- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dobolan #131165 üzenetére
Eddig volt jelszó + fizikai token. 1 gombnyomás után egy rövid számsor. Utalás után ugyanezen tokenen 1 gombnyomás, rövid számsor, kész.
Most: mobilt elő, felold, appot kikeres, felold, kód kérése, qva hosszú számsor. Utalás után ikont megnyom, smst vár, mobilt elő, felold, qva hosszú számsort bemásolni.
Ez tényleg majdnem ugyanaz.Ráadásnak még utalás után lestem értetlenül, ott volt a szövegmező, én meg kértem kódot az appból, de azt persze nem fogadta el (miért is nem, nem erre van a mobil app?) Előtte egy héttel már az új rendszer volt, mobil appos azonosítás, akkor még elfogadta a generált kódot, utána lett egy még újabb rendszer. Sehol nem írta, hogy külön meg kell nyomni valamit és utána küldi csak a szükséges kódot, de azt meg smsben.
Ez a része kimondottan zavaros lett...
De mindegy, ez csak először volt kellemetlen. A push üzenetek le vannak tiltva az appban, azért mert egy hónapban 2x használom az appot, ne merítse feleslegesen a telefont...
Eddig az Unicredit netbankja volt idegesítő az sms azonosítással, de a cibes változtatás után már az tűnik jobbnak, főleg, hogy náluk elég 6 jegyű kódot beírni. Véleményem szerint bőven elég lenne egy 4 jegyű kód is, teljesen feleslegesen szivatják az embert a 9 jegyű kódokkal, amúgy sem lehet brute-force-szal kipörgetni, mert csak egy próbálkozást enged.
A token ráadásul többnyire egyszerű, könnyen megjegyezhető számokat adott, amiket egy ránézéssel át tudtam másolni. A 9 jegyű kódot már többször sikerül rosszul beírni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest