- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
nem találok olyan topikot ahol segítségnyújtás van pc ügyben

esetleg valaki aki tud ilyen fórumot bármit ne tartsa magába.
A problémám röviden, úgy megáll a gép mint a hal szeme
tehát nem mozdul az egér, nem reagál a bill, hdd led elalszik teljesen, reset gombnál nem indul újra de úgy tesz mintha, tehát nem tölt be semmi csak fekete képernyő, ilyenkor power hosszan, és be lehet kapcsolni a gépet.
párhete csinálja 2-3 naponta azóta lett ssd cserélve és ram is ezek kizárhatók.
8.1 em van, semmi felesleges program vagy hasonló, újratelepítés is volt 3x.
eseménynaplóban semmi csak hogy az előző leállás váratlan volt
bluescreenwiev nem mutat kékhalál eseményt.
mit lehet ilyenkor csinálni, nézni tesztelni játék közben soha nem volt gond, csak simán böngészéd közben egyszercsak meg áll az egér
konfigom az adatlapomon
-
spanglee001
addikt
Sziasztok
Nagy gondban vagyok szokásom sajna
Jelen esetben ilyen ramom van. 2 éve vettem 23 ért azigen mennyi lett
a minap behalt az egyik modul, de a gariban mind a 2 db-ot kérik, tehát addig kell valami helyette. Sajna nem igazán vágom hogy melyik a jobb, hogy hogy smint, de jelen esetben érzem hogy hiányzik a gépből pedig nem használom ki a 8 gigát sem. Azt mondják mert oda a dual channel sebesség, ha 2 db 4gb ost vennék az dual channelbe menne és rögtön kibírnám gari-ig az időt. Én erre gondoltam. Aztán tovább gondolva ha visszajön gariból a ramom eladom és veszek még egy ilyen 2x4 gigásat akkor az még gyorsabb lenne? Tehát akkor lenne 4x4 giga. Vagy rakjam vissza amit a gariból visszakapok? A gépet csak játékra használom, konfigom az adatlapom ki van töltve. Sajna most csak max 30k tudok költeni a gépre. Remélem sikerül megoldást találni. köszönöm 
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

a minap behalt az egyik modul, de a gariban mind a 2 db-ot kérik, tehát addig kell valami helyette. Sajna nem igazán vágom hogy melyik a jobb, hogy hogy smint, de jelen esetben érzem hogy hiányzik a gépből pedig nem használom ki a 8 gigát sem. Azt mondják mert oda a dual channel sebesség, ha 2 db 4gb ost vennék az dual channelbe menne és rögtön kibírnám gari-ig az időt. Én