Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Háát, miután megcsináltam a sudo-t, működött a skype telepítés. De a hivatkozásra azt írta Server not found. Azért kellett egy sudo apt-get install -f is előtte, de az Ubuntun is kellett. Ami probléma még, hogy mindig kijön a képernyőkímélő, ubuntuban nem jött, ha néztem egy videót, ha online, ha gépről. És a bejelentkezésnél elég volt a jelszót beírnom, alapból az én nevem volt előre kiválasztódva. Fagyás még nem volt, Nem néztem sok mindent meg, de elég ránézni az mkvtoolnix-re, valami hatos verzió van, pedig már vagy 11-nél tart. Visszatérve én debből az új Skype-ot telepítettem.

Az a baj, hogy amit telepítettél az már igen régi, egyébként se a friss csomagokról híres a Debian, de napokon belül kinn a 9-es verzió, az csak frissebb lesz azért.

Én anno a Debianon a repókkal variáltam, ha frissebb kellett valamiből, itt láthatod is, milyen verziók vannak a stable, sid, strech és experimental repókban.

Debianban más bejelentkező csomag van, azért másabb, mint amit megszoktál, de gondolom a képernyő energia beállításait itt is meg lehet oldani, én anno Cinnamonnal ugyanúgy megoldottam majdnem mindent, mint Mint-en. Igaz szokatlan volt a régebbi Cinnamon verzió néha......

Új hozzászólás Aktív témák