Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Ertem, koszi.
XFCE-bol nem szeretnek engedni, foleg, mivel Manjaro-n ezzel is tok jo a sebesseg.
A program verzios felvetes eleg erdekes, erre nem gondoltam eddig.
A manjaro egyebkent XFCE-vel gyorsabb, mint pl. a Peppermint OS (kifilezett Lubuntu) LXDE-vel.
Tehat vagy tenyleg a csomag verziok okoznak ekkora elterest, vagy valami fut a hatterben debian szarmazekokon, ami Arch szarmazekokon nem fut.
Arra mar rajottem, hogy a trim nincs bekapcsolja alapbol debian-on, de ennek bekapcsolasa nem hozott eszreveheto gyorsulast.
En eleinte ilyen dolgokra is gyanakodtam, hogy az Arch szimplan mashogy van beallitva alap install utan.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest