Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Van itthon egy HP Officejet Pro 9020, és nem tudom üzembe rakni. A bajom, hogy a [HP] oldalán lévő 3.20.5-tel volt korábban a sok force install (elvileg csak a debian 10.3-at támogatja), de még azzal sem működött. A debian 10-re [kiadott] verzió meg 3.18.12-es. A nyomtatót meg a [3.19.3]-mal támogatják.
Néztem [itt], hogy van-e esetleg valami nem stabil, de nem tudom melyik lehetne nekem megfelelő, és azt hogyan tudnám működésre bírni.Tudnátok segíteni, hogy mit tudnék ezzel csinálni?
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Gitáros topic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- GTA VI
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elektromos autók - motorok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest