- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Kompakt vízhűtés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
jobarat01 #17199 üzenetére
1100 szaúdi riyalos "coffee shop". eszem megáll, de tényleg. én is olvastam, hogy egyre több ilyen volt, itt a topikban is volt már kisebb összeg, de ekkora még soha. nyilván én szívom meg ezt is, nyilván nálam nem működik a cashback, most már baromira elegem van, de tényleg
-
jobarat01
tag
válasz
pictigjis #17198 üzenetére
Hab a tortán
redditen is megszaporodott mostanában az erre irányuló panasz. Én hozzáadtam egy kártyát ami be van fagyasztva és az van beállítva kártyának ha nem használom, és kikapcsoltam az anti-embarrassing mókát
Bár mostanában kerülöm a használatát, mert nem móka heteket várni a megbotlott/timeoutolt tranzakciók refundjára várni
És ha minden alkalommal amúgy is elő kell venni másik kártyát...
-
pictigjis
Topikgazda
na, nekem most jött egy 110 ezres visszaélős tranzakció a kártyámra. kurva jó!!!
-
66zio
aktív tag
Nekem se jönnek a cashbackek, én nem léptem át a változtatáskor meghatározott limitet mégsem kapok se Simple se Sparra. Írtam supportnak, még nem írták jóvá, azóta még volt két vásárlásom, azokra se jött.
-
Oliverda
titán
válasz
axlfsi #17193 üzenetére
Mi nem volt szép? Hogy megmondtam a véleményemet?
Tíz kérdésből kilencre itt megtalálod a választ a kereső használatával. A Curve a sajátos hibái miatt elsősorban olyanoknak való, akik ki tudják kaparni maguknak a gesztenyét. Nekem úgy fest, te nem tartozol ezek közé, amivel alapvetően semmi gond nincs, csak akkor a következő hasonló problémánál már ne lepődj majd meg.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
simati #17194 üzenetére
én sem használtam ki, mégse kapok. pedig jó eséllyel lehet összefüggés az új limitekkel, csak hát ugye milyen alapon. az eea fair use policy továbbra is augusztusi és semmilyen cashback limitet nem tartalmaz. ha a uk változatból indulok ki, abban "monthly" kitétel szerepel, ami inkább naptári hónapot jelentene, mint gördülő 30 napost. utóbbinak semmi értelme nem is lenne, amikor minden más limit már naptári hónap szerint számolódik
sanszosan egy súlyos implementálási hiba csúszott a gépezetbe, ami elég sajnálatosan talán olyanokat is érint, akik amúgy nem tettek semmit. az pozitív, hogy (nekem) legalább a blokkok beküldözgetése után kérdés nélkül adják is a cashbacket, de ez így nagyon csehszlovák
(egyébként azt is gondolom, ha limitálják a cashbacket, akkor az appba is illene beépíteni egy számlálót, ami a havi kereskedőnkénti/összes limitet mutatja. tudom én, hogy bilibe lóg a kezem, a váltási számlálót se sikerült évekig lefejleszteni. mikorra készült el? amikor a havi 50 ezer eurós kerettel kvázi végtelenné vált a váltás, ezúton is gratulálok a hasznos fejlesztéshez)
-
axlfsi
veterán
válasz
Oliverda #17190 üzenetére
Értem én hogy unalmas neked a téma, de azért ez most nem volt szép tőled.
Miből mondtad le a következtetést hogy nem nekem való?
Őszintén érdekelne de komolyan.... Pont most nézegettem ma hogy milyen sok partnerük lett már az egy százalék cashbackre és azt a havi tíz eurót szerintem vissza is tudnám termelni annyit költünk élelmiszerre és egyebekre.
De megkérdezném fordítva is, ha úgy könnyebb a válaszadás: kinek való szerinted a Curve, aki en nem vagyok?
-
ACE-
addikt
válasz
axlfsi #17189 üzenetére
Gondolom vannak olyan kutak, aminél technikai okokból adódóan nem tudja lezárni a tankolás mennyiségét, így hiába állítasz be 10ezret, akár 15ezerért is tudsz tankolni. Gondolom ezekre találták ki ezt. És mivel nyilván az efféle zárolásokat nem tudják országokra, esetleg tankolási helyekre lebontani, ezért globálisan állították be, ahogyan pictigjis is írta. Ennyi, ez ilyen, ha zavar hogy pár napig több összeg van zárolásban, mint amit beállítottál, akkor tankolj a saját kártyáddal ilyen helyen, vagy olyan kúton tankolj ami nem automata. Nekem néha jól jön, ha a tankolást ERSTE Max-ra kell átrakni a visszatérítés miatt.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
axlfsi #17189 üzenetére
én sem akarom túllihegni, egyszerűen így működik és kész. nem az adott automata kút konkrét működéséhez kapcsolódik az alapértelmezett zárolás, hanem az automata kutakhoz kapcsolódó mcc-kódhoz. nagyon sokszor elmondtam én is, és mások is ebben a topikban, hogy a curve-öt senki ne használja automata kúton, mert ilyen. mindig is ilyen volt, mindig is ilyen lesz, felesleges sajnos lamentálni azon, hogy lehetne másképp is
-
axlfsi
veterán
válasz
pictigjis #17188 üzenetére
azért, mert azt, hogy ez milyen kút, előre megadod az összeget vagy addig tankolsz, amíg a tankod ér, a curve nem tudja
Nem akarok ezt a témát túllihegni, de akkor sem értem, hogy miután BEADTAM az összeget, amit ki is fizettem és AMI ÖSSZEGÉRT a kút kiadja az üzemanyagot, miért nem tud működni és miért kell egy fiktív összeget zárolni, ... de, hogy egy példával éljek: az automata kocsimosó sem foglal be Xezret, hanem csak annyit fizettet meg, amennyit kiválasztok és az adott összegért pedig folyik a víz a nagynyomásúból, ... -
pictigjis
Topikgazda
válasz
axlfsi #17186 üzenetére
azért, mert azt, hogy ez milyen kút, előre megadod az összeget vagy addig tankolsz, amíg a tankod ér, a curve nem tudja. csak az mcc kódot látja, hogy automata kút. ha mcc kód = automata kút, automatikusan az erre az mcc-re meghatározott alap zárolási összeget alkalmazza. nagyon sokféle automata kút van, sokféle működéssel, ők így oldották meg. cserébe valószínűleg a 200 eurót zároló holland kútnál is az ő alapbeállításuk lenne a zárolás
a curve sajátos működéséből fakadó kényszermegoldás ez. sok éve egyébként kb. 50 eurónak megfelelő összeg volt az alapbeállítás, aztán felemelték
-
7Heads Drago
veterán
válasz
pictigjis #17185 üzenetére
Nem zavartál meg semmit se.
Vagy nem ott tankolsz. Nekem a normál kutak is megteszik. Lényegesen több a szolgáltatásuk és mások a körülmények. Mifelénk az Auchan kút ilyen ahol extrém olcsó a gázpalack és marhára körülményes a fizetés. Néha komoly sorok vannak a sorompó előtt. És hiába fizettél a kútnál a sorompón nem tudsz átmenni amíg nem végeztek előtted. Annyi idő elmegy, hogy én ezt már kihagyom. Máshol spórolok. -
axlfsi
veterán
válasz
pictigjis #17185 üzenetére
Az egészben az a vicc, hogy azt el is mondják a kutak leírásai, hogy abban(!) az esetben, ha Te több összeget fizettél, mint amennyi belefér az autódba (simán megesik, hiszen ritka esetekben tudhatod mennyi fér bele, csak amikor bőven kevesebbet tankolnál), úgy ne addógjon a vásárló, a fennmaradó összeget visszautalják... ez tiszta sor!
De(!), amikor ÉN mondom meg, hogy mennyiért akarok tankolni és kiválasztom, kifizetem és értelemszerűen annyit is tankolok el, hiszen annyit enged csak a kút, akkor MIÉRT zárol végül nagyságrendekkel többet?
Mintha elmennék a MM-ba egy TV-t venni 750K-ért, de azért beterhelnek pár napra 3MFT-ot ... soha nem fogom megérteni, de tényleg nem logikus.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
7Heads Drago #17182 üzenetére
igazán nem akarom megzavarni a világképedet, de hollandiában olyan automata kút is van, ami tankolásnál 200 eurót zárol a pénzedből. botrány! egyáltalán nem a foglalás nagyságával van baj, hanem a tranzakció átfutási idejével. a curve használata feleslegesen meghosszabbítja a tranzakciót - míg egy sima revolut kártyával 1-2 perc alatt a helyes összeg látszik, curve-vel 1-2 nap. ez ellen csak úgy lehet védekezni, ha automata kúton nem használja az ember
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
axlfsi #17181 üzenetére
szokták mondani, hogy curve-öt csak a mazochisták használnak, a sok probléma miatt van is benne igazság. de ha valahol, automata kúton tényleg nem szabad elővenni, pont az ilyen feleslegesen nagy zárolások és további 1-2 napos átfutási idők miatt. a pénz nem veszik el, de ez felesleges macera
-
axlfsi
veterán
válasz
pictigjis #17180 üzenetére
Teljesen szét vagyok esve, elnézéseteket kérem!
Köszönöm a megnyugtató választ, visszaolvasok (pont azt terveztem most, addig míg nem ír valaki, háthat találok valami hasonló sztorit, ... de az örökérvényű szabály soha nem változik; előbb olvass és utána kérdezz!)
Valószínűleg akkor prakikusabb lesz a jövőben ezt nettó a szűz bankkártyával rendezni, Curve -t kikerülvén.
-
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Úgy tűnik édesanyám pár nappal ezelőtti elvesztése után még csőstől jönnek valamiért a problémák (elnzését az offért...)
Történt velem tegnap az alábbi eset, ami már csak azért is bosszantó, mert sok-sok éve minden kártyás fizetésem a Curve-on keresztül megy (magam sem tudom egyébként, hogy miért szoktam rá, mert mára már csak 1 kártyám van benne és semmi hasznot nem húzok belőle, ... na de mindegy).
Szóval az alábbi történt tegnap:Auchan automata kútnál tankoltam (beírt összegért) 11.500 Ft-ért, ami pontosan 20 liter 95-ös. Beütöttem az összeget, kifizettem telefonos érintéssel az összeget, ki is adta a blokkot (11.500 Ft-ról), két lépéssel odébb pedig betöltöttem a 20l üzemanyagot és távoztam.
Itthon, amikor nézegettem a banki alkalmazásban (Unicredit) a költéseimet, esett le az állam, hogy a 11.500 Ft helyett, 43.724 Ft-ot (még nem vontak le, de) zároltak a kártyámon.
Felvettem azonnal a kapcsolatot az MH Auchan Benzinkutak Kft. -vel, először telefonon, ahol az elmondottak alapján, a szükséges információkat összefogalva, kérésének megfelelően az e-mail címükre elküldtem, azzal az ígérettel a hátam mögött, hogy majd kivizsgálják, ne aggódjak.
Ma jött egy mondhatni sablon üzenet, az alábbi:
"Tisztelt ... ...!
Köszönettel megkaptuk 2024.11.05 -én érkezett elektronikus levelét.
Információnk szerint az ilyen összegű téves zárolás abban az esetben fordulhat elő (ennél kisebb összegű tankoláskor), amennyiben a fizetéshez Revolut kártyát használ a Vásárló. Valószínűleg az Ön esetében is ez történt. A téves zárolás okáról sajnos nem rendelkezünk információval, azt a számlavezető bank végzi el. Kérjük, panaszát a Revolut ügyfélszolgálatához szíveskedjen eljuttatni. (A Revolut mobilapplikációban lehetséges chat formájában).
Szíves megértését köszönjük.
Tisztelettel:
MH Auchan Benzinkutak Kft.
2040 Budaörs, Sport u.2-4.
E-mail: mhbenzinkutak@partner.auchan.hu
"Gondolom itt most mondanom sem kell, hogy nem Revoluttal fizettem, sőt, válaszoltam már nekik és becsatoltam az adott záárolásról kimentett pdf-et, mintegy bizonyítékul nekik, amit az UniCredit banki felületéről mentettem le.
Eleve nonszensz, mert az az összegnek megfelelő 95-ös üzemanyag több mint 70 liter lenne, bele sem fér az autómba, melyről szintén tanúbizonyságot ad a kamerafelvétel, de ezen részét a levelemnek simán csak ignorálták...
Mit tudok tenni valójában és itt most ki hibázott a háttérben az automata kútba integrált fizetési terminál (Sensomedia) a bankom, esetleg tényleg a Curve? (Curve appban nincs lehetőségem visszahívni az összeget, úgy látom).
Köszönöm előre is a segítségeteket!
ui.: Esetleg semmit ne tegyek és magától helyrejön? (nem értem a működését pontosan és nyilván azért aggódom, de valószínűleg(?) valaki másnak a tankolását terhelte be hozzám, ... de ehhez milyen együttálásnak kellett történnie? Ennyire megbízhatatlanok ezek a rendszerek 2024-ben?
).
-
7Heads Drago
veterán
válasz
jobarat01 #17176 üzenetére
Visszamondtam.
Érdekes hogy upgradelni pár kattintással lehet, lemondani meg csak chaten keresztül egy robottal majd egy ember lemódosította csekély 10 dollárért. Persze ez biztos ott van valahol az apróbetűsben, csak illet volna kiírni valahova vagy megkérdezni hogy ezt akarom-e. Jelenleg már csak free kártyám van ha meg visszajön a zsé még az appot is törlöm. -
jobarat01
tag
válasz
7Heads Drago #17174 üzenetére
Ha lemondod az előfizetést, akkor is visszakapod a refundot
-
simati
csendes tag
Egészség pénztári számlára most töltöttem fel 100k-t simple-vel. Azonnal jött a cashback rá.
-
7Heads Drago
veterán
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
7Heads Drago #17172 üzenetére
hogyne vonna le??? erosen javaslom, hogy ha nincs tobbe szukseged a szolgaltatasra, akkor mondd le, es ne trukkozni probalj
-
7Heads Drago
veterán
Ha freezen van a kártya akkor is levonja az előfizetési díjat?
-
kircsi21
csendes tag
Detto...
Nekem eddig nem volt túl sok problémám a Curve-vel, de most sorban jönnek sajnos. Elutasított vásárlás (40k), ami "természetesen" lekönyvelődött a hitelszámlán, de majd valamikor visszajön, múlt hét csütörtök óta ide sem jön az 1%, most ez a chat history kipucolása, miközben vannak folyamatban lévő ügyek... Külön "mókás", hogy ha le akarom mondani az éves előfizetést, akkor a jótanács az, hogy legyen downgrade, majd újra upgrade és ezzel együtt jön az új kártya
. Olvasva az elmúlt hónapok postás szopatását sok kedvem nincs ehhez (sem). Telik a pohár.
-
hard74
senior tag
válasz
hard74 #17167 üzenetére
Végül jött válasz, és részben megkaptam én is manuálisan a cashback-et azokra a vásárlásokra aminél eltelt a 72 óra. A többinél várjam meg a 72 órát, és írjak, ha nem jön a cashback. Kizárt, hogy utólag jöjjön, eddig mindig szinte azonnal kaptam fizetés után, úgyhogy ebből újabb chat lesz valszeg.
Ja és megerősítette, hogy prémium ügyfél vagyok, a chatbot téved. -
ACE-
addikt
Na, nekem most az összes support-os üzenet az appban eltűnt, a folyamatban lévők is, a Facebook-on úgy látom más is így járt, nálatok?
-
zeon.hu
nagyúr
Feledékenység okán megint belefutottam az automata benzinkút hibába.
(A klasszikus 43.724 Ft)Elvileg semmit nem kell tennem, pár nap alatt feloldják a plusz összeg zárolását, igaz?
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
unicumnext #17159 üzenetére
egyre jobb, köszi
eskü elmegyek délután vásárolni, ha kell, ha nem... meg a feleségemet is beküldöm tankolni
-
hard74
senior tag
válasz
pictigjis #17154 üzenetére
Volt 29-én egy Dkj vásárlásom. Gondoltam ha már úgyis megszüntetik a lehetőséget, és eddig nem tettem, akkor most már nem ártok vele senkinek. Viszont ez csak ~5 fontos visszatérítés volt, úgyhogy nem merítettem ki a 10€-s keretet sem. Viszont most a csekkbefizetés mellett a Sparos, Pennys vásárlásokra sem kaptam semmit.
Nameg a chatrobot szerint prémium ügyfél sem vagyok. -
pictigjis
Topikgazda
válasz
hard74 #17153 üzenetére
muszáj megkérdeznem: az előző hónapban volt esetleg olyan kincstári vásárlásod, amire több visszatérítést kaptál, mint az új fair use policyben meghatározott limitek (egy kereskedőnél maximum havi 10 euró, összesen havi 25 euró)?
ez csak azért lehet(ne) releváns, mert két dolgot is el tudok képzelni. 1. kompletten elszarták az egészet, 2. élesítették az új fair use policys limiteket, de gördülő 30 napos időablakkal naptári hónap helyett. nekem a lidl óta még nem volt olyan vásárlásom, ami a kiválasztott kereskedőknél lett volna, de gyűlölni fogom, ha minden tranzakció után egyenként írogatnom kell majd
-
hard74
senior tag
Nálam 1-től semmire nem adja a cashback-et. Írtam nekik chat-en, erre azt mondja a robot, hogy csak prémium ügyfeleknek jár a cashback.Még jó hogy Pro előfizum van.Ismét nincs toppon a Curve.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
pictigjis #17151 üzenetére
Hi David, Kim here from team Curve.
Thanks for getting in touch, and providing those details. I’m sorry to hear that your cashback is missing.
To provide some context, we recently introduced a major fix for an issue where customers were missing the earned Curve Cash from their selected retailers.
It appears this hasn't quite worked for you yet.
Rest assured the relevant team is now investigating this further for you and will be back in touch as soon as they know more!
On a positive side, I’ve manually added 14 CPT to your Curve Cash balance, and you should see it already reflected in your Curve Cash balance. Remember, you can spend your Curve Cash balance right away, just like any other payment card in your Curve wallet, both online and in-store. The only difference is that you won’t be able to make withdrawals at an ATM.
Have a lovely rest of your day, and drop us a message if you need anything else. -
pictigjis
Topikgazda
nalam soha nem volt keses ahhoz az allapothoz kepest, amikor gbit-elhetove valik egy adott tranzakcio. de amugy ehhez is van kotve. pending valoban elofordul akar orakig is, de a gbit funkcio aktivva valasakor jonnie kell a cashbacknek
mondjuk nem lenne meglepo, ha a limitek bevezetese mellett a 9399-re is ravagtak volna egy tiltast
-
pictigjis
Topikgazda
ma volt kisebb kincstari vasarlasom (a gyerekek babakotvenyeit azert termeszetesen curve-vel veszem meg), es noha a gbit mar aktiv, cashbacket nem kaptam. pedig ma kezdodott uj honap
-
ACE-
addikt
válasz
7Heads Drago #17136 üzenetére
Vissza fogod kapni, de ez sajnos néha ilyen, de általában jól szokott működni.
-
7Heads Drago
veterán
Fizetési probléma észrevétel: A Lidlben próbáltam ugye a hétvégén fizetni... mondom elsőre nem ment másodikra menni fog. Sajnos azt is eldobta. Az érdekes az hogy a Raiffaisen szerint az egyiket Ft-ban fizettem a másikat meg euroban. Forintálisan a Raiffaisen szerint ugyanaz a két összeg.
A Curve szerint az egyikre pár percen belül jött az sms hogy visszatérítésre kerül, de még semmi nem történt és nem látom hogy visszajött volna... a másikon meg ülnek egyenlőre. Csak nem értem miért van ez. Én befejeztem a Curve használatát, csak kapjam vissza a zsét. -
borbar
tag
válasz
Kukcaman #17132 üzenetére
Nem igazán "Curve-probléma", de ha jól értettem első posztod (EUR-s fizetés PayPal számlára, majd onnan a folyószámládra esetleg már Forintban), akkor azt javaslom, ezt még járd körül alaposan. Magyar címmel regisztrált PayPal számlával, -ról nem könnyen és nem olcsón lehet hozzájutni az EUR-os fizetéshez.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
Oliverda #17131 üzenetére
nyilvan nem sokat jelent a curve-nel, de walletbol torles es ujra berakas (egyelore) a felesegemnel is segitett
ha jol remlik, most hetvegen is lesz karbantartas, talan most allitjak majd be peldaul az uj cashback limiteket, de az is lehet, hogy elkezdtek valamin dolgozni, es az zavart be
-
ACE-
addikt
válasz
7Heads Drago #17126 üzenetére
Nem is értem a kérdést, milyen app, mit csinál? Egyébként ugyan nem nagyon használom a fizikai kártyát, de tudtommal azzal is ugyanígy előfordulnak ilyen hibák.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
pictigjis #17121 üzenetére
a zsinórban harmadik vásárlás is elhasalt 074-gyel a mekiben, aztán egy egyforintos apple pay tesztvásárlás is. valami a tokenekkel történhetett nálam, walletből törlés és újraregisztrálás után legalább az 1-2 forintos tesztvásárlások már működnek. érdekes, hogy mindig valami karbantartások közelében (főleg után) történnek ilyenek...
-
7Heads Drago
veterán
válasz
7Heads Drago #17112 üzenetére
Köszike a segítséget látom mindenkit érdekel hogy mit kérdeztem.
-
pictigjis
Topikgazda
-
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Tegnap csináltam egy Curve fiókot magamnak, szóval még elég friss a dolog.
Elötte csináltam Paypal számlát is, majd arra jön a pénz is euró formájában.
- Meg tudnátok mondani, hogy a curve-nél át lehet állítani fontról, forintra a számlát?
- Paypal-t még nem tudom hogyan kell integrálni az appon belül, gondolom ennek is meg van az oka.
- Most éppen magyar webshopban akarom használni paypalon keresztül, és nem tudom most mennyi lenne a limit.
- Még nem igényeltem fizikai kártyát, ilyenkor is lehet használni webshop vásárlásnál?Nézzétek el a gyerek kérdéseket
Köszi -
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
Mi az a ReFi?
És a sima "Curve Pay"-ban is benne lesz?"Wish you could move money between your credit cards for better rates and more rewards? Curve ReFi is coming to do exactly that! Transform any credit card from your Curve Wallet into a balance transfer card, helping you reduce interest costs and control your cashflow."
Miiseztulajdonképpen?
-
7Heads Drago
veterán
Na még egyszer...
Ha fizikai kártyával fizetnék is elutasítana vagy ezt csak az app csinálja? -
Fifi
őstag
08:15-kor ide is megérkezett az e-mail.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
pictigjis #17103 üzenetére
Nem csak a szövegezés maradt a régi, ténylegesen nem enged a limit feletti darabszámú kártyát hozzáadni.
Ma reggel megérkezett az e-mail is, amiben tényleg ki van emelve, hogy hamarosan eltörlik ezeket a limiteket, úgyhogy nem véletlenül törölték a dokumentumból. Érdekes, hogy a szabályzat szerint tegnaptól lett eltörölve, és a mai e-mail határidő nélkül említi, hogy majd a jövőben eltörlik. A valóság meg az, hogy továbbra is él a limit.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
kridli #17105 üzenetére
egyértelműen van összefüggés a kiválasztott kártyával, ez nem is kérdés. a saját példám alapján is egyértelmű, hogy például a kh-s hitelkártya sokkal hibaérzékenyebb, mint sok más, a raiffeisenesek szintén
általános tapasztalat az, hogy a curve mögötti revolut esetén a legkisebb az esély az elutasításra. te milyet használsz, amit szintén fel lehet írni a "jók" közé?
-
kridli
tag
Ami még érdekes, hogy a honlapon az EEA Fair use policy nem frissült, abban még nincs benne a limit.
Decline-ok kapcsán régen én rengeteget szívtam a decline-okkal, bő két hónapja váltottam hogy melyik kártyámat használom alapértelmezetten a Curve-el, és azóta talán egy decline-om volt. -
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
ATM-ből pénzfelvétel jobban megéri a Curve-el, vagy inkább a bank saját kártyája jobb?
Tudom,, hogy régen volt ingyenes, ami megszűnt, elég rég használtam már a Curve kártyát... -
pictigjis
Topikgazda
-
vnorbi
aktív tag
válasz
jobarat01 #17073 üzenetére
Nálam nincs változás, ugyanúgy nem rakhatok új kártyát a Curve mögé, mint amikor még le volt korlátozva a darabszám. Mondjuk az app még nem is értesült az ÁSZF változásról, ha felváltanék X-re, azt is úgy kínálja, hogy 5-nél több kártya nem lehet mögötte.
Szerintem a legvalószínűbb az, hogy véletlenül törölték ezt a sort a dokumentumból, és majd visszarakják, ha sokan kérik rajtuk számon. Nyilván úgy, hogy ez innentől kezdve negatív változás, és csak 60 nap múlva jut érvényre, addig pedig minden csomagban korlátlan számú kártya rögzítését engedik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest