Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pictigjis

Topikgazda

válasz simati #17194 üzenetére

én sem használtam ki, mégse kapok. pedig jó eséllyel lehet összefüggés az új limitekkel, csak hát ugye milyen alapon. az eea fair use policy továbbra is augusztusi és semmilyen cashback limitet nem tartalmaz. ha a uk változatból indulok ki, abban "monthly" kitétel szerepel, ami inkább naptári hónapot jelentene, mint gördülő 30 napost. utóbbinak semmi értelme nem is lenne, amikor minden más limit már naptári hónap szerint számolódik

sanszosan egy súlyos implementálási hiba csúszott a gépezetbe, ami elég sajnálatosan talán olyanokat is érint, akik amúgy nem tettek semmit. az pozitív, hogy (nekem) legalább a blokkok beküldözgetése után kérdés nélkül adják is a cashbacket, de ez így nagyon csehszlovák

(egyébként azt is gondolom, ha limitálják a cashbacket, akkor az appba is illene beépíteni egy számlálót, ami a havi kereskedőnkénti/összes limitet mutatja. tudom én, hogy bilibe lóg a kezem, a váltási számlálót se sikerült évekig lefejleszteni. mikorra készült el? amikor a havi 50 ezer eurós kerettel kvázi végtelenné vált a váltás, ezúton is gratulálok a hasznos fejlesztéshez)

Új hozzászólás Aktív témák