Hirdetés
Aktív témák
-
Joltee
aktív tag
Ha meg kisgyerek van otthon, akkor gáz igazán ez a meleg. Ha rányitom ilyenkor az ablakot, akkor jön rá a hűvös telibe; a ruhát felgyűrik magukon, aztán az sem egészséges ha megy a hasára/derekára a hűvös; (vékony) takarót lerúgják szintén; ha bezárom az ablakot, akkor meg megfulladunk; légkondit gyerekre nem szeretjük bekapcsolni... patthelyzet. (Pedig egész nap le vannak húzva a redőnyök.)
-
Joltee
aktív tag
Kellene nekem egy minél olcsóbb HP Scanjet szkenner, ha nem működik egyáltalán nem baj (sőt így a legolcsóbb
), csak ne legyen leharcolva/szétverve. Ha tudtok ilyet, priviben keressetek.
-
Joltee
aktív tag
188 cm-es pancsolós medencéhez hol lehet tetőt venni?
-
Joltee
aktív tag
válasz
Bjørgersson #48335 üzenetére
Szerintem ha jön az eső, akkor felhőszakadás/vihar (netán jég) kombinációban lesz... Jobban örülnék sima lehűlés+szél kombónak.
-
Joltee
aktív tag
válasz
hernor02 #47809 üzenetére
Voltam hernor02-nél cseresznyét szedni; nos innen üzenem a kétkedőknek, hogy azon a fán egy vagonnyi cseresznye terem! Ha lett volna elég bátorságom (a tériszonyom miatt), akkor nem csak 1 ládányit vittem volna... Ekkora cseresznyefát én még nem láttam! Egyébként nagyon fincsi, gyerekek zabálták!
-
Joltee
aktív tag
Sony-NEC-Optiarc 7201A/7203A/7201S/7203S DVD-írót keresek.
-
Joltee
aktív tag
válasz
Daniel Alves #46592 üzenetére
Mégy kifelé a 471-esen, addig amíg meg nem látod bal oldalt. Nem kell letérni semerre, várostáblától kb. 1 km vagy annyi se.
-
Joltee
aktív tag
-
Joltee
aktív tag
Hol lehet Db-ben eladni üres, eredeti nyomtató tonereket (10-15 db), lehetőleg nem 50 Ft-ért?
-
Joltee
aktív tag
2 x 512 MB PC133 SDRAM eladó. Priviben keressetek.
-
Joltee
aktív tag
Keresek Socket478-as P4 procit (Northwood; 2,4-3,0 GHz) és 1 GB-os DDR400-as memót (1-2 db-ot) Priviben keressetek.
-
Joltee
aktív tag
Vazze emberek, már örültem, hogy megúsztam az elsősegély-doboz razziát, erre ma megállítottak az M3-on; akkora razzia volt, hogy nagyon nagy
, a benzinkútnál kordonnal lezárták a pályát és mindenkit betereltek a kúthoz. Na nem ingyen benzinosztás volt, se nem dobozkaellenőrzés.
. Először intett egy csávó, hogy mehetünk tovább, szerintem kis kütyüvel a rendszám alapján az autópálya "matricát" ellenőrizte. Oké. 30 m-rel arrébb persze rendőr bácsik leállítottak (szinte mindenkit!). Na itt má' nem úsztuk meg, egy tavalyi szélvédőcsere miatt hiányzott a "regisztrációs matrica"; eredmény: 5.000 helyszíni + forgalmi bevonás pár napra!
Egy rohadt matricáért!!! Aszongya e nélkül nem érvényes a rendszám! Mondom mi van?!?!?! Ja, egyébként két kétéves gyerekkel a hátsó ülésen (még jó, hogy aludtak) kb. 15-20 percet vártunk arra a napon (kint kb. 32 fok volt), hogy kitöltsék a papírokat. Innen csókoltatom őket, szép munka volt...
(Közben meg fiatal csajszik interjúvolták a népet (biztos statisztikához kell vmi adat), csak az autóból néztük őket, mondom ha idetolják a képüket, én tutira elküldöm őket oda.)
-
Joltee
aktív tag
válasz
Engineer086 #44361 üzenetére
Word-ben, ha billentyűről nem megy, Beszúrás/Szimbólum...
-
Joltee
aktív tag
válasz
Chesterfield #44131 üzenetére
Pont arra járt?
Akarom mondani úszott?
-
Joltee
aktív tag
HP 15 (c6615d, 25 ml) fekete festékkazetta 500ft-ért elvihető. Ezekhez a nyomtatókhoz jó, szerintem ősrégi mindegyik fajta. 2005.07 havi gyártás, de az eredeti védőfólia még rajta van. Ha nem kell senkinek, megy a veszélyes hulladékba. Priviben.
-
Joltee
aktív tag
Db-ben keresek 19" TFT monitort, lehetőleg 4:3 képarányút 1280x1024 felbontással és nem leharcolva. Priviben légyszi.
-
Joltee
aktív tag
Ha jár vki Miskolcon és el tud hozni egy DVD-írót, jelezze priviben. Thx.
-
Joltee
aktív tag
válasz
Cybertrone #43230 üzenetére
Látom elindítottam egy kisebb párbeszédet, amit nem feltétlenül szerettem volna.
A lényeg, hogy k. drága a könyv, sz'al még így is bőven megérné. (Nem üzletelni akarok vele egyébként, hanem szükségem van rá.)
-
Joltee
aktív tag
válasz
rayoliviero #43185 üzenetére
Na épp ezért kérdeztem én, hátha ti tudtok olyan helyet. De inkább már nem kérdezősködöm többet, lehet sérti az itteni alapelveket...
-
Joltee
aktív tag
Ajánljatok már egy fénymásolót, ahol nem esnek kétségbe ha egy 1800 oldalas könyvet szeretnék másoltatni. (Egyetem tér környéke előny.)
-
Joltee
aktív tag
Nem tudjátok, hogy a Nyíl utcán (116. sz.) tényleg van "Hajdu, Whirlpool alkatrészbolt és szerviz" vagy csak a neten létezik?
-
Joltee
aktív tag
NEC (avagy Opitarc/Sony) AD-7200A / 7201A / 7203A DVD-írója (működő) nincs vkinek? Ha akad, priviben légyszi!
-
Joltee
aktív tag
válasz
copass #42134 üzenetére
Na, asszem akkor egy napon voltunk Nyíregyen Laraxior-ral, mi is mentünk a Vadasparkba. Én meg nyugis 80-ra belőttem a tempomatot (család hátul, alvás, mármint nem én
), oszt hadd előzzön aki akar. 210-zel száguldó Lagunával nem találkoztam, de nem is baj: ez a tempó még (magyar) autópályán sem kevés... egyszer van vmi gubanc (állat kijön eléd pl.), asszem 210-nél nem kell leírnom a következményeket; elég egy durrdefekt is... de nem akarom ebből flame-et, ki volt már ez "tárgyalva".
-
Joltee
aktív tag
Hi! Ha vki lemezt akar rendelni innen, dobjon már légyszi egy privit! Thx.
(5-10 db-ot szeretnék venni próbaként, de így nem éri meg a futárköltség miatt.)
-
Joltee
aktív tag
válasz
Laraxior #41020 üzenetére
Ahol én voltam ott nem volt két suhanc. Bár most hogy belegondolok, 2 gumis is van ott. A Böszörményin a buszmegálló után közvetlenül van az egyik bejárata (viszonylag nagy udvar), a másik vagy 100 méterrel odébb, a szervizúton, ott csak egy kis beálló van.
Amúgy általában a Marso-hoz járok, nem olcsók és elég nagy a hajtás náluk, ennek ellenére még sosem érte kár az alufelnit vagy bármit; múltkoriban pl. új centrírozógépet is láttam náluk, bár elég nagy cég, sok a kuncsaft, megtehetik... és ismerik a nyomatékkulcsot is!
-
Joltee
aktív tag
Kémiai témájú szakfordítást vállalok. (Priviben lehet jelentkezni.)
-
Joltee
aktív tag
NEC AD-7200A, 7201A vagy 7203A típusú DVD-írót keresek! Priviben légyszi.
-
Joltee
aktív tag
Helyzetjelentés a db-i utakról: nagy részükön a letakarítás hogyismondjam, khmmm, némi kívánnivalót hagy maga után, pedig ne nem kis utcákra gondolok (Börszörményi-Nyugati-Erzsébet); van olyan hely viszont, ahol tűrhető. Sózásnak nyomát sem láttam, bár lehet, hogy –13 fokban sokat nem segítene. Láttam kamiont a Külső vásártéren elakadva; pedig nem volt nagy hó, csak alatta jég, csak úgy pörgött a kereke... (mit mondjak, szívás lehet nagyon.)
-
Joltee
aktív tag
Idézet a MÁV honlapjáról:
"Tájékoztatjuk önöket, hogy 2012. február 4-én, szombaton a rendkívüli időjárás miatt csak a 'CSILLAG' jellel megkülöböztetett vonatok közlekednek. " -
Joltee
aktív tag
Hi! Tudtok olyan embert/céget, akik halott vinyóról (laptop) vissza tudnak varázsolni adatot? Nem csillagászati áron... A gép bootol, de utána se kép se hang, XP indítóképernyőig sem jut el; csak kínlódik a HDD. (Nem mechanikai ütéstől ment tönkre valószínűleg...)
Ha tudtok ilyet, akkor priviben légyszi! -
Joltee
aktív tag
Keresek Pioneer 216-os DVD-íróhoz fekete előlapot. Priviben légyszi.
-
Joltee
aktív tag
LG F900B CRT monitorhoz tud vki tápegységet szerezni? Ha igen dobjon meg egy privivel.
-
Joltee
aktív tag
Megvételre keresek NEC (Optiarc) AD-7200A, 7201A vagy 7203A DVD-írókat. Priviben. Köszi.
-
Joltee
aktív tag
Tök jó, hogy az indexen hamarabb felkerül ez a hír, mint a katasztrófavédelem honlapján... Mondjuk ha még a forrás nincs teljesen lecsekkolva, akkor esetleg megértem...
-
Joltee
aktív tag
Keresek üres CD/DVD-tokot, normál vastagságút (nem slim-et); olyat, aminek a középső része (amelyik a lemezt fogva tartja) nem törik szét 2 lemezkivétel után.
(Jó régi fajta tokok előnyben, azok még frankók voltak.)
-
Joltee
aktív tag
A szolnoki Tescóba nem megy vki?
(Tudom jó a kérdés...
) Egy kisebb dolgot kellene nekem megvenni... Jelentkezők privit írjanak. Köszi!
-
Joltee
aktív tag
Pioneer DVR-216D író (fekete) eladó. (216L-lé van flashelve, azaz a 216D-vel ellentétben így már írja a DVD-RAM-ot is.) 3k. Priviben keressetek.
-
Joltee
aktív tag
Keresek olyan LG F900B monitort, melynek a tápegység része tökéletes. A többi része nem érdekel.
Priviben. Thx.
-
Joltee
aktív tag
Keresek Sony AD-7200A, 7201A vagy 7203A DVD-írót (ezek még IDE csatolósok). Megvételre vagy csere Pioneer DVR-216D-re (SATA, fekete). Priviben.
-
Joltee
aktív tag
Ha vkinek szüksége van MOL-os matricákra (nov. 2-ig lehet felhasználni), szóljon; egy csokiért vihető, 73 db van belőlük. Priviben.
-
Joltee
aktív tag
Pár db Sony DVD-R (hengeres kiszerelésből) eladó!
-
Joltee
aktív tag
Van vkinek az UK-ban olyan ismerőse, aki hajlandó lenne egy ebay-es cucc hazapostázásában segíteni? Sürgős lenne! Ha tudtok ilyen emberről, kérlek dobjatok egy privit! Thx!
-
Joltee
aktív tag
Eladó Pioneer DVR-216D (v. 216L) írója nincs vkinek?
-
Joltee
aktív tag
Tud vki 1 hétre kölcsönözni egy PCI-E videokártyát, Egyetem tér környéki találkával?
Tesztelésre kellene, hogy a mostani sz@rakodik-e... Kizárólag WinXP alatti használat, semmi játék/overclock/ilyesmi, tehát a teljesítménye sem igazán számít, sőt ha nincs külön tápcsatija az előny. Priviben légyszi! Thx -
Joltee
aktív tag
Samsung SH-222L DVD-írót (IDE), újat, fekete színben tud vki Debrecenben szerezni?
Ha igen, dobjon már egy privit! -
Joltee
aktív tag
Tudtok nekem segíteni egy DVD-író Budapestről történő elhozásában? Az Árpád hídnál tudná átadni az illető. Ha igen, dobj egy privit; köszi!
-
Joltee
aktív tag
Pioneer DVR-216D (v. 216L) írót keresek! Nem leharcolt példányt és lehetőleg feketét. Priviben légyszi!
-
Joltee
aktív tag
Keresek ILYEN írható DVD-lemezeket.
-
Joltee
aktív tag
Ha vannak ilyen eladó, írható DVD lemezeitek, küldjetek privit, mert megvenném őket!
-
Joltee
aktív tag
Ja az Auguszta-telepnél. Szánalmas: mégy mondjuk a rokonodhoz a kórházba, sose jártál még arra, tegyük fel jó messziről jössz; a kórházban fekvő ki tudja milyen állapotban van... Látogatás után irány a kocsi, mi fogad: kerékbilincs... Szánalmas. A lényeg: néha bent a kórház területén is elég nehéz parkolóhelyet nézni (plusz még fél óra után fizetős is), kint gyakorlatilag parkolóhely kevés van (egy Klinikán naponta megforduló autóhoz képest legalábbis mindenképpen!), de még a közelben sincsenek parkolók a körúton.
Azt nem tudom, a közter/rendőrség miért nem a kereszteződésekben beparkolókra hajt rá mondjuk. (Ja, hogy ez több munkát igényelne... Lesz@rom!) Pl.: Egyetemnél a Dóczy utcán a DEAC-pálya előtt. A sok teniszezni járó már azt sem tudja hova álljon: a patkára vagy a kereszteződés kellős közepébe... tisztelet a kivételnek persze! -
Joltee
aktív tag
válasz
_seth_ #25017 üzenetére
Nem a P..-M..x előtt parkoltál a Hatvan utcán? Én ott jártam majdnem ugyanígy tavaly. Helyszínen kaptam csekket, 10e...
Roncsolódott zöldterület szintén. Meg velem együtt ugyanott ugyanakkor még 2 másik autós. A területen vagy x éve keményre járt föld meg por van... Nyilván 1-2 évtizede parkolnak ott folyamatosan autók, a közterületesek meg rájárnak a témára, innen is csókoltatom őket!
Hozzáteszem: fűre nagyon ritkán parkolok le, gyakorlatilag nem is emlékszem utoljára mikor... De egy poros részre.... Könyörgöm! Ha annyira védeni akarják (na persze....) akkor kerítsék le vazze, a sok bírságból kitelne, nem?! -
Joltee
aktív tag
Pioneer 215DBK DVD-írót keresek Db-ben! (priviben légszi)
-
Joltee
aktív tag
Óccsóér' egy PCI-os CMI hangártyára senkinek nincs szüksége?
-
Joltee
aktív tag
-
Joltee
aktív tag
Szükségem lenne egy fekete, SATA-s DVD-íróra, lehetőleg Optiarc v. NEC. Tökéletesen működjön persze.
-
Joltee
aktív tag
Szükségem lenne egy fekete, SATA-s DVD-íróra, lehetőleg Optiarc v. NEC. Tökéletesen működjön persze. Lehet bombázni a vége nem láthatatlan számú ajánlatokkal...
-
Joltee
aktív tag
Eladó pár feleslegessé vált üres DVD lemez.
-
Joltee
aktív tag
Eladó CMI 8738/PCI-SX hangkártya: 500 ft.
-
Joltee
aktív tag
Tudja vki, hogy Verbatim MediDisc DVD–R lemezt hol árulnak Debrecenben?
-
Joltee
aktív tag
Hol lehet Debrecenben hengeres (25-ös) Philips DVD+R (esetleg mínuszos) lemezeket kapni? Több helyen is néztem, de sikertelenül.
-
Joltee
aktív tag
Keresek használt, de működő SATA-s DVD-írót, feketét! Priviben légyszi! Thx
-
Joltee
aktív tag
Keresek használt, de működő SATA-s DVD-írót, feketét! Priviben légyszi! Thx
-
Joltee
aktív tag
Érdekel vkit eredeti Canon NPG-1 fénymásoló toner? (5 db van)
-
Joltee
aktív tag
Keresek használt (de nem ronggyá amortizált) SATA DVD-írót, fekete színűt. Priviben légyszi!
-
Joltee
aktív tag
Van egy elfekvő Chieftec HPC 420-102 DF tápom. Nem mai darab, de működik és emlékeim szerint halkan. 2 db 8 centis ventije van. Ha vkinek szüksége van rá, írja meg priviben mennyit adna érte, oszt meglátjuk...
Adok rá 3 nap próbagarit, persze csak debrecenieknek.Más: üres tonerkazettákat (HP) átvesznek vhol pénzmagért?
-
Joltee
aktív tag
Rendel vki mostanában a gold-media.hu -ról lemezt?
-
Joltee
aktív tag
Core 2 Duo vagy Pentium Dual-Core procit keresek notebook-ba.
-
Joltee
aktív tag
2 x 1GB DDR-400 RAM és egy FSP ATX-400PNF táp eladó.
-
Joltee
aktív tag
400W-os FSP tápra nincs szükségetek?
-
Joltee
aktív tag
izomhod félkonfigjához vki esetleg RAM-ot?
-
Joltee
aktív tag
2 x 1GB DDR400 memó valakinek?
-
Joltee
aktív tag
2 x 1GB Kingmax DDR-400 eladó!
-
Joltee
aktív tag
Szükségem lenne 2x1 GB Kingmax DDR2-1066 RAM-ra, mégpedig KLED48F-A8KI5 (FQAS) típusúra. Szóljon, ha van vkinek!
-
Joltee
aktív tag
Hi,
keresek vkit aki tud nekem helyben krimpelni egy koax kábelt, egy ilyen (F-dugó asszem
) kellene a végére. A kábelt nem tudom elvinni, mert a falból lóg ki...
Ha még ma meg lehet oldani az szuper lenne, de holnap legkésőbb.
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest