Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Kéne egy kis segítség, előre szólok, hogy rohadt dühös vagyok, tehát a stílussal lehetnek problémák.
Anyám gépe, Debian 7. Kijött a Chrome 40, gondoltam itt az ideje a frissítésnek. Gyári frissítéskezelő még nem talált semmit. Synaptic indít, update, frissítés kijelöl, frissít. Volt benne kernel is meg minden szar, apt, nem emlékszek igazán.
Lement, reboot. EDF démász nem jött be már egy ideje, gondoltam megnézem iceweaselből. Kaptam egy akkora fagyást mint a kurvaélet. SEMMI SEM MOZDULT.
Kiderült hogy valami elbaszódott a VGA driverrel, ami zárt nvidia-17x és FX5600 a kártya. Se a tux racer se a supertux nem megy. Tehát mainek HWacc kell, az kampec.
Újraraktam nvidia driver, újrafordítottam a DKMS-t, most már login előtt kifagy az egész a picsába.Mit csináljak mielőtt felgyújtom az egészet vagy elindítom az XP-t, mert az legalább működik
(dual boot van, igaz az XP még kezdetleges, egy TNT2-n fut a Half-Life 2-ig van telepítve mindössze).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- S21 256/8 dobozában
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(dual boot van, igaz az XP még kezdetleges, egy TNT2-n fut a Half-Life 2-ig van telepítve mindössze).