- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
jugeen!
Sorry!
Igazad van.Csak DDR2-es lapokat próbáltam.Az egyikben a ramok mentek szarul,a másikban a sata vezérlő szinte használhatatlan volt.2 db P5E lap képet sem adott (lehet a ramok miatt).DQ6 ha leállítottam 20 perc volt mire hajlandó volt elindulni és a tápban a relé csak kattogott.Formulában nem ment 1066 felett egyáltalán a ramom.Abit IX38 bios nem igazán frankón ismeri fel a Q6600-ot.
Úgy érted , hogy a DDR3-as lapok sokkal jobbak?
Pl.: az ICH9 raid egyáltalán nem ment egyik lappal sem.Még a DQ6-al csak-csak jó volt.
De a többivel nem.Feladtam és vettem egy raptort.
X48-ra várnék,de új infók szerint majd csak márciusban lesz talán.
Láttam a nagykerben a Maximus Extrémet.Csak már minden laptól félek!
DDR3-as lapot nehéz lesz eladni,ha nemválik be.Szóval ha van jó ötlete valakinek szívesen veszem.
Mihelyt lenne egy jó lapom már fordulnék is Achill3uS kollegához a DDR3 ramokért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged