- Androidos fejegységek
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyulank
üzenetére
Az a baj, hogy amit telepítettél az már igen régi, egyébként se a friss csomagokról híres a Debian, de napokon belül kinn a 9-es verzió, az csak frissebb lesz azért.
Én anno a Debianon a repókkal variáltam, ha frissebb kellett valamiből, itt láthatod is, milyen verziók vannak a stable, sid, strech és experimental repókban.
Debianban más bejelentkező csomag van, azért másabb, mint amit megszoktál, de gondolom a képernyő energia beállításait itt is meg lehet oldani, én anno Cinnamonnal ugyanúgy megoldottam majdnem mindent, mint Mint-en. Igaz szokatlan volt a régebbi Cinnamon verzió néha......
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest