Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Mini PC
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Igen láttam, csak mostanában fedeztem fel, hogy az elmúlt években ez milyen durván eszkalálódott.
Az öncélú politizálásuk nekem nem fér bele az értékrendembe, szóval amíg nem hagynak fel ezzel, addig nézek más disztró után – arra is amire a debian jó lett volna, de daily drivernek már amúgy sem ezt használom egy jó ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest