Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- OLED TV topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon #6306 üzenetére
Én jelenleg azzal próbálgatom a Jessie-t. A Gnome 3.2-es Wheezy után valóságos beállítás- és látványorgia, de bekapcsolás után 550-600 megát eszik, és a merevlemezből is jó 800 megával többet kér. A laptop ventije szinte folyamatosan megy, mert jobban eszi a procit, mint eddig bármi más.
Viszont azt el kell ismernem, hogy ennél szebben és jobban kidolgozott DE-t még nem láttam. Ez az eddigi legösszeszedettebb, legszebb DE amit láttam, nem csak egy nagyjából összecsapott valami, mint a többiek. A hozzá adott programok többségének a minősége is az átlag feletti.A fentebb leírt problémák miatt azonban nem hiszem, hogy megtartom. Egyelőre azonban nem tudom, hogy mire váltsak a Wheezy-s Gnome 3.2 után.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest