- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Házimozi belépő szinten
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Vélemény: a HDR az új hívószó a tévéken
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyulank #8114 üzenetére
Az a baj, hogy amit telepítettél az már igen régi, egyébként se a friss csomagokról híres a Debian, de napokon belül kinn a 9-es verzió, az csak frissebb lesz azért.
Én anno a Debianon a repókkal variáltam, ha frissebb kellett valamiből, itt láthatod is, milyen verziók vannak a stable, sid, strech és experimental repókban.
Debianban más bejelentkező csomag van, azért másabb, mint amit megszoktál, de gondolom a képernyő energia beállításait itt is meg lehet oldani, én anno Cinnamonnal ugyanúgy megoldottam majdnem mindent, mint Mint-en. Igaz szokatlan volt a régebbi Cinnamon verzió néha......
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest