Hirdetés
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
diablo1984 #48433 üzenetére
daráljon nekik búzát
-
pohár
félisten
válasz
diablo1984 #48431 üzenetére
ja, a ma este valahogy nem tűnt fel...
-
Marci79
senior tag
válasz
diablo1984 #47743 üzenetére
Én úgy tudom, hogy EU-n belül bárhol behajtható a bírság. Csak kiközvetítik az elkövető honos hatóságához. Ami időbe is telik azért.
-
ati012
őstag
válasz
diablo1984 #47388 üzenetére
Főzni szerintem lehet belőle. Főzéssel a csúnyaságok eltávoznak belőle.
-
Kryczek
aktív tag
válasz
mekkora a hirtelen halál kockázata...
ennél a résznél azért nem kicsit röhögtem be
-
werszomjas
addikt
válasz
Be van jelentve?
Csak mert ha nincs vigyázz kit hívsz ki, most már be kell jelenteni a kerti fúrt kutakat is, meg ne büntessenek
-
dbius
veterán
válasz
diablo1984 #47381 üzenetére
-
zolikaDB
veterán
válasz
diablo1984 #47383 üzenetére
Gyümölcslevet főzetnél belőle? Ha jól tudom, a fúrott kutat be kell jelenteni az önkormányzat felé is... (pínz az is)
-
_seth_
veterán
válasz
diablo1984 #47381 üzenetére
Locsolni
Ahhoz pedig vizsgálni sem kell
-
pohár
félisten
válasz
diablo1984 #45498 üzenetére
hopsz, nem EZT az autót venném, hanem azt, amelyikben ilyen motor van
(160 ló, 1,6-os)
nem figyeltem az autónál hogy mi mennyi, csak kép alapján tettem be -
Csöves
őstag
válasz
diablo1984 #45465 üzenetére
Miért csendben?
-
torcsrent
tag
válasz
diablo1984 #45316 üzenetére
Épp ilyet keresek.
Szóval: keresek Zalman "legyező" alakú chipset hűtőt (ZM-NBF47)
Újat vagy használtat. -
torcsrent
tag
válasz
diablo1984 #44880 üzenetére
Arra törekedjetek, hogy ne legyen meg a 75%, ha nem feltétel a 100%-os beleegyezés. A fent leírt közösköltség-növekedés miatt a beleegyezők/fizetők szívnak nagyot.
Ha egyedileg lesz leszerződve mindenki, akkor az más tészta. -
sto1911
veterán
válasz
diablo1984 #44862 üzenetére
Tudja valaki hogy mukodik az, h kicsereded sajat magad az ablakot majd beleptek a panelprogramba? Van meg egyaltalan?
Ill. a panelokat mikor bontjak le?
-
válasz
diablo1984 #44479 üzenetére
nem köteles, azonban ha nem veszi vissza, akkor legközelebb nem nála fogsz vásárolni. Pusztán jóindulaton múlik az egész.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Bolti vásárlásnál ilyen nincs, ez igazából az eladó jóindulatán múlik.
Internetes vásárlás esetén létezik a 8 munkanapon belüli elállási jog, ott valóban nem számít, hogy miért küldöd vissza, az adott időn belül indoklás nélkül is vissza kell vennie az eladónak a terméket. -
blasko92
őstag
válasz
Én is így tudom, és nekem a TESCO-ban vissza is vették (igaz kukacoskodtak, hogy levásárolhatom az árát, de mondtam, hogy NEM, aztán visszaadták a pénzt)
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #44469 üzenetére
Ha webshopból rendelte, akkor nyolc nap.
-
Cybertrone
veterán
válasz
diablo1984 #44417 üzenetére
m5-ön sincs hátul nagy betűkkel mivel állsz szemben csak 4 kipuff meg szép hang, az oldalán kopoltyú... s8-as audin is csak annyi van hogy s-line és az oldalán diszkréten egy v10 felirat
Én is ezt a minimál nem sokat sejtető stílust kedvelem, amikor tudja mindenki mi van a motortérben de nincs szétbuzizva!
torcsrent:
Isten ments hogy a fasza bőr fűthető űléseket kicserélje rally szarokra, az aztán passzolna a cirkáló stílushoz -
Cybertrone
veterán
válasz
diablo1984 #44414 üzenetére
Egy fasza sparco matricát azért én ráraknék
-
wwhy
veterán
válasz
diablo1984 #44346 üzenetére
nekem több esetben szinte 100%-ban állított vissza sok-sok mindent, anno még a Kürt ajánlotta
-
mezis
félisten
válasz
diablo1984 #44330 üzenetére
Próbálkozhatsz a Get Data Back program próbaverziójával.
Egyenként tudod file-okat visszanyerni vele. -
lamiki
senior tag
válasz
diablo1984 #44346 üzenetére
LIVE XP, vagy Win7 alól bootolva a windows saját karbantartó programjával is helyre tudod állítani a FAT táblát és a partíciót, mint fentebb írtam.
-
copass
veterán
válasz
vedd ki a vinyót, tedd le vhová külön, rakj fel egy rendszert egy másik vinyóra, majd próbáld meg a vinyóról visszaállítani adatokat.
a lényeg: ahányszor hozzányúlsz, annyiszor kevesebb az esély hogy visszaszedj róla bármit is.
partícionálás meg baromság, valszeg elszállt a fat táblád. -
lamiki
senior tag
válasz
Nekem a tesómék gépében lévő rendszervinyó csinált ilyesmit, ekkor beraktam a DVD olvasóba egy LIVE XP-t, erről indítottam a rendszert, és ráengedtem a Windows-os hibajavítót, kipipáltam, hogy a fájl rendszer hibáinak automatikus javítása, az ellenőrzés, és újrabootolás után megvolt minden. Persze amikor már ezt hetente 2x meg kellett csinálnom, akkor újult a wincsi.
-
nakrisz
tag
válasz
diablo1984 #44336 üzenetére
Rendszergazdaként futtatod? Leírása szerint úgy kell.
Laraxior: Én azzal a partícionálással még várnék, minél többet "matat" a HDD-n, annál kevesebb esélye lesz arra, hogy az összes adatát visszaszerezze.
-
Laraxior
titán
válasz
diablo1984 #44336 üzenetére
particionáld újra, majd jöhet a get data back
képek, kisebb fájlok menthetőek, de a nagyobbak (filmek, zenék, gamek) felejtősek, csak a mappák tartalmát fogod látni. Pár 100GB már nekem is odalett ilyesmi miatt, nem tudtam mást csinálni partícionáltam aztán két napig keresgéltem rajta a dolgokat. Anno mondjuk csak a fényképeim voltak fontosak, de egytől-egyig meglett mind
-
nakrisz
tag
válasz
Testdisk nevű programmal próbálkozz, nekem már többször is segített hasonló esetben. Az oldalán részletes leírást is találsz a használatáról. Ingyenes.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
És is jártam már hasonlóan, osx látta a filerendszert, win és ubuntu nem...
-
inkubator
aktív tag
válasz
Hasonló képpen jártam 1 hete, próbáltam mindent azután keresztet vetettem rá és újra raktam a gépet.
Több helyen is bebizonyították hogy a hangfalak nincsenek hatással a vinyókra.
-
pohár
félisten
válasz
diablo1984 #44327 üzenetére
na várj, a folyadék hogy tud megizzadni?
-
Sanyabá
senior tag
válasz
diablo1984 #44298 üzenetére
Ha kitudnák fizetni ki is fizetnék,de sajna nem tudják.
Mivel nincs semmijük úgymond ,letiltani sem lehet. Ha nincs munkahelyük jelenleg,akkor a bank addig vár míg lesz? Addig meg kamatot számol fel? -
XtremLor
őstag
válasz
diablo1984 #44284 üzenetére
Koszonom, pont jokor irtal, most akarom lemerni mennyi kell pontosan
utana fel is hivom oket -
PLaci58
addikt
válasz
diablo1984 #43837 üzenetére
Akksitól függ. Ki kell számolni:
3x40W=120W
50%-os hatásfokkkal számolva a szünetmentesnél > 240VA felvett teljesítmény!
12V esetében 20A a fogyasztása. Ameddig az akksi le bír adni 20A-t.
Fél nap az 12 óra > 12x20 = 240Ah-s akksi kell, maximális terhelés eseténAmit itthon próbáltam az egy használt eredeti akksis (12V/7Ah) szünetmentes volt és 40W-os izzót közel 1 órán át bír. (12Vx7Ah=84VAh)
40W-os kimenő tehelés = kb. 80VA-es bemeneti fogyasztás. 84/80= kb. 1 óra üzemidő.ui. tudtommal a kazánban 60 fok fölött megindul magától is a víz keringése, ha elég vastagok a csövek (2").
-
PLaci58
addikt
válasz
diablo1984 #43832 üzenetére
Annyit simán elbír talán még a 400VA-es szünetmentes is. Sinuszos jelet ne várj, de a motornak az nem is kell.
-
ati012
őstag
válasz
diablo1984 #43832 üzenetére
-
PLaci58
addikt
válasz
diablo1984 #43823 üzenetére
Azt érdemes tudni, hgy a szünetmentesekre írt teljesítmény az csak csúcsteljesítmény!
Egy 600VA-es szünetmentesből max 300W-ot lehet folyamatosan kivenni.
A szivattyú indulási árama lehet, hogy túlterheli és lekapcsol. 400W-os szivattyút próbáltam hajtani ilyen 600VA-esről, de nem sikerült. Beindult és egyből lekapcsolt.
Az akksi elvileg lehet külső, de meg kell nézni, hogy a szünetmentes rendesen feltölti-e. Elvileg stimmelnie kéne. -
ati012
őstag
válasz
diablo1984 #43823 üzenetére
Azonos a 2 akku feszültsége?
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #43697 üzenetére
Bizony, hogy tudják
nekem egy Sector van, ráadásul semmi extrát nem tud az idő és dátum kijelzésen kívül, de semmiért nem adnám oda
pedig lehetne venni az árán vagy 2 marék casio -t, csak az nagyon nem az a minőseg..
-
qfm
őstag
válasz
Ezek órástól valóak. young78 -tól származnak, rendesen garanciával, hivatalosan forgalmazza őket. Közvetlen tőle is vehetsz. Órás topicba utána is tudsz kérdezni, szóval a származásuk miatt, nem kell aggódni. Nem tudom rak e rá pohár árrést, vagy azonos áron árulja tovább, nem kértem árat tőle, csak young78-tól, az tényleg jó volt a boltihoz képest.
-
pohár
félisten
válasz
inkább tőlem akarj venni, erre legalább van garancia is
azért az 55k-s Certina szerintem nem drága, ahhoz képest pláne, amennyibe boltban kerül
nem tudom, kattintott már valaki valamelyik képre, amelyiken nem a Tissot van? mert a kép mögött ott egy linkseth... mindjárt meg a privát
-
Blabcsi
senior tag
válasz
diablo1984 #43683 üzenetére
Na még egy kis súgás és befogtam.
Szerk.: Ha tudsz szerezni anyagot olcsón
csak számlát ne kérj, azt nem tudok adni.
Ha a " T " modi erre téved legyen oly kedves kicsinyítse a képeket, nekem sajna nem sikerült. THX. -
Blabcsi
senior tag
válasz
diablo1984 #43683 üzenetére
Böszörményben nem tudok, de itt 1-2 link pár telefont megér.
zsalutechnika Tokay László a cégvezír, nála még dolgoztam is rendes pali, biztos segít.
Szerk: Mindenkitől elnézést, hogy tele offoltuk. Bocsi.
-
Blabcsi
senior tag
válasz
diablo1984 #43678 üzenetére
3-as drót és távtartó azzá teszi.
A fal külső és belső síkján egyaránt használható.
A hungarocellel szemben szellőzik, erősebb szerkezetű, stabilabb anyag 5cm-től fölfele javaslom.
Kívűl vakolható, belül meg karton.Vasalás után rögzítés:
A két síkon lévő hera közé távtartó lécet kell rakni ( 3 X 3 cm elég, kb. ) majd 3-as dróttal átkötni a támaszként szolgáló deszkához. (10-15 cm széles) Ha ki van öntve betonnal, a lécet ki lehet venni, hogy a betonban ne maradjon rothadásra képes anyag.Piros a drót, kék a léc.
-
Blabcsi
senior tag
válasz
diablo1984 #43666 üzenetére
Egyértelműen hera.
3-as dróttal átkötöd, távtartó bele, vasalás, beton.
Ha segítség kell szólj nyugodtan. 8 évig ácskodtam. -
copass
veterán
válasz
diablo1984 #43664 üzenetére
-
ati012
őstag
válasz
diablo1984 #43204 üzenetére
Most már értem mi az a sok szigetelő szalag néhány autóban...
-
Csöves
őstag
válasz
diablo1984 #43209 üzenetére
Úgy tudom, hogy ingatlanonként 1 db. kuka ingyenes.
De hívd fel az AKSD-t. -
Csöves
őstag
válasz
diablo1984 #43205 üzenetére
Ellopták a régit?
-
Salex1
őstag
válasz
diablo1984 #43205 üzenetére
Curver mintaboltban próbáld meg a Szoboszlai úton, a mosóval szemben.
-
_seth_
veterán
válasz
diablo1984 #43168 üzenetére
Bontóból akarok venni papírral, nekik nem céljuk vackot eladni mert akkor visszaviszem úgyis, szerelőket kérdezgettem és 4-ből 4 a motorcserére szavazott.
Óra szerint 240 körül volt már, állítólag ennyi is volt benne legalábbis az autó többi része jó állapotú. -
_seth_
veterán
válasz
diablo1984 #43113 üzenetére
Etanol akkor került bele miközben jöttek a gondok, szóval 100% etanollal egy métert sem ment még az autó így ez kizárva. Nem tűnik nagy gondnak de ha már szét van szedve atomjaira a motor és semmi sincs ami indokolná a gondot, így meg akkor jön egy 25e nyomáspróba + tömítések + munkadíj, felújítás...
-
blasko92
őstag
válasz
diablo1984 #42907 üzenetére
Ez egy képtelen képlet
Én a family guy-on nem tudok röhögni....
-
Isee
senior tag
válasz
diablo1984 #42540 üzenetére
Aztán majd te is örülsz a csekknek
-
Papaj x
senior tag
válasz
diablo1984 #41913 üzenetére
Igen, autóban én is 3 kapcsolót kötöttem be.. 1 plusz van, s 3 minusz, ezeket váltogatva lehet a színt cserélni/kombinálni.
3 állásúval nem tudod váltani, csak a 3 színt..
-
dew28
aktív tag
válasz
diablo1984 #41913 üzenetére
3 allasuval 3 szint tudsz elohozni, felteve ha a 3 allasbol egy nem a megszakitas, mert akkor ketto szint es egy feszultsegmentesitest.
itt a lenyeg a szinkeveres. negy csatlakozo pont:
r-g-b-gnd (red-green-blue-ground)
a tobbi rajtad mulik, ha 12V-ot adsz neki ha az R es B csatit osszekotod, ramegy a pozitiv, a gnd-re pedig a negativ vezetek, akkor lila lesz belole. igy lehet keverni a szineket -
Papaj x
senior tag
válasz
diablo1984 #41876 üzenetére
Így van, 1 modulból a leírt színek keverhetők ki (vezérlő nélkül), attól függ, hogy melyik vezetékét kötjük be..
-
aldebaran
addikt
válasz
diablo1984 #41811 üzenetére
2 nappal ezelőttig semmi baja nem volt... mostmeg akármerre forgatom, nincs vétel.
-
Papaj x
senior tag
válasz
diablo1984 #41795 üzenetére
Azért nem feltétlen hasonló a felhozott busz és villamos ehhez, de értem a lényeget..
-
Papaj x
senior tag
válasz
diablo1984 #41792 üzenetére
Csak komolyan mondom, lassan nem tudom neki kezdjek-e bárminek is...
-
ati012
őstag
válasz
diablo1984 #41757 üzenetére
Szerintem is Aldi v. Lidl.
-
rspeti
csendes tag
válasz
diablo1984 #41699 üzenetére
Aha, 9-5, de szerencsére csak 1600kg.
-
giigz
veterán
válasz
diablo1984 #41696 üzenetére
2,3 literes TURBO-s
-
Laraxior
titán
válasz
diablo1984 #41679 üzenetére
Megy az 95össel is mint állat, főleg amióta baba állapotba tettem
Már csak a kályhacső hiányzik hátulról
Holnap rápróbálok, úgyis megyünk vadasparkba, hátha nem kell sohatöbbet tankolni olyan jól fogyaszt -
csapee
őstag
válasz
diablo1984 #41617 üzenetére
Lol, akkor nem tudom mi az a barna eszmeletlen budos szuros szagu lotty a befottesuvegben :-) amitol 0.5 - 1 literrel kevesebbet fogyaszt a Trafic, biztos szilvale.
-
sNORh
addikt
válasz
diablo1984 #39790 üzenetére
Igen, csak elég kicsi nekem, nem gondoltam át, mire is fogom használni.
-
Sanyabá
senior tag
válasz
diablo1984 #39381 üzenetére
Aranykapu ,külső debreceni utcán.
-
lorcsi
veterán
válasz
diablo1984 #39055 üzenetére
érdekes ez a netbook dolog..mert ez a lenovos is 50k...és egy régebbi üzleti IBM is ennyibe kerül..ami azért minőségben azért elég más kategória..plusz a kijelző is nagyobb
-
_seth_
veterán
válasz
diablo1984 #39055 üzenetére
Jaja, árban is jó, maga a noti is
Teszt a lenovoról: [link] + Logoutos teszt
Nekem windem van ami egy kicsivel lassabb bár az 2gb-os már ami dob rajta viszont abban még csak a legelső atom van. Ez a fehér szín még unisex is.
Ezeket azért a kezdetben megjenelt 701-es netbookhoz hasonlítani már nem is lehet, valóban ég és földUgyanakkor asus eee pc 1215n az ami kicsi de nem kell semmiről sem lemondani, 2 mag + ht, ddr3 és nvidia ion (optimus), nagyon gyors gép.
A sajátodra nem próbáltál windows 7-et rakni? Én a winden úgy vettem észre, hogy gyorsabb (home premium változat). -
Kryczek
aktív tag
válasz
diablo1984 #38043 üzenetére
LOLL
nagyon trendi lenne!! kérdezhetnénk, hogy, mivan? megjött a notebook?
-
Papaj x
senior tag
válasz
diablo1984 #38026 üzenetére
Sajna csak maga a mélyláda része van..
-
Papaj x
senior tag
válasz
diablo1984 #38022 üzenetére
Mert össze kell 3ból egyet rakni.. Legalábbis most van 2, de egyikben sem jó a trafó, s ha az van, akkor elvekben kész..
-
_seth_
veterán
válasz
diablo1984 #36314 üzenetére
Akkor elkelt
lemaradtam róla.
-
csaby27
csendes tag
válasz
diablo1984 #36193 üzenetére
Köszönöm az első üdvözlő szavakat. Most éppen nem árulsz olyasmit ami engem érdekel, de ami késik nem múlik. Nézd meg te is a cuccaimat, ha érdekel valami csak szólj
-
csaby27
csendes tag
válasz
diablo1984 #36170 üzenetére
Bocsi, 512MB/db.
Ok, fogom az adást.
-
Csöves
őstag
válasz
diablo1984 #36105 üzenetére
Márka?
Ár?
Garancia? -
pockhome
senior tag
válasz
diablo1984 #36127 üzenetére
akkor lesz az optikai meghajtós megoldás, áttétellel csak jó lesz tán
úgyis van itthon floppy meghajtóm -
ati012
őstag
válasz
diablo1984 #36120 üzenetére
Köszönöm hogy össze foglaltad, ezt írni akartam én is.
Pockhome: mi fog forogni?
Szerk.: fogj egy optikának a motorját, csinálj áttételezést. Könnyebb lesz. -
pockhome
senior tag
válasz
diablo1984 #36120 üzenetére
majd próbálkozok, és köszi!
-
Csöves
őstag
válasz
diablo1984 #36105 üzenetére
Márka?
Ár?
Garancia? -
RexpecT
addikt
válasz
diablo1984 #36054 üzenetére
Örök életet nem adtak?
-
Papaj x
senior tag
válasz
diablo1984 #35091 üzenetére
Lehet lehet, de amint mondtam, nekem úgy van lesötétve, h 70%os határba belefér, egy szóval nem mondtam h levan festve akrillal. A kollegának jelenleg sem tudjuk h milyen mértékben van sötétítve..
-
Papaj x
senior tag
válasz
diablo1984 #35089 üzenetére
Én kaptam..
-
Csöves
őstag
válasz
diablo1984 #34958 üzenetére
A baumaxban ha veszel O.K.. valamit, akkor örökké tart, mert ha elromlik cserélik azonnal.
-
wwhy
veterán
válasz
diablo1984 #34955 üzenetére
Nekem van egy OK ütvefúróm, kb. 2003-ba vettem. Kibírt két lakásfelújítást, és csak annyi a baja, h a markolaton található fordulatszám-szabályozó (kicsi narancssárga) tavaly megadta magát, azaz épp az 1-es fokozat nem működik. Einhell-t láttam már szakiknál (ablakszerelők), állítólag abból s van budget meg profi kategória, és a profi egészen vállalható. Vagy az Obiban kapható Lux márka még erős középosztály.
-
ati012
őstag
válasz
diablo1984 #34955 üzenetére
Flexxel van jó tapasztalatom.
Kint hagytam az esőbe, kiszáradt és működött
Ha nem éjjel-nappal használod akkor szerintem jó választás. -
kungzi
veterán
válasz
diablo1984 #33988 üzenetére
pontosan
-
kungzi
veterán
válasz
diablo1984 #33988 üzenetére
ahol most beszélsz
, de ott van még a Prohardver, Mobilarena, Logout oldal is, ahonnan eléred a fórumot
-
werszomjas
addikt
válasz
diablo1984 #33507 üzenetére
Én most Debrecenről beszélek
Am lakik is arrafelé egy PH!órum társ, ProdyG, esetleg kérd meg szaladjon le nézze meg ott van-e még és akkor Debrecenbe se kell bejönnöd.
Nekem sajnos már nincs meg a száma.
Az a gond mikor mi voltunk ott, akkor már panaszkodott hogy nem nagyon megy a bolt és lehet bezárja a bazárt.
Google ezt dobta, sztem a Thurzó Sándor lesz az, hívd fel.
-
werszomjas
addikt
válasz
diablo1984 #33498 üzenetére
Wesselényi utca - Haláp utca környékén a bérházak között van egy kerítés drótos, van kint tábla is, nem egy nagy üzlet, de meg lehet találni. Egy garázsban van azt hiszem, felette lakik a tulaj.
Mi kb 1 év onnan vettünk kerítés drótot, körbe jártam a várost, annál olcsóbban nem találtam sehol.
Nem tudom ott van-e még nézd meg ha nem találsz másikat.
Illetve a Hétvezér utcán is van egy ilyen, az iskolával szemben, ott van beton oszlop is, de ott drágább a drót.
-
sto1911
veterán
válasz
diablo1984 #33503 üzenetére
Egyezzunk ki abban, hogy kerdezze meg, lehet valtoztak az idok. Amugy van itt rendor asszem, ha olvassa nyilatkozzon mar!
-
sto1911
veterán
válasz
diablo1984 #33496 üzenetére
"míg nem fenyegeti a barátnődet a rendőrség nem is foglalkozik vele, utána sem nagyon, azzal hogy bele sem szól még kimagyaráznia sem kell(teló zsebben, bill zár nuku és magától hív a teló), de még magyarázkodnia sem kellene, mert a rendőrök elhajtanak! " - nem hajtjak el, nyugodtan jelentse fel, ismeretlen tettes es csa. Majd a rendorseg lekeri a szamot, es behivja a tulajat. Valoszinuleg meg fognak szunni a hivasok, ha ki is tudja majd magyarazni magat.
-
rayoliviero
veterán
válasz
diablo1984 #33498 üzenetére
Olcsón adom.
-
Destructo
senior tag
válasz
diablo1984 #32627 üzenetére
Az már majdnem 1db DVD.Ha valaki lemezekkel foglalkozik,gondolom tudja ,hogy csinálja ,hogy megérje neki.Ha 1csilliárd darabot rendel akkor gondolom nem 5X Ft ért kapja hanem olcsóbban ő meg ha így szórja el akkor máris haszon lehet.(Gondolom én)
-
Destructo
senior tag
válasz
diablo1984 #32606 üzenetére
53-56Ft nál nem adok többet darabjáért!
-
fenergie84
addikt
válasz
diablo1984 #32610 üzenetére
ne törődj vele, ha már volt, mert én még mindig bírom ezt a csávót