Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
a chipset azonos, de a ram foglalat nem, tessék már megérteni, hogy ddr3-ban más arányban használnak a userek p35 és x38 lapokat mint ddr2-ben
pont egy ilyen teszten dolgozom most, ugyanis sehol az egész nyamvadt neten nem találtam olyan normális ddr2 ddr3 összehasonltó teszteket (a tuningerek csak pi-t meg markot néznek, ami a tömegeket viszont nem elégiti ki, a teszoldalak pedig csak szar ramot kapnak szóval
) amik "normális" ddr3-mal készültek... és akkor ez még unfair is lesz, mert ddr3-mat teljesen kihajtó/kiforrott chipset még messze nincsen...
egyébként amig legalább 80ezer 2gb normális ddr3 téged és még nagyon sok embert úgyse fog meggyőzni, szóval erre fölösleges apellálni, olyan teszt nem lesz amiben jó ár/érték arány fog kijönni, egyelőre ez egy high-end termék, és azt hiszem ezzel semmi ujat nem mondtam
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest