Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
Én Archon használom, ott kicsi más. A démonokat ugyanott tudod kiiktatni : system settings, startup shutdown, services. Lehet debiánnál másként van. Nepomuk, Baloo, mehet a levesbe. Az az asztali kereső része. Nem emlékszem pontosan, de Nepomukserverrc - t keresd és ott két helyen kell a true értéket false-ra állítani. De keress rá hogy disable nepomuk, baloo, akonadi. Ezek a találatok alapján csináltam én is. Nekem 4.14.3 a KDE, itt már nincs nepomuk szerver.
Szerk : Én a klippert használom. Jó kis vágólap szerintem. Ez hiányzott a Windowsból nekem anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged