Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Nem tudom, h itt, vagy a linux kezdőknek topikba kérdezzek, de talán a problémám debian specifikusabb.
Debian 12.5 CLI. Samba megosztást látja a Windows 11 23H2, de nem tudja megnyitni, a "windows nem tud kapcsolatot létesíteni a .... összetevőivel". Win-en már be-ki kapcsolgattam a windows szolgáltatásoknál amit kell. Telón simán be tudok lépni. Samba konfigom, amit én raktam hozzá:
[global]workgroup = WORKGROUPinterfaces = 192.168.1.0/24wins support = yesprotocol = SMB2security = user[NAS]comment = Ez a NAS merevlemezempath = /media/NASbrowseable = yeswriteable = yesread only = nocreate mask = 0775directory mask = 0775public = novalid users = @envagyokforce group = envagyokPróbáltam egyes hozzáadott dolgokat "kommentelni", de nem hozott semmi eredményt. Debian probléma lehet, vagy Windows? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest