Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Itt meg nem tudtam megoldani a perfomance problémát. Iceweasel még teljesen hibátlan volt, a Firefox viszont szaggat görgetés közben. A 38-ról a 45-ös között eltelt 7 verzióval sok minden nem történt, csak még nagyobb bloatware lett a Firefox. Na és nem a Debian fordítás hibája, mert lekaptam egy esr FF verziót a mozilla oldaláról is, és pontosan ugyanaz...
Azt nem értem, hogy a FF szinte extrém módon testreszabható, miért kell teleszemetelni mindenféle felesleges és haszontalan funkciókkal. Vagy kiadhatnának mellé egy lightweight verziót is, amibe majd én belelegózom ami nekem kell.
De mindegy is, FF-ot kidobtam, jött helyette Pale Moon. Sajnos nincs benne a repókban, és kicsit ezt is testre kell szabni de teljesen korrekt böngésző, és a FF kiegek is mennek vele. Illetve ott van még az Icecat is alternatívának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest