Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Kéne egy kis segítség, előre szólok, hogy rohadt dühös vagyok, tehát a stílussal lehetnek problémák.
Anyám gépe, Debian 7. Kijött a Chrome 40, gondoltam itt az ideje a frissítésnek. Gyári frissítéskezelő még nem talált semmit. Synaptic indít, update, frissítés kijelöl, frissít. Volt benne kernel is meg minden szar, apt, nem emlékszek igazán.
Lement, reboot. EDF démász nem jött be már egy ideje, gondoltam megnézem iceweaselből. Kaptam egy akkora fagyást mint a kurvaélet. SEMMI SEM MOZDULT.
Kiderült hogy valami elbaszódott a VGA driverrel, ami zárt nvidia-17x és FX5600 a kártya. Se a tux racer se a supertux nem megy. Tehát mainek HWacc kell, az kampec.
Újraraktam nvidia driver, újrafordítottam a DKMS-t, most már login előtt kifagy az egész a picsába.Mit csináljak mielőtt felgyújtom az egészet vagy elindítom az XP-t, mert az legalább működik
(dual boot van, igaz az XP még kezdetleges, egy TNT2-n fut a Half-Life 2-ig van telepítve mindössze).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(dual boot van, igaz az XP még kezdetleges, egy TNT2-n fut a Half-Life 2-ig van telepítve mindössze).