-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gilfoyle #7464 üzenetére
Csak most kedvem tamadt kicsit "fapadosabb" OS-hez
Valamit félreértesz, a Debian nem fapadosabb OS mondjuk a Mintnél, nálam mindkettő fenn van Cinnamon DE-vel és nem tudom sokszor, melyiket használom, mert tök ugyanúgy állítgattam be a kinézetüket.
Fapados a DE lehet, nem az OS!Amiket írsz, hogy szükséged lehet rá, Debian alatt lehet, hogy körülményesebb lesz telepíteni, beállítani, más a csomagkezelése az Ubi/mint-hez képest. Ha megnézed a Debian honlapját, szinte minden eszközre tudsz Debiant felrakni. Próbáld ki, ha fapadosság kell, akkor valami tiling ablakkezelővel, ne is rakj fel DE-t.
"Tiling (csempéző)" ablakkezelők-re görgess le itt.
pár tiling videó
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Android játékok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest