Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Akkor jól sejtettem hogy nem elég a 4GB
, köszi.
Régebben (honlapokat készítettem. php, mysql alapon.stb) és volt egy VPS-em ahol egy pár honlapot üzemeltettem, ott matattam sokat GUI nélkül a szerveren de már rég volt sokat felejtettem. Akkor még Ubi 10.04 vagy 10.10 volt ha jól emlékszem. Most win 8.1 van a gépemen de nagyon elegem van már belőle különböző okok miatt (most nem sorolnám föl) és amúgy is Raspberry-kkel is szeretnék foglalkozni ugyhogy a Debián mellett döntöttem, mivel ez "majdnem mindennek" az alapja. A telepítéssel nem volt gond, mármint végigmentem szépen az instrukciókon. A particionálást nem cifráztam egyenlőre minden ment irányítottan.
Teszt képen, próba képen ismerkedem a rendszerrel. Nagyon tetszik
most már nem akarok variálni maradok ennél. Fel akarom rakni a gépemre és ugyanúgy használnám mint eddig. Általában tanulás, sokat olvasok, net, programozás (C, C++) stb. Játszani nem sokat játszok, esetleg majd egy másik gépet csinálok tűzfalnak, webszervernek, biztonsági rendszernek stb.
Mennyi lemezterület kell akkor neki minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, köszi.