Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
Aktív témák
-
ServerWorks
aktív tag
meg, mert akkor ki tudod cserélni 1.8" -as SSD -re, ha úgy alakul...
Sony 72cm -es Trinitron képcsöves TV, távirányító nélkül elvihető valami baráti összegért! Természetesen jó/működő képes készülék. (Plazma váltás miatt feleslegessé vált) Érdekel valakit? Jobb minőségű italt is beszámítok és/vagy 2.5" hibátlan 100/100-as SATA winchestert!
új - HP 4GB (2x 2GB DDR3 1333MHz) SODIMM azaz 2db notebook/laptop memóriamodul eladó vagy elcserélném 2x 2GB DDR2 800MHz asztali memóriára!!!
-
ServerWorks
aktív tag
Nem mondtam, hogy nincs... csak az gagyi
Nekem is volt 2530p - gyári 3 év garival, 1,8" 128GB Samsung FDE SSD-vel, WWAN modemmel és ULV prociból a leggyorsabbal
na ez nem az a kategória ... az olcsókban 1.8" tiltott még az érintkező sincs benne, hanem beletesznek egy ODD slot átalakítót (notebook upgrade bay) meg valami ócska 80GB -os 2,5" winyót --> sebesség 0, fogyasztás sokkal több
egyébként ha az a moddolt is jó amit linkeltél, miért itt keresel és nem veszed meg gyorsba?
-
diablo1984
veterán
-
matykooo
aktív tag
szerintem is hagyjátok a francba, nem tudnak vele mit csinálni... Lengyelbe nem fogják kitolni a büntetést mert nem tudják, 18 ezer forintért meg nem hinném, h esetleges behajtó céget küldenének, mert több a leves mint a hús... szóval szarjátok telibe...
Ma történt egyébként, az egyetem felőle jöttem a város irányába villamossal, és elől álltam meg a vezető mögött, a pláza megállónál egyszer csak látom, h mindenki öreg fiatal jön előre meg nagy zsörtölődés meg stb. a sofőr nem volt hajlandó kinyitni az ajtókat... és egyszerre akart mindenki leszállni, meg felszállni is
egy öreg mama le is oltotta a vezetőt eléggé, köpni nyelni nem tudott... Korábban meg az egyetemnél szállt fel egy 25-30 közötti lány fagyival, és parasztul közölte vele a bemondóba, hogy "fagyival szálljál le" kb olyan modorban, hogy takarodj... ok, h nem lehet de lehet normálisan is beszélni az emberrel... na mind1, már megszoktam
-
wwhy
veterán
Pendrive elkelt, ami még maradt, abból tessék válogatni!
- van még egy bontatlan gyári autós microUSB-s HTC töltő, természetesen más microUSB-s telókhoz is megfelel! -- 1000 Ft
- csupán kibontott, 8GB adat egyszeri átvitelére használt, gyakorlatilag új Kingston 16GB G3 pendrive -- 2500 Ft
- bontatlan DISPLEX Touch Screen érintőkijelző polírozó (Smartphones, Digicams, navigation systems, MP3-player or Tablet PC's) - kisebb karcok eltüntetésére tökéletes -- 800 Ft
Kb. 14h-15h-ig lehet a rendeléseket leadni, mert minden árut nem viszek magammal.
-
kungzi
veterán
jaj, szerinted miért ide írtam. ha ebay-ről akartam volna rendelni, szerinted beírom ide? ne nézzél már sügérnek légy szíves
komolyan mondom... gondoltam elég egyértelmű, hogy Debrecenre vonatkozik a kérdés, ha rendelni akartam volna, akkor megrendeltem volna már az általam linkelt webshopból
szerintem ezt itt hagyjuk abba
-
kungzi
veterán
köszi, de ez alapból nem jó, mert ez 2,5"-ról 3,5"-ra van, nekem meg 2,5"-ról 5,25"-ra kellene
amúgy az ilyen segítségeket, inkább hanyagoljuk, mert ez nem más, mint a másik ember idiótának nézése. én is tudom, hogy létezik ebay, sok mindent vettem már onnan, de emiatt nem rendelnék onnan, azért kérdeztem, hogy Debrecenben nem tud valakit, vagy boltot, ahol lehet kapni
-
Ayg0
senior tag
-
inkubator
aktív tag
Köszi!
Már csinálom is a katalógust!
MÁS:
Most ez hogy van? A kamera lencse bal fent, akksi QR kód jobb lent....
1., A telefon nem hajlik, így nem leolvasható.
2., Ha kiveszed az akksit, akkor a lencse elé tudod tenni DE mivel nincs benne akksi így nem működik az egész teló.
HÁT NOOORMÁLIS MARGIT ??? (Besenyő P.)
Oké oké megoldás a tükör, DE ha nincs a közelben amikor ez a probléma felvetődik????
XD -
-
GIJoe
addikt
-
_seth_
veterán
Vannak jók de érdemes vásárlás utána helyszínen ellenőrizni a hónapokat
Ui.: 2012 Lite verziójú F1-es naptár eladó
Január, február és március nincs benne, nyár benne van valamint hiányzik az ősz is
(Malomparkos de ez nem az időszakos naptárastól hanem amelyik nonstop ott van)
-
törölt tag
Azok bankkártyák. A hitelkártyákra külön hirdetmény vonatkozik.
-
inkubator
aktív tag
-
Ayg0
senior tag
mi alapján? visszajelzések száma? csak mert a DF tudtommal japán márka, itt meg Hong Kong a forrás, + az egy szem képen egy nem túl bizalomgerjesztő "China Traditional" felirat díszeleg.
jóban vagyok a csapókerti lelkésszel, vele ütögetünk hetente egyszer 1-1,5 órát a gyülekezeti házban ingyen és bérmentve. mehetnék többet is csak nincs kivel... : )
-
Ayg0
senior tag
természetes, hogy felhasználástól függően (gyak, meccs) márkán belül is több fajta/féle van. nem így értettem a kérdést, hanem, hogy általánosságban (minden kategóriát tekintve) melyik márka tekinthető megbízhatónak a felsoroltak közül.
A Double Fish labdákról már olvastam, sok fórumon ezeket tartják a legjobbnak. állítólag a konkurensek egy részének is gyártanak csak ugye más logót nyomnak rá. de, hogy ebből mi igaz..a Debrecenben beszerezhető labdák közül kihagytam a Donic-ot. a hálóm azt hiszem tőlük van, attól nem vagyok hasra esve. (persze a labdájuk ettől még lehet jó) ismerős esetleg?
meg DF-et honnan rendeltél? eBay? kicsit félek ettől, mert csak sokat utazna, a postán sz**nak rá, donálják, összetörhet 1-2 és egy 3db-os meccslabda szettnél máris keményen mínuszos a rendelés. meg kérdés a forrás megbízhatósága is... (klón termék) -
diablo1984
veterán
és valami jó szettet tud valaki, kofferben akcióban valami furiság sarokcsiszoló+fúró egyben, lehetőleg ne a leggyengébb változat....
az OK eddig meggyőzött akkor, mert 5év gart is adnak rá, nekem meg hobbi célra kellene, meg idén építkezésnél használnám(a mesternek is lesz szerszáma, de amit én is meg tudok csinálni, azt én csinálnám(pl kerítés, stb))
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest