Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- RAM topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dew28
aktív tag
-
wwhy
veterán
válasz
_seth_ #43192 üzenetére
próbáld meg nyíregyházi Bogi bontót
-
_seth_
veterán
válasz
ati012 #43189 üzenetére
Szedtél már ki motort egy komolyabb autóból? Nem azokra gondolok amiket árulni szoktál mert ott a motortérbe be lehet költözni hanem pl egy fullos b vectra mint pl nálam. A klímát nem szereled ki ennyi idő alatt és akkor még nagyon az elején vagy a műveletnek
Egyébként egy motort ki-be pontosan 40e most is sajnos, máshol még többe is van. A probléma ott van nálam, hogy: alapjáraton minden tökéletes, fordulaton leesik az olajnyomás és nem is áll vissza csak ha órákkal később indul be a motor. Persze, olajszivattyú vagy benne a nyomáskapcsoló a hibás, na ja de új mindkettő és a probléma maradt a régi, ezért lett kivéve a motor és teljesen szétszedve, hogy akkor majd biztosan meglesz mi a hibás de nincs meg, lehet valami olajjáratban van egy kis fémtörmelék vagy más apró bosszantó kis hiba amire nem fogunk rájönni vagy csak akkor ha valóban 100 ezreket tolok bele amit én sem akarok. Ez a motorcsere már bele van kalkulálva, vezérlés csere is kell egyben természetesen ami szintén szívás lenne, de már pontosan ott tartottam az eredeti motorral is, hogy vezérléscsere így még ez aránylag jól is alakult. A régi motort pedig még ki is lehet árulni, pl ott van rajta a zsír új olajszivattyú aminek önmagában jó ára van, vezérműtengelyek és más alkatrészek is szintén jó áron mennek max a blokkot és a hengerfejet adom úgy tovább, hogy hibásként mert valahol ott lehet a gond, na de aki önmagában blokkot vesz vagy hengerfejet az úgyis már ott tart, hogy a több százezres felújítás közepén van.
Ebből jól nem lehet kijönni...
A lényeg pedig: X20XEV motort keresek papírral vagy ha ismertek nagy bontókat azokat is beírhatjátok mert a mikepércsiben bíztam pl és nincs nekik csak 1.8-as
-
lorcsi
veterán
válasz
ati012 #43187 üzenetére
anno nekekm is eljátszotta az egyik szerelőnek mondott b..i ...kiszedte a motort egy darabig...de épp lefüleltük és megállítottuk...megbeszéltük mit-hogy...a dolog vége 40k lett a rohadék zsebébe a nagy büdös semmiért (remélem gyógyszerre költi
) elkezdte magyarázni meg számoltatni velünk, hogy motorcsere így meg úgy,...vadbarom
visszapakoltattuk és ahhoz nem vittem többet...befoltoztam a hibát...és túladtam rajta inkább
mind azt hiszi, hogy csak úgy dobálják az autó tulajok a 40-70-120k-t a rohadt nagy hantákért amit lenyomnak...mert nem is tudni mi a ló...rt csinálnak a kasztni alattno felidegeltem magam ezen
asszem kiszálltam a témából
-
Joltee
aktív tag
válasz
rayoliviero #43185 üzenetére
Na épp ezért kérdeztem én, hátha ti tudtok olyan helyet. De inkább már nem kérdezősködöm többet, lehet sérti az itteni alapelveket...
-
diablo1984
veterán
-
Joltee
aktív tag
Ajánljatok már egy fénymásolót, ahol nem esnek kétségbe ha egy 1800 oldalas könyvet szeretnék másoltatni. (Egyetem tér környéke előny.)
-
rayoliviero
veterán
-
Kalmar01
csendes tag
Eladó cuccaim!
Roccat Kulo Stereo füles! - 12e
http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kulo-Stereo/
Seasonic M12 II Bronze 750W táp! - 30e
http://www.seasonicusa.com/M12II-Bronze.htm
BenQ G950A - 20e
http://benq.hu/products/LCD/index.cfm/product/1289
Mind a három, BONTATLAN állapotban eladó. Próba gari van! -
_seth_
veterán
válasz
diablo1984 #43168 üzenetére
Bontóból akarok venni papírral, nekik nem céljuk vackot eladni mert akkor visszaviszem úgyis, szerelőket kérdezgettem és 4-ből 4 a motorcserére szavazott.
Óra szerint 240 körül volt már, állítólag ennyi is volt benne legalábbis az autó többi része jó állapotú. -
simii16
aktív tag
Telefonokhoz ért valaki "kicsit jobban"? Motorola Defy digitizert kellene kicserélni.
-
lizakattila
senior tag
3,5"-os, külső, satás, külső tápos HDD ház van-e valakinek eladósorban?
Jeligen: nagyon-nagyon olcsón. -
XtremLor
őstag
-
ati012
őstag
Plázában a mozinak milyen árai vannak?
-
adam432
tag
xD kártyára lenne szükségem, sürgős lenne, holnapig legkésőbb. 512mb-2gigáig érdekelne.
-
Adonimus
senior tag
Eladó autós mély ládák ( 3500 -Ft-tól 16500ft-ig)
PC 2.1, USB bemeneti lehetőség, hordozható.
Floorball ütő
P4-es számítógép (1.7Ghz, 512mb Ram, 120Gb HDD.. stb) 12.000Ft
bukósisak (FM, Carbon szálas) 7500Ft
autós kábelszett hangrendszerhez 3000FT
autós csipogók 1500 - 2000 Ft/pár
Mp 3 lejátszó (1GB) Kijelzős 2000Ft
LG 17"-os CRT monitor, ritka gyönyörü állapotban. 3000Ft
új Logitech billentyüzet 2500Ft -
Destructo
senior tag
Írtam,hogy csak 1hsz be fért!El kéne olvasni!Nem nem=>Megvenni!
-
torcsrent
tag
-
Stunter
csendes tag
-
copass
veterán
válasz
Blabcsi #43135 üzenetére
portableapps.com
itt találsz mindent, gimp a legjobb, tud magyarúl. -
mttaas82
csendes tag
Ha valakinek van tapasztalata írja már meg: Lg Gt 540.t szeretném lecserélni!
- Samsung Galaxy Ace és ZTE Skate telefonokkal kapcsolatban!!!
Előre is köszi
-
hernor02
tag
Keresek 478-as vagy 462-es lapot. Lényeg, hogy legyen rajta SATA.
-
bence78
aktív tag
eladó:
- Videoton 51cm-es televízió 5.000 ft-ért, távirányítójával együtt
- fénymásolópapír 500 ftEmellett adóbevallás készítést, egyéni vállalkozók könyvelését is vállalom.
-
Destructo
senior tag
-
Papaj x
senior tag
válasz
Laraxior #43134 üzenetére
Ez a szíj-lánc sztori.. Teljesen mind1 melyik van, szíjat cserélni kell kb. 100anként, de olcsóbb.. Az nem osztályoz semmit, hogy ebben szíj, másikban lánc van, melyik a jobb, vagy rosszabb..
Valaki keresett MOGYORÓKRÉMET anno, talált már? Én pont most vettem pralinutta mogyorókrémet, nem nutella.. Bejön.. Egyik haverom árulja 700HUF-ért, 750grammosat.
-
zolikaDB
veterán
válasz
Blabcsi #43135 üzenetére
Én irfan view-t használok, bár nem nyomtatok vele, de egyszerű, mint a szög.
-> Itt van pl a 4.32-es verzió! -
-
vjpeti
tag
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Keresek egy képszerkesztő progit, ami az alábbikat tudja:
1: Képet át tud méretezni mm-be.
2: Nagy felbontású képeket is tud kezelni, A4 méretre darabolni veszteség nélkül.
3: Színes képből képes minőségi ceruzarajzot előállítani.
4: Nyomtató támogatás.
5: Magyar nyelvű, fontos, mert nem érteni angol, lenni arab menekült diák.
6: Nem ártana, ha ingyenes vagy portable lenne.
Jöhet priviben is. -
Laraxior
titán
válasz
Csöves #43129 üzenetére
Kérdeztem mennyi lesz, volt róla szó, hogy mindenképpen jó lenne ha megcsinálná, csak előtte mondjon árat. Annyira olcsó akart lenni hogy 50ért semmit se csinál
Amúgy megbízható rohadt jó szerelő, céges autókat is mindig odaviszik, góré BMWje is mindig ott van ha gikszer van vele. (egyszer láttam..)
Csak hát nem az én zsebemhez mérték...
Most van egy sokkal jobb és olcsóbb a Lapály utcán. Igazi varázsló az öreg, csak nem hivatalos, így a vezérlés cserét nem bízhatom rá, arról papírt akarok...nem két fillér egy motor, ha szétveri a vezérműszíj... De erről Dev28 többet mesélhetne -
Papaj x
senior tag
válasz
fenergie84 #43123 üzenetére
Hol jó, hol nem.. Ha letölöm az illesztőt, s csak maga a driver van fent, tökéletes, csak megint feltelepítette magát..
-
Teszla_
senior tag
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Keresek valamilyen komolyabb ceruza hegyező gépet, olyan régifajta tekerős érdekel, amit asztalra lehet rögzíteni. Fontos a strapabíróság, lehet CCCP is, ha müxik.Eladó / cserélhető dolgaim:
E5500 csere erősebbre.
Nokia kiegészítők és képek róluk.
46-os munkabakancs 1 és még 1 képpel.
29-32-es Xfact jégkori 1 és még 1 képpel.
Járóka is van 1 és még 1 képpel.
Valamint, mint mindig gravírozást vállalok képekkel.
Jöhetnek a privik.
-
Laraxior
titán
válasz
_seth_ #43095 üzenetére
baszki, amikor a Peugeot-om volt, nekem is ilyen gondom volt... Elvittem a szerelőhöz, mondom rá kellene nézni, mindezt reggel. Délután visszamentem mi a helyzet, látom a motor kikapva láncon, ecsetelte a helyzetet, hogy főtengelyt kell köszörülni, mert basztak benne olajat cserélni..Csinálják-e vagy hagyják, de 50k már a munkadíj mert szétkapták az egész cuccot
na mondom bazmeg....
Már nem azért mondom...csak mocskos drága meló a kis piros olajospikli a műszerfalon ha világít -
törölt tag
Asus M4N68MT LE V2 Minden kellékével- közel 3 év garancia
2x 2Gb Kingmax DDR3 1333Mhz Közel 3 év garancia
X2 athlon 235e 2.7ghz+ hyper tx3
Sapphire 4850 512Mb
WD 250Gb sata2
LG DVD RW
Codegen Ház
Chieftech CTG450PB-80LG E2040S Led monitor
Csere Netbook-ra csak garanciás érdekel. Vagy eladó 70 000ft
-
Papaj x
senior tag
256os 8600GT-met cserélném ATI-ra.. Akár egy kevés ráfizetés is megoldható, pl 4850-re..
-
izomhod
őstag
netezős konfig eladó
sempron 1800mhz 3000+
asus k8n alaplap
2x 512 ddr2 ram
dvd író
atx ház+300w táp
kis floppy
vinyó 80 gb ide
radeon 9250 128 mbára:13.000 ft
-
brekkhun
tag
Eladó mp3 lejátszót keresek, lehetőleg microSD bővíthető legyen, és egy feltöltéssel sokáig bírja.
Ajánlatokat PÜ-ben várom.
-
szasanyi
félisten
Debrecenben van vhol használt kerékpár kereskedés? Olyat keresnék, ahol nem csak kommersz MTB-ok vannak, és persze van választék is.
-
_seth_
veterán
válasz
diablo1984 #43113 üzenetére
Etanol akkor került bele miközben jöttek a gondok, szóval 100% etanollal egy métert sem ment még az autó így ez kizárva. Nem tűnik nagy gondnak de ha már szét van szedve atomjaira a motor és semmi sincs ami indokolná a gondot, így meg akkor jön egy 25e nyomáspróba + tömítések + munkadíj, felújítás...
-
vricsi78
csendes tag
Eladó egy netezős konfig, apróbb hiányosságokkal: 8k
- Asus P4P800-VM
- 768 MB Ram, DDR1
- Intel Celeron 2GHz
- Integralt Video
- 20 GB vinyó
- 300W Codegen Táp + Ház
- CD Rom
Az integrált audio nem működik.Képek és részletek PM-ben.
-
Borosz
őstag
Van valakinek eladó régebbi pár MPixeles digitális fényképezőgépe? Ha van ilyened -> PÜ és megbeszéljük.
-
adam432
tag
30-35k körül keresek videókártyát, pü.-ben várok ajánlatokat!
-
Big_Leslie
tag
Sziasztok.
Mai csemege Venturer új lcd led tv 3-hónap garanciával eladó ára 27eft!!!!! vicc
pár adat:
15,6" képernyő
1366*768 felbontás
AV,Scart,HDMI kimenetek
távirányító
minimális áramfelvétel.....link: http://www.amazon.co.uk/15-6-TV-BACKLIT-LED-VENTURER/dp/B0073S087W
Ha bármi kérdés van szóljatok! érd.pü-ben!
üdv L.
-
Csöves
őstag
5000ft.-ért vihető, hibátlan.
Debrecenben ingyen hazaviszem a tulajnak. -
csƵ
addikt
Audiotrak Prodigy Cube USB-s hangkártya még mindig eladó!
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok! Eladó holmik:
- 1db szürke Aluma Wallet. Nem teleshopos, de nagyon jó minőségű. Igény szerint tudok képet küldeni. 1500 Ft/db
- 2db Samsung Galaxy Ace kijelzővédő fólia + 2db törlőkendő hozzá, szintén jó minőségű, OEM kiszerelés. Képet szintén tudok küldeni. 400 Ft/db
- 5db SanDisk 8GB-s class4 microSD kártya adapterrel, plasztik dobozban, OEM kiszerelés, csak tesztelve voltak, hibátlanul működnek, 3 nap gari. 2500 Ft/db
- 5db Kingston 16GB-s class4 microSD kártya adapterrel, plasztik dobozban, OEM kiszerelés, szintén tesztelve, 3 nap gari. 5000 Ft/dbTovábbá Acai berry fogyasztókapszula is eladó, 1 dobozban 30db van, ár/érték arányban az egyik legjobb, nagyon jó minőségű, naponta csak 1-et kell belőle szedni, de max. 2-őt. 2500 Ft/doboz.
-
Potib
tag
Eladó:
WD 160GB WD1600AAJS SATA (HDD Sentinel - 100/100) - 5k
Maxtor 200GB 6B200PO PATA (HDD Sentinel - 92/99) - 5k2 féle haspad újszerű állapotban (AB King Pro és AB Body Shaper hasizomerősítő) - 10k és 8k
Multifunkciós kondigép újszerű állapotban - 38k
2db 1kezes tárcsás súlyzó (tárcsák: 4x2,5kg + 4x1,25kg) - 10k
2 használt forgószék ("Magas" háttámlás kék szövet forgószék. Alacsony támlás kék-fekete forgószék, kialakítása miatt inkább gyereknek, de 100 kilót ez is elbír.) - 5k és 5k
Előszobafal szinte új (fogassal, tükörrel, cipőtartóval) - 15k
Képek a 3. hozzászólásban.
Szállításban sajnos nem tudok segíteni.
Érdeklődni privátban. -
ati012
őstag
válasz
mukibuci #43100 üzenetére
Megéri tankolni? Ilyen árakon vásárolják fel:
PAPÍRHULLADÉK
Hullámpapír 14,-
Vegyes papír 9,-
Megsemmisítendő irattári hulladék 2,-
Újság (szórólap, magazin) 16,
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest