Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
Új hozzászólás Aktív témák
-
geloczigeri
tag
Tedd fel a CWM nélkülit, volt aki szerint bugos a CWM-es verzió, de ezt nem tudom alátámasztani, mert én nem próbáltam ki, csaka simát.
Idézet:
I installed the previous version (the 06/21 version), and it was the smoothest ROM that I had used on this tablet. Earlier today, I installed the CWM version above and had tons of issues. USB mass storage didn't want to connect. It claimed my microusb card was damaged and wanted to format it. ezPDF viewer and Aldiko wouldn't import files.I reflashed, but it didn't improve, so I'm going to flash the non-CWM version.
Anyone else have the same issues? Anyway, thanks for the frequent updates! If I figure out my problem, I'll update the thread so that nobody else has to make whatever silly mistake I'm making.
Szóval tedd fel a sima verziót, az nekem is tökéletesen megy mai napig
Ha meg valóban hardveres a gond, akkor én visszaküldeném, nem kockáztatnám meg, hogy később romlik el telejsen.
-
kazmerr
aktív tag
Így hirtelen három dolgot tudok tippelni:
- melegedés
- ram hiba
- softwares gondAz elsőt könnyű kideríteni, tapintás alapján nézd meg hogy amikor előjön akkor melegebb-e mint egyébként. (valami fullos 3d-s programot pörgess meg rajta)
A másodikat nehezebb dió, ehhez szerintem google utánakaparás kell, a harmadikat is egyszerű, rakd vissza gyári fw-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Synology NAS
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dacia topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- További aktív témák...
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet M8 (4.gen. 3GB/32GB)
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest