicsibe és halványul van hogy nem igaz, alig lehet észrevenniHogy lehet visszaállítani a régi rendszerre?
Mert lehet úgyis mert a másik számlánál még úgy kell belépniAmúgy milyen már hogy az én engedélyem nélkül megváltoztatnak egy biztonsági beállítást, és amit kamuznak nem igaz mert eddig is megvalósult a kétfaktoros azonosítás.
Ha a héten nem jutok dűlőre akkor jön a telefonálás , lehet így akarnak elüldözni
-
stb123
tag
Ha van valakinek fölösleges ,eladó Mi Band 3-hoz szíj (egyszínű fekete kellene), az legyen szíves írjon privátot! Holnap át is tudom venni.
Köszönöm -
Calogero
addikt
-
Sanyabá
senior tag
Eladó 4 db 16-os acélfelnin lévő 215/60 R16 téligumi garnitúra. 5*108-as osztókörű, és 63,3 mm agyátmérő.Ford S max-on volt.A gumi kb.90%.,-os, 2016,26-dik heti gyártású.
-
Papaj x
senior tag
Ingyen elvihető kismacskát keresek, csak lányt, mivel szoba cica lenne egerek távol tartására. Akinek van, kérem ne tartsa magában.
-
Zola007
veterán
ha ürül ki valakinek mostanság ilyesmi masszívabb ioncserélt vizes kanna, amire nem tart igényt, kérem rakja el nekem és írjon rám legyen szíves.
Sör, csokival kompenzálnám
Köszi -
schulc99
aktív tag
Debrecen, Görgey utcai 51 m2-es lakás eladó [link]
Érdeklődni privátban lehet. -
Shokkolo
addikt
válasz
zsolti1debre #131140 üzenetére
semmi gond a W10-el... érdekes módon ezerszám vannak a kezem alatt, és nincs gondom vele
-
válasz
Papaj x #131132 üzenetére
Sima fekete képernyőm volt, elvileg az egér, billentyű működött. Azt hiszem, hogy a windows 7 hangok is megvoltak.
Mielőtt elutaztam, kivettem a másodlagos vinyót. Visszajöttem, fekete kép. Azóta se tettem vissza a hardvert, de olvastam a BSOD-ról tippeket. Erre utaló tippet is találtam, hogy csak visszatenném a vinyót és működni fog. Azóta is parázok, ha lesznek második tárhelyeim...
-
schulc99
aktív tag
Köszönöm MINDENKINEK az ágyvásárlással kapcsolatos hozzászólásokat!
-
mezis
félisten
válasz
zsolti1debre #131140 üzenetére
Köszönöm, jól el "játszom" én a Win10-el is.
-
Papaj x
senior tag
válasz
Papaj x #131137 üzenetére
Alaplapi vgaval ssd-vel nem települt, megállt 17%-nál, majd 1%-nál.
Raktam bele merevlemezt, arra felment.
SSD mellé raktam vgat, akkor arra is, így gyanúsan lapom lesz baj..
Avagy már nem tudom..
Vgam nem ad most sem képet, egy állítólag hibás 4870-el megy.
Napokban járok Debrecenben, munkaidőben, nem tud valaki tesztelni egy vgat, h ad-e képet? 2x8pin kell neki. Ha megy, akkor tuti lap, ha nem, akkor marad a kérdőjel. (vga reggelre nem indult, előtte lévő este még ment, ergo nem volt ideje tönkre menni) -
mezis
félisten
válasz
bagyulajuve #131134 üzenetére
Egy Asus X71Q + Win10 esetén annyival jobb, hogy nincs kék halál, de a nem sikerült frissítés után van amikor egy óráig is eltart mire visszaáll a frissítés előtti állapotra. Közben többször újra indul. Ehhez Win7-re van driver. BIOS is 10 évvel ezelőtti.
Az MS-nek meg gratulálok a kikapcsolhatatlan frissítéséhez.... -
Papaj x
senior tag
válasz
bagyulajuve #131136 üzenetére
Megy vissza a 7, mivel dolgoznom is kell a gépen, s majd ha időm akad, eljátszom vele.
Sajnos mást nem tudok kiszedni már a gépből, így nem tudom mi nem tetszik neki..
Bár nevetni fogok, ha 7el pedig lesz képe a vganak..
Az neked megoldódott? Vagy halott lett a vga? -
Papaj x
senior tag
válasz
bagyulajuve #131134 üzenetére
Automatikusan bármit rákötök a gépre, hangkártya, vga, így alakul a helyzet.. Elkezdem kiszedegetni, csak az alaplap marad integrált vgaval, úgy bírja kb 1 hétig.. Majd megint.
Már mindent kicseréltem, csak az alaplap és proci maradt, akkor is ez a tünet.
Így megy vissza a 7, mert valami nem oké, s nem hardveresen..
Azzal kezdődött, kb több mint egy hónapja, h a vgammal reggel nem adott képet, pedig este működően kapcsoltam ki.
Azóta csak copok.. -
luckyboi82
tag
https://hardverapro.hu/apro/sony_playstation_4_pro_ajandek_nhl2020/friss.html
Eladó PS4 Pro , bontatlan, 109.000 Ft-ért !
-
fenergie84
addikt
Huawei Mate 10 pro eladó!
Edigitálban vettem két éve, most lecseréltem, így vihető.
Megkímélt, szép állapotban. Kifogástalan működéssel. -
Dan-szan
senior tag
Céges számlára ha vásárolok akkor gari van csak a 14 napos elállást bukom,jól tudom?
-
scope2007
addikt
Szevasztok
Tudnátok ajánlani műhelyt, ahol cserélik a kerekeket? :)
Nyári gumi felnistul jönne le, és van acélfelnim felgumizva. -
7Sony7
addikt
Üdv. Esp javítás/hibajeresés ügyben van ajánlott szervíz?
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Ügyfelem számára keresek az egyetem vonzáskörzetében ingatlant az alábbi elképzelések szerint.
- két lakószoba (40nm+),
- tégla,
- földszint feletti,
- közvetlenül forgalmas út mellett nem jó,
- átlagos vagy annál jobb állapotú.Képes gyorsan dönteni, amennyiben tetszik neki, napokon belül adásvételi szerződést köt.
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajanlani Debrecenben egy megbizhato szakembert, aki muanyag nyilaszarok karbantartasaval foglalkozik?
Elore is koszonom. -
headhunter
addikt
2018-ban volt akcióban egy munkavédelmi cípő a Penny Marketben.
Mi lehet a pontos márkanév? [link] -
hcs57
addikt
-
pohár
félisten
válasz
bagyulajuve #131115 üzenetére
az jó, de oda kijutni tömegközlekedéssel... ezt akartam elkerülni, ha van rá bármilyen mód
-
pohár
félisten
sziasztok!
ünnepekre hazamegyek Nádudvarra, de míg otthon vagyok, szeretnék valami jó steaket sütni, tudtok valami jó helyet a METRO-n kívül, ahol jó húst árulnak? (érlelt előnyben, a METRO-s sajna fagyasztott, kibuszozni érte, majd haza volánnal érdekes művelet volna
)
régen a húsmanufaktúra jó volt, de nagyker lett belőle, ahogy olvastam, google sem tudott segíteni
-
zsolti1debre
tag
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Eladó egy bontatlan Lidl-s kerékpárszerelő állvány helyhiány miatt. Privátban tudtok érdeklődni.
-
wwhy
veterán
válasz
schulc99 #131106 üzenetére
Szerintem próbálni kell ... Rugó nélküli matracot 100 kg+ felett semmiképp nem ajánlok, nincs az a kemény szivacs, ami kókusszal vagy anélkül be ne süppedne rövid időn belül, főleg, ha 2x100 kg+ ...
Vegyél egy kemény Hokkasant és egy Malm ágyat, és szinte biztos, hogy jobb lesz minden memóriahabos ámításnál.
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Autó generátor javításra / felújításra tudtok ajánlani egy szó szakit? Bendix Bt-t néztem, de előtte gondoltam megkérdezlek Titeket is, hátha van más ajánlás.
Köszi előre is
-
Cs1csó
titán
válasz
schulc99 #131106 üzenetére
Az ágykeret és az ágyrács is vasból legyen, a legjobb ha az egész - a keret és az ágyrács - egyben van elkészítve tehát az ágyrács is fixen be van hegesztve az ágykeretbe. A fa keret, fa rácsozat előbb utóbb nyikorogni kezdhet. Plusz a vasból készült ágy örök darab.
Matrac esete már kérdéses mivel 100+-os vagy ezért lehet a matrac félkemény/ kemény.
A rugósokat szerintem hanyagold a bonell rugós az elavult régi megoldás de a táskarugós sem elég masszív.
Ha a pároddal feküdnél rajta akkor akár az is lehetséges, hogy két különböző matrac legyen, mert ha vagy 40-50kg-al könnyebb nálad akkor ami neked kényelmes az neki lehet túl kemény felület, de 100kg felett tuti inkább kemény matrac az igazi.SŐT az is kérdés, hogyan alszol mert, egy általános elv szerint:
- hason alvóknak lehet kemény
- a háton alvóknak lehet normál
- és az oldalt fekvőknek félkeményPlusz ahogy írtam a testsúly is sokat befolyásol mert ugye egy 50kg-os embernek ami félkemény érzetet ad az egy 120kg-osnak puha tehát az is fontos mit írtnak rá de az is fontos,hogy saját testsúllyal akár ki is próbáld. De a lényeg, hogy minél nagyobb a testsúly annál keményebb felület javasolt .
A legjobb talán valami hideghab/memórihab esetleg stabilizáló kókusz betéttel. (jellemzően több réteg együtt adja a kellő alátámasztást.)
Itt egy példa, hogy kb. milyen vonalon érdemes elindulni: [link]
Az életed kb. harmadát ebben fogod tölteni tehát szerintem minden pénzt megér egy jó matrac.
Amit linkeltem az csak egy példa, de mindenképpen ezen a vonalon érdemes elindulni, lehet van a matracokról fórum és olvasgass egy kicsit a témában.Nekem volt bonellrugós de idővel középen "besüppedt" és ugye nem követi az ember alakját mert az egész süpped a súly alatt.
Aztán feküdtem már táskarugóson de az egy kicsit puha kivitelű volt és idővel volt olyan rész ahol egy-egy táskarugót külön is éreztem, nem az igazi.
Amit linkeltek neked ott írják is, hogy a memory matracok nem túl jól szellőzőek.
Szerintem a nyerő valami hideghab matrac lenne esetleg kókuszréteggel vagy legalábbis több rétegezéssel, amik itt vannak: [link]
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Ágy vásárlásban kérnék tanácsot.
Hol érdemes körülnézni nagyméretű, 180x200-as fekvőfelületű ággyal kapcsolatban?
NEM kárpitos ágyat szeretnék venni, hanem ágykeret + matrac, ami érdekel.Mire kell figyelni?
Az ágykeret anyaga? Bútorlap, MDF, LMDP???
Milyen vastag legyen a anyaga?Az ágyrácsnál mire kell figyelni?
Az ágyrács milyen vastag legyen?
Milyen anyagból legyen?Ami a matracot illeti, ott mire kell figyelni?
Milyet érdemes venni?100+. -os vagyok, igy masszivabb ágyat, ágyrácsot és matracot szeretnék, ami nem megy tönkre 2 év múlva, de ugyanakkor nem költöm el az éves fizumat a megvásárlására.
Ha valaki képben van a fenti témában, vagy van tapasztalata, akkor kérem ossz a meg velem.
Előre is köszi!
-
hentes555
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Keresnék kisebb 19-22" LCD TV-t 15k körül, ha van valakinek/ismerősének, szívesen fogadom.
-
dFactor
tag
Sziasztok! Debrecenben hova érdemes telefon vinni kijelző cserére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest