- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk #7164 üzenetére
Nos az én szubjektív véleményem az, hogy már nincs olyan égető szükség mindig új verzióra frissíteni. Ma már rég nem erről szól a dolog mint régen. Korábban, amikor kb 1-2 év alatt ugrott a firefox verziószám sokkal szignifikánsabb módosulások voltak ilyen alkalmakkor, de amíg nem váltottak addig csak biztonsági frissítések voltak és ilyenkor ugye mindig indokolt volt a legfrissebb verziót használni.
Most viszont verziószámhajhászás megy, és telenyomják mindenféle hülyeséggel is a böngészőt, amit egyébként nem értek, miért nem lehet ezt szükség esetén kiegészítők formájában megoldani?
A releaseben hülyeség van és azt is megjavítják benne ami egyébként már rég jó. A régi metodikát viszont az ESR viszi tovább, bár lehet még ez is túl gyorsan frissül.
Egyébként régen én is használtam még Minefield-et is (ma már nightlynak hívják ugye) de ma már szinte a release-t frissítik ilyen ütemben.Debianra meg szerintem nincs optimalizálva a release, csak simán iceweasel look-alike.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest