-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Köszi szépen az infót! Most már nálam is lényegesen csökkent a memória fogyasztás alapból.
A /usr/share/autostart-ból ezeket vettem ki: krunner, kaddressbookmigrator, konqy_preload, korgac, klipper.
A kalarm nálam nincs ott.
Miután kivettem ezeket, 550-600-ról olyan 500 környékére ment le a memória-fogyasztása.
A Rendszerbeállítások --> Indítás és leállítás --> Automatikus indításnál kivettem a pipát a krunner elől, majd ezek után ment csak le 350M környékére a fogyasztás.
Viszont az /usr/share/autostart-ban van még ott két olyan cucc, amit nem tudom, hogy ki lehet-e onnan szedni: nepomukbaloomigrator és a nepomukserver. Ezek mik? El lehet őket távolítani?Az általad írt többi dolgot ("Search kikapcsolva, startup shutdown-ban a nem használt démonokat mint pl DNS-SD, Write, Remote, URL notifier, meg ami nem kell") hol találom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózatokról alaposan
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs