- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Otthon szeretnék gyakorlásnak egy Debian szervert készíteni. Régi, öreg géppel oldanám meg a dolgot és az lenne a problémám, hogy dinamikus ip-m van otthon egy ppoe kapcsolattal. A hálózat úgy nézne ki,hogy először a router csatlakozna a nethez, hogy a bénázásom miatt minden esetben legyen otthon elérhető internetkapcsolat a családnak. Az első probléma a dinamikus IP miatt a távoli elérés. A routerem ugyan támogatja a DynDNS-t, de ugye az már nem ingyenes, szóval kéne valamilyen módszer,amivel távolról elérhetem a gépem, a saját hálózaton. Ezt hogy tudom megtenni? DNS szerver, vagy milyen módon tudom megtenni? SSH-hoz kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest