Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
Munkahelyet keresek !
Tulajdonságaim:
Több mint 15 éves targoncavezető tapasztalat ( 3312,3313,3324 , OKJ könnyúgépkezelő ) + érvényes tűzvédelmi szakvizsga
Több mint 20 éves áruátvételi és kiadási tapasztalat ( élelmiszer-vegyiárú nagyker)
Sok éves raktárvezetői tapasztalat
Több mint 25 éves "B" kategóriás jogosítvány és vezetői tapasztalat
"C" kategóriás jogosítvány + PAV-II ( korlátozásmentes) - GKI-val még nem rendelkezem
"D" kategóriás jogosítvány megszerzése folyamatban
Bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvány
OKJ kereskedő vállalkozó végzettség
Gépjárműtechnikai szerelő + érettségivel rendelkezem ( ebben a szakmában nem dolgoztam)
Táppénzen még sosem voltam
Párkapcsolatban élek , kisgyerek már nincs ( felnőtt - kirepült)
Röviden ennyit lehet rólam tudni.
Ha tudsz valamit számomra ajánlani ( egyenlőre Debrecenben és max 20 km-es körzetében ) jelezd nekem.
Köszönöm hogy végigolvastad. -
bhonti
aktív tag
Redőnyt szeretnék csináltatni, szerintetek kivel érdemes?
-
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy írásvetítőkben használt fresnel-lencsét honnan tudnék szerezni?
-
rayoliviero
veterán
[link] Huawei Watch leather eladó
-
schulc99
aktív tag
Köszönöm a folyószámlás hozzászólásokat!
-
zsizsef
senior tag
Helló!
Ha lenne (lesz), valakinek Huawei P30 pro eladó írjon rám privátban. Köszönöm! -
Salex1
őstag
Szárítógép akciót nem láttatok valahol?
-
wwhy
veterán
válasz
bobace #130178 üzenetére
Nem vitatom, nyilván, azokat, amik veled megtörténtek.
Sokféle csomagom volt náluk lakosságin belül is, egyetlen egy esetben volt probléma, hogy a december 30-án lejáró bankkártyám nem jött meg dec. 20-ig, én meg utaztam külföldre. A bankkártyákat mindig is bankfiókban vettem át és sose volt semmiféle tárolási díj, igaz, legutóbbit 2018-ban vettem át, azóta változhatott.Viszont: minden olyan díjért, ami nincs az ÁSZF-ben panaszt lehet tenni és azt szépen visszatérítik. Igaz, gusztustalan, ha ilyen van, de az Ersténél 101x kellett ezt eljátszanom.
-
bobace
addikt
válasz
lamiki #130172 üzenetére
Elnézést ha félreérthető voltam. Nekem is lakossági csomagom van, csak amelett van hozzáférésem egy céges számlához is! Szóval duplán szívok
Hiába kedvesek az ügyintézők, ha ötödjére lehet valamat elintézni, mert elfelejti, rosszul állítja be, stb.
Én korábban OTP-s, AXA-s, Unicredites is voltam, de egyikkel se volt ennyi bajom.wwhy: publikus díjakra: amikor letiltják a bankkártyám, benyeli az automata, mikor én olyat nem kértem, és felhívom őket, és azt monjdják hogy lopást jelentett valaki, és csinálnak új kártyát helyette, és azt 1000 Ft-ért (a kivonaton látom a levont díjat) tárolják nekem a fiókban az átvételig, az nonszensz. Mert a díjazásban szépen ott van, hogy ingyenes a fiókban való átvétel, csak azt hopika nem mondják hogy jah, de egy ezresért tároljuk neked. Ez gusztustalan pl. Vagy felhívom, hogy mi az a levont x száz forint tranzakciós díjat, és akkor mondja, hogy jah, volt tegnap valami a rendszerrel, máris visszaírja. És aki nem veszi észre?? De sorolhatnám még..
-
Szabiee
tag
Sziasztok!
Tud valaki Debrecenben korrekt költöztető céget ajánlani? (igazából csak zsákok, dobozok lennének, meg egy 70kg-os hűtő).
-
-
lamiki
senior tag
válasz
bobace #130168 üzenetére
Ez lakossági díjcsomag, nem céges! A családban 2 db K&H minimum díjcsomag van. Soha nem volt vele semmilyen gondom. A céges bankszámlám az OTP-s, mert amikor kötöttük nekünk az jött ki kedvezőbbre, azzal sem volt soha semmilyen probléma, 5 év alatt talán 2x volt a netbankban pár órás működési zavar, de ez sem jelentett gondot, hamar helyreált.
-
SOAD19
addikt
válasz
scope2007 #130170 üzenetére
Budai Ézsaiás utcára, legalábbis nekem oda kellett mennem anno, mikor ellopták a tárcámat. Szerencsére, nálam meglett az elkövető, igaz volt videofelvétel az esetről. Sok sikert, hátha nálad is sikerrel járnak.
(#130167) patex1983
Arra gondolsz, hogy satu részegen, nem valószínű, hogy bármelyik hotel is szívesen látná őket?! -
scope2007
addikt
Üdv
Kocsiról lelopták a bicikliszallító tartókat éjjel, melyik rendőrségre kell mennem ilyenkor bejelentést tenni?
Tudom úgy sem lesz meg, de azért be akarom jelenteni -
bobace
addikt
válasz
schulc99 #130164 üzenetére
Csak a K&Htol őrizzen meg téged a sors.. szerintem még az OTP hírén is túltesz. Nekem ott van számlám a hitel miatt és amit az elmúlt egy évben szívtam már velük.. kártya tárolási díj, csillagászati utalási díjak, hibás tranzakciók, ügyintézési hiányosságok, céges számla beallitas kb ötödikre sikerult, stb. pedig a drága csomagom van.
A feleségemnek OTP simple van, csak éves kártyadíj van neki(az sok 4500), semmi havidíj. (Pár utalásra (csak tranzakcios dij) és kp kivétre használjuk a vásárlások mellett.) -
Papaj x
senior tag
Először is Üdvözlök ismételten minden topikos kollegát.
Továbbá. Keresek Logitech z-5500 szettet. Ha valaki esetleg rendelkezik ilyennel, avagy ismerőse, s eladó lesz, kérem keressen meg privátban.
Köszönöm, s további kellemes pihenést mindenkinek!
-
aldebaran
addikt
Eladó egy Lenovo Z50-70 (15,6" Full HD led)
[Beszámíthatod egy min. Ryzen 5 2400G vagy jobb teljes pc-be.]Mai játékok mennek rajta, Wifin is szépen fut a Fortnite, a CSGO...
Tesztek: TesztekWin10 is megy rajta.
Ár: 96.000
Processzor: Intel i5 4210U @1.70GHz (2.4GHz)
RAM: 8GB DDR3
HDD+SSD: 500GB+8GB SSD (ST500LM000)
VGA: 2048 MB NVIDIA GF 840M
LCD: 15,6" FHD LED fényes
Billentyűzet: Magyar kiosztású
Állapot: szép
Szín: ezüst
Garancia: -
Akkuidő: kb: 2.5 óra (De leginkább hálózatról volt üzemeltetve)
Tartozékok: Gyári adapter -
lamiki
senior tag
válasz
schulc99 #130156 üzenetére
Nekem K&H minimum csomagom van. 710 Ft a havidíj, de ha a legalább a minimálár bér a számládra érkezik akkor csak 355 Ft, ha még esetleg van náluk 500.000 Ft megtakarításod akkor megint elengednek 355 Ft-ot és ingyenes lesz. Bankkártya első évben díjmentes, azután 2525 Ft/év. A bánkártyájukkal biztonságosan tudsz vásárolni bárhol neten, mert a telefonodra küld egy biztonsági kódot, azt kéri bármilyen netes vásárláskor, anélkül nem tudnak leemelni a számládról egy fillért sem. Netbank ingyenes, 2 átutalás és 2 csoportos beszedés ingyenes, stb. Évek óta probléma mentesen, megelégedettséggel használom.
-
gps76
őstag
válasz
7Sony7 #130157 üzenetére
Nekem az Orion hőlégkeveréses sutője van, szinte mindet lehet sütni benne, és megmaradnak az ízek.
Állitólag főzni is lehet vele, azt nem próbáltam még.
[link]
Egyedül a sültkrumpli nem igazán jó benne, de pl. halrudacskáról el sem képzelnéd mennyire más íze is lehet a halnak. -
7Sony7
addikt
Srácok, van ez az olaj nélküli fritőz vagy mi.
Próbálta már valaki? Jó cucc ez? -
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Lakossági bankszámlával kapcsolatban kérnék segítséget.
Használ valaki 1000 Ft alatti havidíjas számalcsomagot?
-ingyenes bankkártyás vásárlás
-ingyenes netbank
-van helyi fiókja a banknak
-nincs semmilyen megkötése a havidíjnak (havi állandó jövedelemutalás vagy hasonló feltétel)Esetleg van Gránit bankos itt? (Véleménye)
Kezdek elveszni a bankok között :(
-
rayoliviero
veterán
[link] JBL SB450 4K Ultra-HD soundbar 70 000 Ft-ért eladó.
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Oktober 22-en megyunk ketten timmy trumpet koncertre miskolcrol. Van debrecenben valahol olyan szallas lehetoseg, ahol akar hajnali 3kor is be lehet checkolni, es eleg csak delutan elhagyni a szallast? Termeszetes minnel olcsobban, csak aludni, illetve kijozanodni kellene, hogy haza tudjunk vezetni.
-
bagyulajuve
addikt
PS4 játékok eladóak
Detroit Become Human: 5k
Devil May Cry 5: 9k -
LeventeV
senior tag
Sziasztok. Vasarolt mar kozuletek valaki tv-t, telefont vagy mas elektronikai eszkozt UPC elofizetesen keresztul?
Mik a tapasztalatok ezzel? -
S-eye
senior tag
Hello, a városban hol kaphatok SMD LED-et? Kb 20db 28*35mm méretűre lenne szükségem.
-
Peti78
őstag
válasz
Salex1 #130141 üzenetére
Nem akarok flamet kelteni, de: én nem látok sofőrt sem az autóban, sem a környékén. Ahhoz, hogy csak kirakjak valakit, nem kell elmenni az autótól. Ha pedig otthagyom a kocsit, az már parkolás. Szerintem nem ég benne a lámpa, a kinti fények világítják meg a világos ülést. Nekem bézs bőrülésem van, ugyanez a jelenség. Különbözőek vagyunk, én még sosem kerültem olyan helyzetbe, hogy mozgáskorlátozott parkolóban legyek kénytelen akár megállni is. Jelenleg egy olyan helyen van ez az autó, ahol biztos van más lehetőség is parkolni. Ha pedig annyira félti (amit megértek) álljon messze a bejárattól és legyen szíves sétálni.
-
rayoliviero
veterán
[link] Denon DHT-S514 soundbar eladó
-
bobace
addikt
válasz
DonThomasino #130143 üzenetére
Így van, átlag kéthetente.
-
Salex1
őstag
válasz
Peti78 #130134 üzenetére
Szerintem nem minden esetben van igazatok. Látszik, hogy még ég bent a lámpa, azaz most szállhatott ki, és nincs zárva a kocsi. Nekem is volt már olyan, hogy megálltam a mozgássérült helyen annyi időre, amíg kiraktam a gyerekeket, ezzel senkit nem akadályoztam, de lehetett volna paraszt-parkolás fotót csinálni...
-
Peti78
őstag
válasz
DonThomasino #130139 üzenetére
Ha a Tesco parkolójában lévőre gondolsz akkor: [link]
-
DonThomasino
veterán
Az ócska piac mikor és hol szokott lenni ?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
rayoliviero #130136 üzenetére
És hogy csinálja az 1080p felskálázás-t?
-
rayoliviero
veterán
[link] Jbl SB450 4K Ultra-HD soundbar féláron eladó
-
Sanki
addikt
Van itt esetleg olyan, akinek van Angliába ismerőse, kollégája?
Ebayen van egy termék, ami kellene, viszont szállítással együtt nagyon nem éri meg.
-
Borosz
őstag
Sziasztok. Október 6-7-én Debrecenben leszek. Keresek lga 1151 lapot, processzort és 2x4gb memóriát. PM pls ha van valamid. ;)
-
bul07
nagyúr
-
7Sony7
addikt
Srácok, a pc csippog, hogy nem hó a rendszeridő indításkor. Gondolom lemerült az alaplapi akku. Szét kell szedni, higy lássam milyen, vagy valami szabvány cucc van ezekben?
-
atike
nagyúr
Nincs valakinek kölcsön egy Adaptec 6405-ös raid kártyája...? (tudom, hogy nagyjából esélytelen, de hátha
). Csak 1-2 órára kellene. Csak a kártya, kábelek nélkül.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
7Sony7 #130106 üzenetére
Az fincsi lehetett
Egér az szemtelen bármit megszokik, csak az irtás
Itt a munkahelyen régen volt egér gond, éjszaka ültem az asztalnál ment a tv, egyszer csak valami tőlem 30cm-re mászkált, hát nem egy piszok egér
Lett 2-3 macska, na azok kiirtották a nagyját, csak most lehet megint gond lesz mert nincs fix macska csak egy két kóborló -
mezis
félisten
válasz
lorcsi #130103 üzenetére
A DV Parking parkolási övezeteiben nem szerepel. Attól még lehet fizetős.
-
7Sony7
addikt
válasz
bul07 #130098 üzenetére
Valami elriaszó dolgot szeretnék, mert ragasztózni szoktam, csak nem győzöm venni a ragacsot. 2-3 naponta mindig van benne. Egyszer tettem a motortérbe is, mert megrágta a pollenszűrőt, aztán elfelejtkeztem róla... 1 hét után egyszer csak piszkosul büdös jött be a kocsiba a ventillátoron keresztül. Ott volt beleragadva a kis mocsok.
-
lorcsi
veterán
válasz
bul07 #130101 üzenetére
szemben a Főnix mögött fizetős lett ?
amúgy mi az ami ott épül?
az iskola mögött
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Iphone 13 Pro Max 128GB Blue.
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest