Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Én jelenleg azzal próbálgatom a Jessie-t. A Gnome 3.2-es Wheezy után valóságos beállítás- és látványorgia, de bekapcsolás után 550-600 megát eszik, és a merevlemezből is jó 800 megával többet kér. A laptop ventije szinte folyamatosan megy, mert jobban eszi a procit, mint eddig bármi más.
Viszont azt el kell ismernem, hogy ennél szebben és jobban kidolgozott DE-t még nem láttam. Ez az eddigi legösszeszedettebb, legszebb DE amit láttam, nem csak egy nagyjából összecsapott valami, mint a többiek. A hozzá adott programok többségének a minősége is az átlag feletti.A fentebb leírt problémák miatt azonban nem hiszem, hogy megtartom. Egyelőre azonban nem tudom, hogy mire váltsak a Wheezy-s Gnome 3.2 után.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Xbox Series X|S
- Ford topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Bundle topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest