Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondoltam megosztom a vásárlás előtt állókkal:
A július 4-én rendelt (és 8-án postára adott) tabom ma szerencsésen megjött a merimobiles.com-ról. Nem vámolták, gondolom ott is szabin van mindenki...
Eddig semmi hibát nem találtam rajta, pedig már nyúzom 4-5 órája. Kicsi melegedés tapasztalható a hátulján bal kéz felöl de nem vészes, télen még szeretni is fogom ez miatt.A kamerája kicsit gyengébb felvételeket készít beltérben mint amire számítottam, de ezt alig fogom használni így nem is érdekel.
2.03 firmware van rajta, a napokban majd frissítem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Bontatlan E olvasó..
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest