- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
Sziasztok
Nagy gondban vagyok szokásom sajna
Jelen esetben ilyen ramom van. 2 éve vettem 23 ért azigen mennyi letta minap behalt az egyik modul, de a gariban mind a 2 db-ot kérik, tehát addig kell valami helyette. Sajna nem igazán vágom hogy melyik a jobb, hogy hogy smint, de jelen esetben érzem hogy hiányzik a gépből pedig nem használom ki a 8 gigát sem. Azt mondják mert oda a dual channel sebesség, ha 2 db 4gb ost vennék az dual channelbe menne és rögtön kibírnám gari-ig az időt. Én erre gondoltam. Aztán tovább gondolva ha visszajön gariból a ramom eladom és veszek még egy ilyen 2x4 gigásat akkor az még gyorsabb lenne? Tehát akkor lenne 4x4 giga. Vagy rakjam vissza amit a gariból visszakapok? A gépet csak játékra használom, konfigom az adatlapom ki van töltve. Sajna most csak max 30k tudok költeni a gépre. Remélem sikerül megoldást találni. köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Autós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest