- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Köszi szépen az infót! Most már nálam is lényegesen csökkent a memória fogyasztás alapból.
A /usr/share/autostart-ból ezeket vettem ki: krunner, kaddressbookmigrator, konqy_preload, korgac, klipper.
A kalarm nálam nincs ott.
Miután kivettem ezeket, 550-600-ról olyan 500 környékére ment le a memória-fogyasztása.
A Rendszerbeállítások --> Indítás és leállítás --> Automatikus indításnál kivettem a pipát a krunner elől, majd ezek után ment csak le 350M környékére a fogyasztás.
Viszont az /usr/share/autostart-ban van még ott két olyan cucc, amit nem tudom, hogy ki lehet-e onnan szedni: nepomukbaloomigrator és a nepomukserver. Ezek mik? El lehet őket távolítani?Az általad írt többi dolgot ("Search kikapcsolva, startup shutdown-ban a nem használt démonokat mint pl DNS-SD, Write, Remote, URL notifier, meg ami nem kell") hol találom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest