- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Felvásárolja az Arduinót a Qualcomm
- Összesúg a ChatGPT a Spotify-jal és a Booking.commal
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #806 üzenetére
Figy...soha nem érdekelt az ár érték arány...ha kellett vmi és úgy gondoltam futja rá megvettem, ha vki gépet szeretne akkor természetesen elsődleges az arány...pl anno 116ért az x800pro-t vagy épp IC7et 40ért...kellett megvettem. Nem csodálkozom, hogy nincs teszt...pont ezért írtam, hogy linkelj egyet amivel bizonyítod az igazad.
Én még mind tartom magam ahhoz, hogy a jelenlegi architektúrának nincs semmi szüksége a DDR3-ra...mint írtam bohóckodni jó...legyen az winrar teszt, superpi, everest vagy épp egy 2000es lista ahova jó felkerülni akár WR-rel...utóbbihoz persze jár egy elismerés is, ha úgy hozza a sors, de ettől még a tényeken nem változtat...Várom a tesztet...ha lehet ne egy full tuning beállítással legyen tesztelve az a DDR3, hanem vmi tényleg stabil és elérhető beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest