Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt7100
tag
válasz
spammer
üzenetére
Jó pár éve leszoktam arról, hogy debiant használjak desktopra, szóval hiányos a listám:
firefox helyett iceweasel
flash repoban/ami van az gázosabb, mint az Adobe
Ahogy előttem írták: sok csomag nagyon régi, mert ragaszkodtam a stabil ághoz, miután a testing alatt az "apt-get upgrade" két alkalommal is bootolhatatlanná tette a rendszeremet.
Compiz-t szerettem volna, mikor már viszonylag stabil volt, de debianon valamiért nem igazán jött össze
stb.Az lxc-t meg azért említettem, mert kb. hasonló jellegű gondokba futottam rendszeresen gnome/KDE alatt debianon. Minden megoldható, csak annyit kell érte dolgozni, hogy inkább hagyom a fenébe. Miközben pl. Ubuntun out of box működik.
Mindez ha szervert akarok összerakni, akkor _általában_ nem gond, de a desktop cuccokat szeretem úgy használni, hogy feldobom és megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest