Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
petiwr #49094 üzenetére
GPU-Z, Furmark, Video Memory Stress Test, es kiderul van-e es mi baja.
-
sto1911
veterán
válasz
Marci79 #48468 üzenetére
Robogosokrol mult heti sztori: hajtok keresztbe a hosszairanyban lezart Dozsan. Jon egy robogos a lezart iranybol, megall, elengedi a gyalogosokat. Mondom akkor en is elmegyek veluk egyutt. De ugye ahogy lett 10 centi helye, mar indult is, en megalltam szepen. Erre ramdudal, en is vissza egy rovidet. Meghallja, mar fordul is vissza, nagy arccal, hogy mi a k. anyamat dudalok ra. Mondom ott a behajtani tilos tabla, erre o, nagy pofaval: EEESSS mi van kiirva ala?! Mondom neki, kiveve DKV es autobusz, te melyik vagy?. Erre elolvassa o is, aztan megszegyenulve tovabbhajtott
D Remelem azota jol osszetorte magat a retekje.
-
sto1911
veterán
válasz
mexicanraven #48301 üzenetére
Az a gond, hogy ott is annyi, ahol nem betonfal van
Plusz nem lesz olcsobb, ha en utom ki falat sem :S
-
sto1911
veterán
Klimat hol erdemes venni?
-
sto1911
veterán
Sziasztok,
keresek:
- DVD irot
- wifis routert
- usb wifi vevot -
sto1911
veterán
válasz
Daniel Alves #47833 üzenetére
Remelem baratnod nem ph-s
-
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #47101 üzenetére
Felteteles modban irtam, azert arra figyelj!
De ahogy a buta miatt kimentek, a buta okoskodo miatt meg nem mennetek? Mindent le kell csekkolni, tudod te is. -
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #47096 üzenetére
Ennyi erovel ha a rohamkocsi kimegy egy komoly esethez, es tortenik egy masik komoly eset kozben, akkor is cumi van. Azt is priorizalnad? Kidobatnad belole a beteget, vagy mi? Hidd el, egy sima mentot akkor is kikuldenek, ha a rohamkocsi epp foglalt.
Szerencsetlenek most is vedeni probalnak minket, erre meg ezzel is b@szogatnad, ha tehetned... Nem tehetnek rola, hogy keves a kocsi, ahogy a jegykiado se tehet rola, ha kesik a vonat, a sok csokottagyu megis veluk ordibal..."ha nem debil vagy teljesen érdektelen polgártárs - el tudná a mentő indítása előtt is mondani h. van e baj azaz egészségkárosodás vagy nincs" - persze, majd kispista, a mindenhez erto kisnyugdijas betelefonal, hogy nincs semmi baj, es nem jon ki a szagerto. Atyauristen, inkabb nem is mondok semmit, meg jo, hogy toled tudok idezni is, mert olyan okos vagy: "Ha csendbe maradtál volna bölcsebb maradtál volna!"
-
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #47092 üzenetére
Hany mentoauto ment ki helyszinre? Mert a cikkben sehol nem irjak. Hidd el, nem emiatt nincs eleg mentonk, csak itt nem szabad felhozni a raptorkerdest...
Plusz, a mento nem fog arra varni, hogy kesz legyenek a felmosassal, ha nincs nagy baj, akkor megy a dolgara...
-
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #47087 üzenetére
Remenytelen eset vagy...
-
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #47083 üzenetére
Valoban nehez... Szerinted, amikor betelefonal valaki, hogy szuros szag miatt lett rosszul, akkor tudjak mihez mennek ki? Tippelhet valamit a paraszt, de akkor is kikuldik a szagertoket, mert LEHET, hogy k. mergezo a cucc...
Ez a processz, es kesz. -
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #47080 üzenetére
Nem is attol halsz meg, egyebkent meg te kezdtel hoborogni, hogy mennyien ramozdultak a temara.
Olvastad a cikket? Volt benne egy sofor, aki utkozben szippantott bele a levegobe, es attol rosszul lett. O meg tudott allni, de mi van, ha valaki erzekenyebb ra? Elajul vagy barmi, es atgazol rajtad? Vagy feler Pestre, es egy gyalogatkelohelyen tizesevel lesznek rosszul emberek... Nehez egy kicsit tovabbgondolni a helyzetet? -
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #47070 üzenetére
Menj arra akkor, szippants egy jo melyet. Ha esetleg a szivargo anyag miatt rosszul lett sofor a 4-esen a hazafele tarto csaladodon keresztulgyalulja, akkor is igy allnal hozza?
Ha meg nem lett volna kinn senki az lenne a baj.
-
sto1911
veterán
válasz
PindurAnna #47065 üzenetére
-
sto1911
veterán
Keresek GTS430/GTS450/5770/6750/7750 koruli VGA-t, garival. Ajanlatokat privatban kerek.
-
sto1911
veterán
&@(#46933) wwhy: Azanyjukat... Es mi az oka ennek, tudja valaki? Valoban pihentetik a gepeket, vagy mi? Emberi segitseggel tortenne a 21. szazadban egy ilyen semmiseg?
@dbius: A netes kartyamra azonnal at tudtam vezetni a penzt, csak igy is keves
ahhoz szerettem volna meg utalni, mivel a masik kartyammal nem tudok neten fizetni :S
-
sto1911
veterán
A bankok nem utalnak egymas kozt hetvegen?!
-
sto1911
veterán
Ez jo hir, koszi!
@Blabcsi: nekem az volt VGA-n, es nem az lett a veszte
Szepen atvittek a bordak a hot, nem votl vele gond.
@patex1983: mondom, hasznaltam ugy, semmi baja nem volt. Ez egy vekony kis ketoldalas ragacs, atmelegszik hamar, es nem eg semmi.
A PH-n arult egy gyerek csikokra vagva, egy tekercs araert, aztan egy szemfules embernek feltunt a hasonlosag, azota en is ezt hasznalom. -
sto1911
veterán
Ha forint alapu bankkartyaval szeretnek vasarolni, de euroban, akkor ezek kozul melyik vonatkozik ram atvaltaskor? Kozep vagy eladasi? Ill. van meg valamilyen egyeb koltsege?
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Telenornal van lehetoseg mobilneten "olcson" roamingolni, pl. vmilyen csomag kereteben?
-
sto1911
veterán
Elado lehet, mert notira szeretnek valtani:
Egyben (ha sok cuccra van kulon vevo, akkor kulon is):
Gigabyte P35 DS3
Intel Core2Duo E6550 2.33 @ 3.30
2x2GB 1066 Kingmax
FSP SAGA+ 400
Asus 8600GT Republic of Gamers edition, passziv, 512MB
Samsung 200GB
Hitachi 1TB
Bitfenix Shinobi hazGeptol kulon is elado lehet:
+ 1 beszerelt vizhutes (CPU, NB, VGA) DDC-1 pumpaval, tripla radival
+ 1 vizhutes blokkokkal, autoradival (iszonyat nagy), csovekkel, csavarokkal, ventikkel stb., pumpa nelkul
Minden cucc hibatlan, dobozzal, tartozekokkal, a haz meg garis (par hetes)
Lehet bombazni ajanlatokkal
-
sto1911
veterán
keresek 2mm atmeroju csavarokat, minel hosszabbat, anyaval. Letezik egyaltalan ilyen, boltban nem kaptam...?
-
sto1911
veterán
válasz
werszomjas #45630 üzenetére
-
sto1911
veterán
Keresek minosegi 8 vagy 16GB-s microSD kartyat, SD adapterrel, rendes (=/= 1 nap/hét) garival, jo aron. Esetleg egy microSD olvaso is johet melle.
-
sto1911
veterán
válasz
hucsikoi #45532 üzenetére
&@blasko92 is, koszi.
Egy 8600GT-rol lenne szo egyebkent, gondolom mar akkoriban is tobbretegu nyakokat keszitettek...
Erdekes, mert probaltam hozza kepet keresni, de azokon a kartyakon 2x4 lyuk volt, az enyemen meg csak 1x4, kizartnak tartom, hogy nem lattam meg rajta a furatokat
Akkor viszont keresek nagyon vekony csavart, ami raadasul hosszu is, kb. 4-5 cm... Olyan 2mm-re saccolom a vastagsagat, de boltban sehol nem talaltam ilyet.
-
sto1911
veterán
Mennyi eselye van egy VGA nyakon levo furatok megnagyobbitasanak? Emlekeim szerint nincs a lyuk kozvetlen kozeleben lathato er, szoval elvileg nincs akadalya. Szerintetek?
Mas: Itt kb. van egy bicajosbolt, van valakinek elerhetosege hozza?
-
sto1911
veterán
válasz
elfelejtette #45410 üzenetére
A ziphone se viszi a flasht
viszont aki most vesz telot az modernebbet vegyen. Egyebkent meg le a flash-el, szar az egesz. A mindennapi hasznalatban viszont nem tunik fel a hianya.
Jah, armv6-ra is van flash, csak minek...
Sent from my Blade
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Netezos konfigot keresunk, dvd iro kell bele.
-
sto1911
veterán
válasz
diablo1984 #44862 üzenetére
Tudja valaki hogy mukodik az, h kicsereded sajat magad az ablakot majd beleptek a panelprogramba? Van meg egyaltalan?
Ill. a panelokat mikor bontjak le?
-
sto1911
veterán
Sracok, kellene ket szett patkofek a bicokra, felszerelve stb. Az egyik bowden el is szakadt. Kb. mennyiert lehet venni a varosban, ill. mennyiert szerelik fel?
-
sto1911
veterán
válasz
_seth_ #44484 üzenetére
Brendon rossz pelda: eltetettem egy gyerekules 18-ert, mondtam nekik aznap v masnap visszamegyek erte. Megyek masnap, mondja, h az mar inkabb 28, mert kozben felment az ara. Mondom neki babam, en elozo nap tetettem el, 18-ert. Ot nem erdekli, ez mar ennyi, viszem-nem viszem? Nem hoztam, es masnak se ajanlom a szemet lehuzo bandajukat.
Megvettem mashol, ahol kedvesek voltak, nem akartak lehuzni, stb-stb...
Megerte? Nem hinnem, tolem tobbet penzt nem latnak. -
sto1911
veterán
Meg az ilyeneket nem ertem. Itt van ez a se nem sport, se nem szep, se nem uj Seat, minek az ilyet ultetni? Sportkormany meg sportvaltogomb az kell...
Meg jo, hogy ugy nyitott az oldal, hogy iratkozzak fel naluk, hogy ne rohogjenek ki a tuningos cimboraim... szanalmas.
Bar lehet veszek a Polora en is egy tuning iranyjelzoszettet, stabilabban fogok kanyarodni tole!
Anyam borogass
-
sto1911
veterán
válasz
Cybertrone #44435 üzenetére
Dobtok par kepet errol a kocsirol? Kivancsiva tettetek
-
sto1911
veterán
3-4k-ert keresek hajnyirot, lehet helyben kapni valahol? Az Euronicsos Remingtonrol lemaradtam, a kovetkezo lepcsofok 8k, anyad...
-
sto1911
veterán
Biciklihez valo gyerekulese van valakinek elado? Ill. hol erdemes venni?
-
sto1911
veterán
válasz
Chesterfield #43540 üzenetére
Nemreg voltunk, ha szereted a flashes nyom/targy-osszegyujtos, kombinalos jatekokat, akkor tetszeni fog. Van hozza tortenet is kitalalva, nagyon izgalmas volt az az egy ora, a vegen volt par homlokracsapas, hogy "ezt se vettuk eszre". Nekunk nagyon bejott, ajanlom!
-
sto1911
veterán
Milyen konyvrol is van szo?
-
sto1911
veterán
Olcso notit keresek, elvarasok:
- wifi
- dvdrw
- filmlejatszas (SD, DVD) -
sto1911
veterán
válasz
zolikaDB #42707 üzenetére
Tevedtel, megbocsatok!
Mindenestre koszonom a tippet.
Amiket probaltam: Dropbox, Box, Sugarsync, Justcloud meg biztos van meg par.
Egyelore a Sugarsync jott be, azzal csak ket baj van: 100MB-nal nagyobb fajlhoz kliens kell, valamint public megosztasnal nem lehet mappat megosztani, csak egyenkent...Ahogy elnezem az lesz, hogy a routerre dobok egy pendrive-ot, aztan szevasz, fog ezzel szivni akinek ket anyja van.
-
sto1911
veterán
Jackes miert nem jo? Vagy valami hordozhato kellene?
@(#42705) giigz: gondoltam
inkabb vegyel egy szokol radiot vagy egy hosszabbitot
Mas:
Ajanljon mar valaki egy olyan tarhelyet, amihez nem kell kliens, es barmekkora meretu fajlt fel lehet tolteni weben kersztul, es legalabb 2GB-t (vagy 5-ot) ad ingyen... Az oruletbe kergetnek a kliensukkel....
Meg ha megosztom, akkor ne kelljen regelni hozza, ha valaki le akarja tolteni.
A Google Docs lenne jo, csak nagyobban.... a Drive meg ki tudja mikor lesz valosag -
sto1911
veterán
Van ket Don Pepes kuponom, ha valaki eljon erte szivesen odaadom.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest