Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Itt van, csak szöveg Francia ugye ahogy irtam nem rég. [link] Itt az Anacoda telepitéséről.
Utána meg a Meteorologiai program telepitéséről. [link]
Itt meg angolul, programok készitőjétől. [link] Mondjuk itt a Magics telepitéséről van szó, de a második linkben meg Metview telepitését, írja viszont Metviewnek egy összetevője a Magics, úgy h annak is fel kell települni.
Közbe rájöttem h grafikus felület, azaz Metviewet el tudom inditani, terminálból elinditani, de bugos úgyanugy mint Debian tároloso csomag, bár használhatobb. Activálni kell ECMWF Anacondaban, aztán Metview begépelése után megnyilt a program.
A lényeg továbbra is Magics lenne, mert azt használom jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Bluetooth hangszórók
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest