Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Csöves #43129 üzenetére
Kérdeztem mennyi lesz, volt róla szó, hogy mindenképpen jó lenne ha megcsinálná, csak előtte mondjon árat. Annyira olcsó akart lenni hogy 50ért semmit se csinál
Amúgy megbízható rohadt jó szerelő, céges autókat is mindig odaviszik, góré BMWje is mindig ott van ha gikszer van vele. (egyszer láttam..)
Csak hát nem az én zsebemhez mérték...
Most van egy sokkal jobb és olcsóbb a Lapály utcán. Igazi varázsló az öreg, csak nem hivatalos, így a vezérlés cserét nem bízhatom rá, arról papírt akarok...nem két fillér egy motor, ha szétveri a vezérműszíj... De erről Dev28 többet mesélhetne
Aktív témák
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest