Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
Az csak a processzor. Viszont maga az APU nem csak a prociból áll. Szóval nem külön kell nézni őket.
Az IB-nek majd a Trinity-vel kell megküzdenie, az viszont még erősebb és fejlettebb IGP-t kap megtoldva Piledriver modulokkal. Az IB IGP-je továbbra sem lesz kanyarban sem az aktuális AMD megoldáshoz viszonyítva. Ami azt illeti még a Llano szintjét sem fogja elérni. Az a nagy büdös helyzet, hogy az IB IGP-je kb 20-25%-kal lesz gyorsabb, mint a mostani Brazos-oké(!). Legalábbis az eddig kiszivárgott ES példányok tesztjei alapján. Ami azért szánalmas. A Brazos ugyanis az Atom kategóriája, az IB, meg mondjuk nem éppen.
-
baleee89
aktív tag
válasz
Sanyabá #34090 üzenetére
A szuka kutyám a 10.-ről vettem (naponta minimum 2x 40 perces aktív sétát kapott) de az anya olyan fitt kutya hogy szerintem sok kertesben lévő kutya nincs olyan formába sokan azt hiszik azért mert szabadon van nem kell vinni mozgatni ez a fajta tipikusan olyan hogy ha kerítésen belül van nagyon lusta de ha kiszabadul le nem lehet lőni olyan lyukakat kapar egy tank elférne benne.
amúgy nekem kb térd alá érnek 180cm magas vagyok!
-
-
törölt tag
Nem kukába való, csak nem csúcskategóriás. Nyilván Te is napi szinten egy Veyron-nal jársz, mert minden más autó kukára való. A már említett heterogénen programozott alkalmazásokban, vagy bármiben ami OpenCL-ben íródott a SB kanyarban sincs még a leggyengébb Llano-hoz viszonyítva sem.
Illetve ha csak és kizárólag az APU-t (SB mondjuk nem az, csak CPU/IGP kombó) használod diszkrét VGA nélkül, akkor megint csak elvérzik a SB Llano-val még így is lehet játszogatni, az SB maximum pasziánszra alkalmas. Tudni kell mire akarja használni az ember a gépét, és annak megfelelően választani. A felhasználók ~90%-ának a Llano jobb megoldás mint a SB, csak az intel marketingje ezt ködbe burkolja.
kiss.a: Ha nem kell az IGP, akkor az Athlon II-t. A magasabb órajele miatt CPU-ként gyorsabb.
-
kiss.a
tag
válasz
#65675776 #34088 üzenetére
aha és akkor melyik procit érdemesebb megvenni? ehez a laphoz
AMD FM1 Athlon II X4 631 2.6GHz BOX
AMD FM1 A6-3500 2.1 GHz 3 mag BOX -
törölt tag
válasz
kiss.a #34085 üzenetére
Az FM1 32nm-en készül, IGP van benne (ami a SB-ét rommáveri, emiatt a heterogén módon programozott alkalmazásokban jelentősen erősebb a SB-nél). Az AM3 procik 45nm-en készülnek, nincs bennük IGP. A Llano CPU magjai a Stars magok továbbfejlesztésének tekinthetőek. Szóval azonos órajelen némileg erősebbek. A Llano-k jóval fejlettebb energiagazdálkodással bírnak. Az AM3 procik egy részében van L3 cache is.
Aztán ott van még az AM3+, és a belé való Bulldozer architektúrájú procik. Ez teljesen, alapjaitól újratervezett architektúra, jelentősen eltérő megközelítés. Jelentősen magasabb órajelek, a Llano-énál is fejlettebb energiagazdálkodás. Szintén 32nm-en készülnek, van bennük L3 cache. Több fejlettebb utasításkészlet kiegészítést támogat, cserébe kikerült a 3DNow! belőle. IGP nincs bennük. Így hirtelenjében.
-
kiss.a
tag
valaki tudja mi a különbség fm1 es amd procik és az am3 sok között?
-
_seth_
veterán
Eladó:
-Fujitsu Amilo Pi1536 burkolati elemek, akku (hulla de felújítható), alaplap (hibás), 1e forinttól.
-15-16" notikhoz való állítható műanyag állvány 0,5e
-Mobile Sempron 3500+ 1.8 GHz 64bit S1 2e.
-AMD Turion X2 TL58 1.9GHz 64bit S1 5e.
-Fujitsu Siemens WLAN modul, mini pci-e 1e.
-ATX tápegység (300W), keveset ment vele gép 1e.
-Gepida Bandon 930 országúti versenykerékpár full gyári 99e.
-Belkin BackPack Slim, nagyon megkímélten 5e.
-Microsoft LifeCam NX-3000 webkamera, sérült de teljesen használható felfogatóval 4e.
-Akvárium tartozékok, 9-27-54L üveg akvárium, T8 45-60 cm fénycsövek és világítás tartozékok, műnövények, külső légpumpák, szűrők, fűtő, vegyszerek, hőmérők, aktív szén, stb...
-3D carbon fólia, 50x50 cm fehér cserélhető ugyanekkora feketére vagy ezüstre vagy 1,5e.
-Nokia C5-00 vodafone függő használt készülék 15e.
Sok a kacat, vigyétek! Érdeklődni privátban!Keresek:
-AMD Mobile Atholn 64 Socket 754-es procit
-55-72 Ah 12V autó akkumulátort, új/újszerűt
Ezeket leginkább cserélném cuccaimra! -
Papaj x
senior tag
Keresek SATAS 250-es 2.5"os merevlemezt, csak 100/100%os érdekel..
-
Blabcsi
senior tag
válasz
PindurAnna #34076 üzenetére
Szegény kád...
-
pohár
félisten
válasz
PindurAnna #34076 üzenetére
végy levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja...
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ki az a hülye aki kitalálta,hogy a
hagymát víz alatt kell pucolni....??
majd nem bele fulladtam a
fürdőkádba!!!!!!!!!!!!!!!! -
mrbig25
őstag
Keresek:
Scythe Twin Mounter 2.5 -et, vagy bármi hasonlót, amivel 2db 2.5"-es meghajtót tudok 1db 3,5"-es helyre rögzíteni.
(Mindenképpen valami fém keret kell, műanyag cuccokkal kíméljetek)
-
bence78
aktív tag
Számvitel oktatást és vizsgafelkészítést, illetve egyéni vállalkozók könyvelését, személyi jövedelemadó bevallások elkészítését vállalom alacsony áron, tapasztalattal, referenciákkal
Fekete-fehér nyomtatást vállalok olcsón. 5ft/oldal
Illetve keresek olyan emberkét aki tudna nekem segíteni:
Elkölteném az egészségpénztári pénzemet, amit cafetériába kapok, mert csak gyűlik és gyűlik, de gyógyszert, scholl papucsot, pelenkát meg ilyesmiket nem szoktam vásárolni. Fogorvoshoz se tervezek menni (kb. ezekre lehetne elkölteni). Jutalékért cserébe tud valaki segíteni? -
pockhome
senior tag
valakinek nincs véletlen eladó sgh-i900 omnia telóhoz új akksi?
ha van akkor privátban írjon már rám! köszi!
-
törölt tag
válasz
zolikaDB #34009 üzenetére
Kérdés mik a bemeneti paraméterek. Ettől függ, hogy mi lesz a logikus válasz. Lehet a kalapáccsal a legegyszerűbb szeget beverni a helyére, de kérdés mennyit akarsz időegység alatt. Ha keveset, akkor valóban a kalapács a logikus választás. Ha sokat, és még azt sem akarod, hogy 1-2 óra múlva lerohadjon a kezed, akkor a szögbelövő. Emellett a logikus döntés nem minden esetben célravezető. (Mérnökök is milyen jól elpöcsölnek mindennel, csak ott szokott adódni a probléma, amikor azt használni is kellene, pláne ha nem mérnököknek. Pedig annyira logikus, amit csinálnak. Csak nem feltétlenül alkalmazható IRL.)
Tudománynak tudomány, de nem egzakt.
-
kiss.a
tag
van pár karton Isosource standard csokis tápszerem, gyúrósoknak!!! érdeklődni privibe
-
bob011
aktív tag
Dell N5010 15,6"-os piros, új állapotú noti eladó, több mint 2 év garral. 118k
-Intel Core i3-380M 2,53Ghz proci
-4GB ram
-Ati 5650 1GB videókártya (1366x768-as kijelzőt hajt meg)
-320GB merevlemez
-eSata csatlakozó
-új állapotú, csak asztaliként volt használva -
bob011
aktív tag
Keresek Intel procis Apple laptopot.
Illetve eladó Samsung Galaxy S II T-s 0perces, fóliás, új 117k.
(Alkudozóknak 120k és engedek belőle 3k-t : P) -
(Bundás)
addikt
alap pci-e vga-t keresek
valamint jack-rca átalakítot
-
pohár
félisten
-
baleee89
aktív tag
úgy nézz ki 2-éert már jönnek délután innen ph-ról!
-
Zola007
veterán
eladó egy új bontatlan doboz Hama optikai papír,
150db (5x30) szilikonmentes nagytisztaságú törlőkendő, objektív / mikroszkóp / távcsövek oldószerbázisú tisztításához
nettó áron, 1600ft -
adorjant
őstag
Sapphire HD2600Pro 256mb pci-e vga kártya eladó!
Dual-DVI+S-video kimenetek,ventije nem zörög.5000ft
-
mezis
félisten
Azt mondják az elsősorban a kicsi kortól való nevelés kérdése lesz, hogyan viselkedik egy kutya más kutyákkal illetve idegenekkel. (Lovas tanyán találkoztam hasonló, nem fajtiszta kutyával, semmi problémája nem volt velünk "idegenekkel", szabadon járhattunk ki-be. Nappal. Éjszaka nem mertem volna átmászni a kerítésen. De ez nem is szokásom.)
-
Adonimus
senior tag
-
sNORh
addikt
Keresek:
-Komódot akinek van felesleges/helyet fogja, pü-ben várom az ajánlatokat. Valami fiókos derékig érőre gondoltam.
-2db Swingert Elektromos Kapásjelzőhöz
-Nokia 5230-hoz Szilikon tokotEladó:
-Cormoran Rodeo pergetőorsó, pótdobbal 3k
-2db felszerelt teleszkópos fenekező bot 1,5/db
-DVI - D-SUB(Apa) adapter
-RTL PCI Hálókártya
-ForteMedia FM801 Hangkártya
-English Today 17-18-19 DVD
-Videotanfolyam - Weblap készítés (X)HTML
-3D studiomax 7 Biblia 2kötetes, DVD-vel -
Big_Leslie
tag
Sziasztok!
AGP-s videokártyát keresek ami jobb egy Radeon 9600-nál. Ajánlatokat pü-ben ha lehet előre is köszi üdv
L.
-
baleee89
aktív tag
válasz
Cybertrone #34032 üzenetére
Én csak a saját kutyámról tudok nyilatkozni de: 3 éves unoka tesóm könyékig túr a szájába meg lovagol rajta egy mordulást se ad ki magából bárkit be engedek az udvarra semmi gond viszont ha (erre már példa is volt) valaki bemászik a kerítésen azért nem vállalnék kezeséget! cigányokat utálja (szerintem szaguk miatt) ill. az enyém más kutyákkal se nagyon van barátságba pedig sose volt csibészelve hergelve semmi!
-
Isee
senior tag
válasz
lorcsi #34030 üzenetére
Nekem egy nagyon jó barátomnak van egy ilyen kutyája (igaz már felnőtt), de komolyan mondom nektek, én annál szelídebb kutyát még nem láttam.
Eszméletlenül okos, pedig távolról sokan azt hiszik, hogy mindjárt széttép valakit.
Természetesen ha egy idegen mászik át a kerítésen azt nem hagyja annyiban, de ha ismerős visz valakit, akkor tudja, hogy nincsen baj.
Még az újszülött kismacskákra is jobban vigyáz, mint a saját anyjuk -
lorcsi
veterán
válasz
baleee89 #34028 üzenetére
iwiw-rw közösségi oldalakra ajánlatos még kitenni...hátha többen meglátják
anyuéknak van otthon egy keverkék játékgép kutyusuk..ami alulról súrolja a közepes méretet..de még ettől is félnek
egy ilyen stafi mellett ki sem mernének menni az udvarraIsee:persze, nevelés kérdése..de nem sokat vagyok otthon..apám meg ahogy az eddigi kutyáink nevelését nézem..nem nagy spíler benne
-
Isee
senior tag
Eladó cuccok:
SMC 7004VBR vezetékes router - 1500 Ft
Zalman CNPS7000A-AlCu cpu cooler - 1500 Ft
Zalman ZM80D-HP passzív vga cooler - 2000 Ft
Microsoft LifeChat ZX-6000 Wireless Headset - 8000 Ft
512mb DDR2 Desktop Ram - 1000 Ft
Intel Pro/Wireless 2100 3B MiniPCI Adapter - 1500 Ft -
baleee89
aktív tag
válasz
lorcsi #34027 üzenetére
Nos sajnos senki nem érdeklődik rájuk és a 8 kiskutya most már kezd elég sokba lenni plusz még anyuka is napi 1x szoptatja őket aztán kezd soványodni a drágám egyre jobban pedig baromi sok kaját kap! Féregtelenítés meg volt. oltást még nem kaptak! másrészt így remélem hogy legalább rendes gazdihoz kerülnek!
szerintem ha tavasz lenne már mind elvitték volna!
amúgy már 2-3 hete simán eszik a junior kaját kutya konzervet kint alszanak szóval se éhen halni, se meg fagyni nem fognak (természetesen rendes kutya házat azért igényelnek)
-
baleee89
aktív tag
Valakit érdekkel ingyen elvihető fajtiszta (anyuka törzskönyves) staffordshire terrier kiskutya? (5fiú 3 lány) kép
-
fenergie84
addikt
válasz
sto1911 #34023 üzenetére
ezért is nem foglalkoztam a dologgal, megláttam a kupont és elkönyveltem, h ebből úgy sem lesz semmi
amúgy a fogyvédelem szerintem nem fog vele foglalkozni, mert az újságban is benne van és a neten is, h a készlet erejéig, az meg, h felírták az ember adatait még nem jelent semmit... -
sto1911
veterán
válasz
fenergie84 #34022 üzenetére
Nem mintha az ertelmesebbje nem szamitott volna ra, h elfogyott/nem is erkezett lesz a valasz... Amugy meg frankon lehet a fogyvednek irogatni csoportosan, hatha megvagjak a szhaziakat.
-
-
lorcsi
veterán
miylen bántóan érint itt mindenkit, ha egy infós cuccal teszik meg ezt a fajta akciózást, pedig sokszor ugyanez a helyzet nem infóssal hanem bármi más áruval, de mi erre vagyunk tűélesen kihegyezve
-
fenergie84
addikt
Azt olvastam, h az egész Aldi hálózat kapott összesen 60db-ot, amit szét is hordtak...szóval, szerintem nem lesz már belőle semmit...
-
arpeen2
senior tag
Kb nem lesz belőle semmi :
-
dbius
veterán
ALDI-s vinyót kapott bárki is, akinek a számát felírták valamelyik üzletben?
-
ati012
őstag
Szombatra keresek GPS-t, kölcsönbe, jelképes összegért (tudok adni érte csokit, sört, Mona Lisat).
-
hernor02
tag
C2D E4600 hűtőjével eladó. 7500Ft
-
S.Feri
őstag
Gainward 8800gts 512mb G92-es OEM eladó!
13.000Ft-
-
zolikaDB
veterán
válasz
#65675776 #34003 üzenetére
A logika egy tudomany, esszeru gondolatmenet, valasztas. En annyiban maradnek, h el tudok igazodni a Philipsben, az Orionban, a Windowsban es az Ubuntuban is, de tudom es erzem, h hiaba dizajnos a szogbelövő, hiaba felel meg annak, amire kitalaltak, es csak egy gombot kell benyomni, de a 100-as szoget kalapaccsal a legegyszerubb beverni a helyere...
-
törölt tag
válasz
Blabcsi #34004 üzenetére
Teljesen jól mutatnának pl a Logout cikkek, de egy halom hozzászólás is "a kép nem létezik" thumbnail-lel... Ez nem járható út. És lehet, hogy a feltöltőt értesíti, de a többiek ezzel mit tudnak kezdeni?
Így is rosszul vagyok, hogy sokan a semmire nem való kepfeltoltes.hu-t, noob.hu-t és hasonló retkeket használják, ahonnan el-el tünedeznek a képek. Pláne, hogy mint írtam a többség nem tud thumbnail-lel képet linkelni, pedig egyáltalán nem bonyolult dolog. Inkább beillesztenek akár 8-10mpx-es képeket telibe. Az meg mit számít, hogy ilyenkor egy-egy fórumoldal rohadtul lassan bír ám betöltődni.
-
Blabcsi
senior tag
válasz
#65675776 #34003 üzenetére
Bocs, hogy bele vau-vau, de egy gondolat:
a szerver háttértár kapacitása alig több, mint fél éve lett jelentősen bővítve, de már tele vett verve a feltöltött képekkel
Talán lehetne hozzá írni valami kis progi félét, ami feltöltött képeket néhány hónap múlva automatikusan törli, vagy a feltöltéskor meg kelljen adni egy max időlimitet, hogy a feltöltött fájl meddig legyen elérhető.
Elvileg így nemigen telne meg egyhamar egy kellő méretű háttértár. Talán.szerk: mukibuci igen, ez is benne van, de ha értesít a rendszer, hogy sügérkém, két hét és kuka a képed, akkor nem gond.
-
törölt tag
válasz
zolikaDB #33995 üzenetére
Ez nem formális logika, hogy minden esetben ugyan azt az eredményt adja ugyan arra a kérdésre. Erősen szemléletfüggő, hogy kinek mi a könnyen használhat, azaz logikus felépítésű.
Pl a Philips-nél úgy gondolják, hogy a TV-ik menüje mennyire király. Szerintem az egy rakás trágya, nem embernek való.
Vagy: az átlag felhasználó név szerint rendezi a file-okat. Szerintem az áttekinthetetlen, nálam mindig típus szerinti a rendezés. Most akkor melyik a logikus?Hypernem: Ami azt illeti a PH! képfeltöltő nem olyan hú, de régi szolgáltatás. Tán két éve sincs. Persze mindenki sír, hogy nagyobb tárhely kellene. Nos a szerver háttértár kapacitása alig több, mint fél éve lett jelentősen bővítve, de már tele vett verve a feltöltött képekkel.
Mondjuk figyelembe véve, hogy sokan még a helyi feltöltőt sem tudják rendesen használni (pedig ott a Beilleszt gomb) jobb is, hogy a többség úgy gondolja, hogy most nem lehet képet linkelni, beilleszteni...
qfm: Konkrétan nem arról van szó, hogy nem találnak, hanem nem beszerezhető az adott szerverhez való. És most nyilvánvalóan nem jöhet szóba a secondhand megoldás, mindenképpen hivatalos forrásból kell megoldani.
szabi911: Egyszer már írtam: a PH! nem változik, csak a HA!
-
giigz
veterán
Acer Iconia Tab A500 valakinek? 90k!
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi termékeim kerülnek eladásra:ASRock 870 Extreme3: Dobozos, kellékeivel.
Phenom X2 555 Black Edition: BOX, sosem használt hűtő, oldható a két plusz mag, ami stabilan működik. Húzva nem volt.
Aerocool Aeroengine II Black: Jó állapotú, 2 lila neonnal és egy COOLSWIF2120P-vel adom.
Minden észrevételt/érdeklődést szeretettel várok.
Egyben, vagy nagyobb részletekben olcsóbb.Lapról és prociról képek itt!
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Motoros topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Szólánc.
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iPhone 14 Pro Max 256 gb 100% akku
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest