Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Érdekes dolog ez az áhított lightweight Firefox, amit említettél, mert a köztudottan fullextrás egykori Opera (akkor még windózra) telepített mérete anno 9-11 MB környékén volt nálam, a Firefoxnál meg csak a telepítő mérete már akkor is olyan 25-30 MB környékén járt, ha emlékeim nem csalnak. (A telepített méretre már nem emlékszem.) Fürgeségben meg erőforrás pusztításban is jóval alatta maradt az akkori alap, fapados Firefoxnak, pedig a Presto motoros Operában aztán tényleg meg volt anno minden kényelmi dolog. (Bocs, hogy megint visszatértem az Operához...)

Szóval nem igazán tudom, hogyan lehetne a jelenlegi Firefoxból egy lightweight böngészőt csinálni... -
csakany2001
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Kipróbáltam a legújabb FF-t,valóban egy hulladék.Már maga a menü szaggat,illetve elég sok idő míg betölt.Palemoon az nem rossz de abban a kategóriában a Seamonkey jobb.(egy kicsit stabilabb és külön Mozzila bővítményei vannak az FF-től elzárva szóval azok is jól optimalizáltak,sebességben ugyan olyan gyors)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Arc Raiders
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest