Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Hővezető paszták
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardGamer67
újonc
Hello mindenkinek!!!! Remélem valaki tud segíteni ,mert nekem az lenne a problémám hogy a játék elindul ,de amint rámegyek arra hogy "New Game" egyből kidob és kiírja hogy "A Cyostasis működése leállt". Nem tudom mi lehet a baj,mar 10 telepítot szedtem le és csak ketto működött ,de igy is az egyik orosz volt és mindkettőnél ugyan ugy kidobott amint rámentem "New Game"-re. PLS Valaki tudna segíteniiiii???? Előre is köszönöm aki segít!!!
-
sti10p
senior tag
Van egy kis baj a játékkal mégpedig hogy gyakran iszonyat beszaggat, nemtudom másnál is ez van e, asszem a physix részeknél főleg, patch fönn van, tapasztalatok?
-
sti10p
senior tag
Most azzal van bajom, hogy nem tudom fölrakni rá az 1.02-es pacht. Valaki tudja mi a megoldás?
-
sti10p
senior tag
Hali!
Néhányan írtátok hogy elég sötét és lassú hangulatú a játék, ezért kedvet kaptam hozzá, anno volt a Condemned ami hasonló volt és az nagyon bejött. Számíthatok tölle egy jó kis hétvégi borzongásra klassz puzzle-kell és jó grafikával, vagy hadjam inkább a fenébe? -
törölt tag
Hali !
Valaki nyomja 5770 karival, mert nekem SM4-ben nem jól fut, olyan mintha inverz lenne a kép.
-
pcguru1
őstag
Nagyon durva részek vannak ebben a game-ben

-
pcguru1
őstag
Megcsináltam de sajnos még mindig nem magyar

-
pcguru1
őstag
Senki nem nyomja már a game-t

-
pcguru1
őstag
Senki

-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Magyaritást keresek a game-hez tudna valaki segiteni

-
Robi BALBOA
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Hát igencsak meglátszik, hogy melyik gém Nv párti! (sajnos)
Lassan az ATI is elkezdi ezt (Dirt2,AVP), csak lehet nem olyan pofátlanul mint az Nv, hogy az ő karilyan megy mint az állat, az ATI karikon bármennyire erős nem megy sehogy. -
(Darkwood)
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Azért kérdeztem, mert a Crysis is Nvidia párti, de egész jól megy akkor!
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
1920x1080 minden max 2xAA 16xAF és átlag 30-35fps, de legszögezném, hogy nem volt patch mert azzal nem ment a 64-bit-es Win7-el, és ez sokat rontott a dolgon!
De a FarCry2 1920x1080 minden max 8xAA 16xAF és 60-100fps között megy,de még ide sem tettem fel patch-et(ami gondolom még dob rá valamennyit). És az FC2-is nagyon szép így maxon, jó nem egy Cysis, de nem is bugos mint az állat! -
(Darkwood)
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Crysis hogy megy?
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Az ATI is megtehetné és lehet, hogy meg is teszi lessan, látva az Nv egyre rondább húzásait!
Lauda: egyől úgy kezdte, hogy amíg nem patch-eltem meg addig az erős fényeket inverzben jelenítette meg! (sm4-ben, de sm2-ben jó volt!)
Na az hogy lehet, hogy az Nv-nek sm4-ben nincsen hiba,de az ATI sm4-ben nem volt jó csak az 1.1-es patch telepítése után, (ami inkább meg az Nv PhysX-et javította, az igaz, hogy a sm4-ben az Ati-val is jó lett a kép, de semmit nem gyorsult a játék, még inkább lassult!) ugy hogy az Nv tápolta a fejlesztőket és azok direkt szivatják az Ati-t, pedig az Ati-n is menne úgy a gém ment az Nv karikon! -
(Darkwood)
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
"Rohadjon meg az NV a hülye pénzelésével/lefüzetésével együtt!"
Ezt megtehetné az Ati is és akkor jóformán vége volna az NV-nak, ha nem fejlesztenének!
-
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Hat volt veluk gond az elejetol fogva panaszkodtak az atisok, x2-vel is valami 30 fps volt.

Amugy jo is h felhoztad a topikot, ezt is csak felig vittem el.

-
Robi BALBOA
őstag
Ez igen gratulálok a fejlesztőknek!
ATI karin (HD5870) alig megy!
Ahogy megláttam az NV logót az elején egyből tudtam, hogy ok ez ép jól fog futni!Rohadjon meg az NV a hülye pénzelésével/lefüzetésével együtt!

-
ruzsabazsa
aktív tag
nekem nagyon bejött.gyönyörű grafika és a részletek is jol megvannak csinálva.és még izgalmas is.e8400,hd4870 512mb,2gb RAM-al minimum 25 fps-el megy.max 120.átlagban 40-50fps.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
ferminator7
üzenetére

-
ferminator7
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
ok thx

-
(Darkwood)
őstag
válasz
ferminator7
üzenetére
Privát!
-
ferminator7
csendes tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
és hogy tudnám elindítani?

-
(Darkwood)
őstag
válasz
ferminator7
üzenetére
Szerintem az a baja, hogy 32 bites rendszerre jó az az "exe" fájl, amit indítasz!
-
ferminator7
csendes tag
sziasztok nekem nem indul a game ezt a hibaüzit dobja win7 64bit alatt : http://kepfeltoltes.hu/view/090822/Cryo_hiba_zenet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
wesker24
senior tag
Végre ezt is megértük már fullon lehet játszani a Cryostasist magyarul ezer hála az egyik lelkes felhasználonak aki éjjel nappal dolgozott rajta !

-
$p@rr0w
őstag
Felraktam én is ezt a látszólag máltatlanul feledésbe merült játékot, nem tűnik rossznak eddig, elég nyomasztó a hangulata.
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok,
én is szívok az Ati karimmal ezekszerint.Q6400ES@3.2, 4 Giga ram,4870 társaságában 20-25-30-40 FPS-eket ad, úgy ,hogy kikapcsoltam az élsimítást és a motion blurt...

Amúgy nekem bejön a játék nagyon. Alacsony FPS ellenére viszem tovább!

-
sexmurderart
csendes tag
Sziasztok ,esetleg van valakinek ötlete arra ,hogy lehetne ablakban futtatni a játékot ?
A "-w" parancs nem működik ,ha valaki tud valamit az írjon légyszives. Előre is köszönök mindent ! -
antikomcsi
veterán
A játékkal nincs gond, mármint fut rendesen, minden maximumom, sm4, 16x, high.
Viszont úgy raktam fel mint fps, az eleje ehhez képest borzasztóan unalmas, mászkálni a hajótestben, látomasokat/visszaemlékezéseket nézegetni, néha lebokszolni valami elfuserált teremtményt, nem éppen izgalmas. 20 perc alatt egy lövés nem dördült el.
Lehet jó a játék, egy bizonyos csoportnak, de az kiderült, hogy nem nekem való.
Akinek tetszik jó szórakozást hozzá, aki inkább akciódús lövöldözést szeretne az talán válasszon mást.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Gaboo007
üzenetére
Nem tudom miért kell Lauda-t így oltani! Akkor én be se merem most már írni, hogy egy GTX260 OC vel játszom a játékot és teljesen max bellításokok 1920x1080 és16x élsimitás mellett teljesen folyamatos a játék.Úgy hogy itt szerintem inkább a fejlesztőket kéne ócsárolni amiért ATI kártyákra nem optimalizálták a játékot,de mindegy ti tudjátok.
Tud valaki magyarítást ehez a játékhoz?Köszi -
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Valakinek nincs magyrositása a játékhoz?
-
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Semmi gond. Ebből nem lesz harag.

-
válasz
(Darkwood)
üzenetére
A GTX280-at hasonlitottuk össze a 4870 X2-vel nyelvész barátom és mint a tesztekböl is kiderült a 4870 X2 a gyorsabb, ami szerintem nem is vitás, nem értem hogy mit kellene elolvasnom és hogy miért nem akarod megérteni hogy miröl beszéltünk.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
Gaboo007
üzenetére
Úgy látom nem csak a számokkal van bajod, de még a finnugort se nagyon bírod! Légy szíves olvasd el a kommentárokat a tesztek végén!
Én nem kötekedni akarok, de akinek ennyire elfogult csőlátása van mint Neked, akkor az már nekem sok! Nagyon jó kártya a 4870x2 (mondom én, mint Nvidia párti), de már van jobb! Ennyi! -
válasz
(Darkwood)
üzenetére
A Prohardver tesztben mindenhol gyorsabb a 4870X2!
Nézd meg mégegyszer ha kell akkor huzz szemüveget, nem kell szégyelni ha szügség van rá... [LINK!!!!] -
Magyarítás ügyben nincs valami hír? Direkt nem játszom tovább emiatt.

-
Most próbáltam win7 alatt, sm4-ben maxon 8-szoros simítással 40-60 fps.

-
twine
veterán
Akkor a 4850 majdnem megközeliti a 870X2 teljesitményét ebben a játékban...
bekapcsolt fizika biztos hogy bekavart valamit, ha már az Ati nem tudja...bár ennél meg én nem vettem észre különbséget,,,on/off tök mindegy volt neki...most már látom tuti picsán fognak rugni a modik a töménytelen sok off-ért
-
Fasza kis játék, hangulat is ott van szerintem. Én úgy játszom, hogy csak a kis lámpa ég a hátam mögött, majdnem full sötét és jó hangerő, nem egyet ugrottam már.
A 7-es levelsznél járok, most kaptam a távcsöves puskát. Remélem este lesz erőm folytatni, most megyek melózni.

-
twine
veterán
Bár nem nekem szólt...és elnézést hogy beleszólok a beszélgetésbe...de annyival kiegésziteném,,,hogy a Mirror's edge azért használható...ATI-n, (bár nem játszom vele folyamatosan) szivesen futok egy-két kört a time trial részében...valóban nem egy álom,,de ég és föld a két játék sebessége...pedig valóban az is Phisyx by Nvidia...De azért használható...valahogy az is olyan mint a CRysis..kiiratva valójában nyomorult kevés az fps, de nem szaggat....nehéz ezt leirni,,kevés ilyen játékkal találkoztam eddig...valamit a blur megoldással magyaráztak az okosok hogy állitolag azzal oldották meg azt hogy kevésbé tünjön töredezettnek a mozgás...valami hasonló lehet a Mirror's is...
Szénné offoljuk a topicot..nem kellene valami "okosabb " topicot nézni?
Vagy egyszerüen csak befogom az arcom, mert ugysem játszom a game-el
-
Na látod ez is tükrözi az értelmi szinvonaladat! Te tipikusan egy "Na ki a király?" gyerek vagy, sajnos ilyen ez az új Degeneráció. Érdekes hogy sok embernek van itt a PH-n GTX280-a és sokan panaszkodnak hogy maxon néha leesik a képfrissités 20fps körüli értékre de örülök hogy neked különleges GTX280-ad van amin folyamatos a 60-80 fps.
-
Hát legyél vele boldog! Amugy sem tunak lekötni 10 percnél tovább ezek a csökkentett költségvetésü játékok, az meg hogy a kártyád 1000 játékból 1 játékban gyorsabb nem mérvadó szerintem de ha te erre vered meg a dupla fps--edre
akkor tessék! Lauda csak azt kivánom neked hogy csak olyan játékokkal játsz ahol a te karid a gyorsabb! Idén mással nem is kellene probálkoznod. 
-
-
Senki sem mondja, hogy nem a fejlesztők keze van ebben, de én meg ezt szarom le. Ha egyszer nv-re vannak írva a játékok, akkor azt veszek, szerintem ez később méginkább így lesz, mármint hogy még több játék lesz nv párti.
Hú akkor nincs mit tenni, pedig nem hallani róla, hogy jönne patch hozzá.
Soha nem írtam, hogy gyenge a géped és nem is fogom.
Az utolsó bekezdésedre: nem normális, de az sem, hogy az ati nem nyomul a játékfejlesztőknél, a gémerekkel is kibaszik nem csak saját magával.

Gaboo007: Meddő vita ez az ati vs nvidia nem szeretném folytatni.
Hogy jó parasztosan fejezzem ki magam: Meg lehet baxni az x2-őt, ha egyszer játszhatatlan fps-t produkál abban a játékban, amivel játszani szeretnék.
A gtx260 meg mondjuk adja a dupláját, innentől fogva tök mindegy ez kinek a hibája, a tényeken és azon hogy nem tudok játszani, nem változtat. -
twine
veterán
még egy gyors szösszenet:
Abu pld pont ezért "kampányol" egyfolytában a PhysX ellen,(teszem hozzá joggal)
mert amig az Nvidia nem akarja támogatni a 10.1-es microsoft szabványt, addig ne jöjjön mindenféle "idióta PhysX-el", (ami egyébként nekem tetszik, csak a mód nem ahogy bevezetik) mert hiszen tök felesleges,,,csak szétveri a piacot, és azzal eggyüt a te, és én játékélményemet,,,Nem volt neked is eddig jó hogy tudtál mindenféle játékkal játszani? De gondolom jó volt,,,Ha viszont visszatérünk a multba mikor kezdődtek a 3d-s kártyák,,,mindegyiknek saját szabványa volt, és csak arra a zsugára irt játékok futottak rajtuk...jó lenne- jó lesz ez nekünk? Mjad jönnek nemsokára a 10.1-es játékok, akkor meg te húzod majd a szád hogy nem futnak olyan sebességel élsimitva, mint "nállunk"...
pedig épp tetszene egy adott bizonyos játék...eddig ilyen problémád nem volt,,,a jövőben lesz ha ez igy folytatódik...ismét kérdezem,,,örülni fogsz neki? Na ez itt nagy probléma,,,nem az hogy kinek "milyen szinű" (brooáááf)
nekem meg 20 centis
és? gondolom legalább annyira nem érdekel, mint amennyire engem sem hogy másnak milyen szinű
-
twine
veterán
Persze-persze,, lehet itt feszegetni az Nvidia Ati állandó ellentéteket, ugy mint annó a Commodore, és Zx Spectrum ellentéteket,,,meg AMD-Intel....meg sorolhatnám....Ezeken mindegyiken végigmentem,,és gondolom azt is látod hogy (bocsáss meg de.... ) lesz@rom..
gyerekes dolog ez... Gaboonak igaza van abban hogy ez a fejlesztők hibája,,,mint már az előbb is emlitettem nekik nem az a dolguk, hogy Ati-n szarul fusson, hanem az hogy Nvidia-n kurv@ jól...
Kérdésedre válaszolva pedig, azt vettem észre a játékban hogy hiába állitom mediumra a grafikát, esetleg veszem lejjeb a felbontást,,nem változik jelentősen az Fps...nem tudom pontosan megmondani számszerüen, mert nem vagyok egy FPS huszár,,,bár néztem fraps-al,,de meg nem mondom már....
Magyarul sz@r...vegyük pld a crysis-t...hiába Nvidia logó,brutál gépigény mégis be lehet ugy állitani hogy röpködjenek az Fps-ek...magas felbontáson is....(más kérdés hogy nem voltam hajlandó lejjeb venni, mert annyira szép hogy akkor inkább nem játszottam vele, egészen a 4850-emig)
Na ugyanezt nem tudod megtenni ennél a játéknál...(és személyemnek ugyan ennyire sem tetszik, mert szerintem távol áll tőlle piszkosul grafikailag)
Aztán nekem jöhetsz továbbra is az Nvidia-val meg hogy gyenge a gépem,,,de valszeg csúnyán kiröhöglek, és befejezzük a beszélgetést mert értelmetlen volna folytatni....
És abban se essék kétség hogy nekem nem az a bajom hogy nállad jól fut...biztosan nagyon jó lehet,,örülök neki....
a baj az hogy nállam, és Gaboonál egy 100 ropis kártyán szarul... akkor kérdem én..szerinted ez normális??? 
-
Elárulom neked hogy ezen az egy játékon kivül mindenhol gyorsabb a 4870 X2 még a GTX285-nél is! Az meg hogy alap követelmény a játékban a physx és hiába kapcsolod ki ugyanolyan szar a sebesség már csak a programozók hibája! Valószinü hogy egy ilyen harmadrangú nem kiemelkedö grafikával "megáldott" játékért nem fog senk vga-t cserélni.
Egy kis olvasmány hogy hol helyezkedik el az "álló zászlójú kártyád" a többi játék esetén: [Prohardver Teszt] -
Alapjában véve az itt a "gond", hogy nv-ken jól fut, atin meg szarul, még az x2-őn is. De a legtöbb mai játékban a zöldeknek áll a zászló szerencsére, ha már egyáltalán van ilyen.

Mégis mennyire fut szarul? Ha kicsivel lejjebb veszed a gráfot akkor sincs elég fps?

Fogalmam sincs mi lehet -50 fokban, csak gondolom, hogy attól van a virágminta.

-
twine
veterán
...igen szép mondat volt
Pontosabban:
Szívesen játszanék a játékkal ha számomra megfelelő min. 30fps AA/on -t tudna produkálni a játék a VGA-mon, és annak alternatíváin Nvidia-n! És hogy logikusan is alátámasszam a vágyamat:
Valszeg a cégnek is jobban megérné az optimalizáció....hiszen szélesebb körben terjedhetne a játék...Ha megnézzük, az a high-end top kategoria, amit most igényel a game, mekkora szelet a piacból, és mennyivel nagyobb szelet volna ha a közép, felső-közép kategoriát is megnyernék.....nem értem miért jó ez....szarul skálázható a játék az már egyszer biztos....és mivel nem voltam még -50fokban igy elhiszem neked hogy azon a hőmérsékleten páfrány mintájú a jégvirág

-
Ez igaz, de akkor se írjon faszságot, miközben egy ezeréves kártyával mediumon nyekteti a játékot. Jó hogy nem p4+gf fx5600-on tesztel.

Nekem tetszik a grafika, a pálmalevél meg gondolom a hosszantartó nagy hideg eredménye, az ablakodon is kialakul rövid idő alatt a jégvirág. Gondolj bele, ott minusz 20-50 fok van állandóan és viharos szél.
A "nekem tetszene a játék, ha normálisan lehetne használni..." alatt mit értesz pontosan?
-
fiATHaLON
őstag
Márpedig névtelen játékhoz képest, igenis hihetetlen amit alkottak
grafikai téren, és néhány megoldás egyenesen e legjobbak közül való! -
twine
veterán
Viszont az Ipon-os tesztben ez?:
"Valójában PhysX kártyát igényelne, ám ezt rendkívül nehéz beszerezni, és egy nagyobb teljesítményű hardver mellett is kijöhet az elvárt eredmény "
Valszeg tök hülye a hardware-hez a kollega aki irta a cikket
mert bár a mondat szóról szóra igaz, de azért arról valszeg megfeledkezett a kollega hogy időközben az Nvidia magáévá tette a PhysX-et 
-
twine
veterán
Izlések és pofonok....ez valóban nagyon szubjektív mi az ami szép és mi az ami nem...
Én minden játékkal ugy kezdek hogy felcsutkázom a grafikát és megnézem hogyan néz ki...Sokan azt elfelejtik hogy a gyengébb vasakon is fel lehet turni maxra mindent, és meg lehet nézni hogyan is néz ki egy játék, csak épp nem 60Fps-el szalad hanem 20-al,,de a látvány ugyan az lesz...ennyi
Nekem a brutál grafika nem ezt jelenti...és azért neked sem kivánom hogy ez legyen a legszebb amit látsz életedben... 
és hát a látványhoz még egy szót:
Azért azt a mindenhol fagyott pálmalevél, és páfrány motivumot a falakon, és a padlón....az volt az első amit ki kellet kapcsolnom! Na nem szoftverből, hanem az agyamba,,hogy azt ne is lássam mert nagyon gány...szvsz. az is hozzá tartozik a látványhoz, és egy vicc....
A lehúzós hozzászolásaimat, pedig igazán félre lehet érteni, nekem tetszene a játék, ha normálisan lehetne használni...a hibáival eggyüt is...csak a "brutál grafikára" akartam kicsit rávilágitani! -
Látvány 6 pont.
Hát médiumon lehet, csak azt nem értem 2009-ben miért 8600GT-vel tesztelnek egy játékot....
Maxon szvsz nagyon brutál a gráf. 
-
twine
veterán
válasz
Gaboo007
üzenetére
Én ennyire nem szoktam elragadtatni magam, mert sajnos már hozzá vagyok szokva az efféle dolgokhoz napjainkban, de sajnos ebben az esetben tökéletesen igazad van....
Semmi olyat nem látok a graf.-on ami szükségessé tenné az erőművet a játék alá...a fény árnyék dolgok sem kellene hogy ilyet zabáljanak a gépből mikor olyan kis területek mutatkoznak egyszerre, hogy ez valóban egy szégyen! nekem ugy tünik hogy a "hirhedt" Crysis is jobban fut a gépemen, mint ez....annak mindkét részét végigjátszottam,,és élveztem...Ezt bár a hangulata megfogott,,,mégsem fogom játszani,,,mert az ilyen recegést nem bírom,,,mediumon meg nem játszom,,,
Érdekes ez...sok sok pénztől esnek el a készítők szvsz. ilyenkor...nem egy olyan játékkal találkoztam már, amiről azt hallom "tömegektől", azért nem játszanak vele, mert lassan tölt, (hiába a sok Ram, és a zúzós gép alatta) szaggat, pedig a nállánál szebb graf.-al rendelkező játékok simán futnak....Elb@szták
-
fiATHaLON
őstag
válasz
~Ph'vEscha
üzenetére
De volt.
Csak egy kis humornak szántam, ha nem talált be nálad, úgy
elnézést kérek. -
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Kb ugy működne a dolog mint pl a "vista compatible" matrica a gépeknél .
Nem büntetéses lenne a dolog , hanem egy lehetőség , aminek mindenki örülne .Nem hiszem el hogy nem volt még veled olyan , hogy akárhogy állítottad a sensit , nem sikerült a jólmegszokott sebességet beálítanod..
-
Gondoltam hogy megint hozzászólsz valami "értelmeset" ebböl a fórumból az derül ki hogy az egész országban csak neked fut 60 fps fölött a játék max részletesség mellett...mert te ekkora király vagy, a többi gépe meg egy rakás sz ... mert az nem a tiéd! Ezzel a játékkal komoly kompatibilitási problémák vannak még akkor is ha te itt arcoskodsz nekünk.
-
Szégyen hogy ezt igy ki merték adni! Egy guriga taknyot nem ér a munkájuk, a normális játékokat sorban állitják le a pénzhiány miatt ezt meg kiadják félkészen... vicc az egész!!!
-
fiATHaLON
őstag
válasz
~Ph'vEscha
üzenetére
Ha meg nem tartják be, kíméletlenül beperelni őket "egérkezelési szabály
gondatlanságból elkövetett áthágása" bűncselekményben!
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Sm4-ben összevissza bugolt , valótlan volt minden szín , a fehér fkete volt.. stb..
Amugymeg eléggé élvezhetetlen játék , nem tartott tovább 10 percnél a játékidőm "vele"
Szerk : Létre kéne hozni egy "egérkezelési szabály"-t , amit minden fps be kell tartson , hogy mindegyik ugyanugy kezelje az egeret ( pl az 1-es , vagy a 3.xx sensi is minden játékban ugyanolyan mértékű elfordulást eredményezzen azonos egérelmozdulás következtében )
-
-
twine
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
Kérdezhetem milyen beállításokkal játszottad végig? (elnagyolva kb hasonló a konfigunk)Tegnap feltelepítettem....és hát a Sm.4-nél nekem is csúnya lesz a game...
Sm.3-nál meg elájulva nem vagyok a sebbességtől ha plafonra rakom, de használható...főleg ha az árnyékokat mediumra állitom...viszont az élsimitást nem igazán veszem észre...főleg nem, ha a játékban kapcsolom be....akkor mint ha nem is volna rajta AA... CCC-ből bekapcsolva hasonló a helyzet, de akkor legalább a teljesitményből is visszavesz,,és elkezd jobban szaggatni,,ergo valamit csinál,,de igazán szép nem lesz tőle...viszont maga a játék hangulatos, bár az első5-10 perctől a hajamt téptem,,,szemét lassan indult el,,és unalmasaknak találtam a mozikat...de kitartó voltam és elindult végre,,
Mindezt 1920*1080-ban....
Azért én nagyon várom a "magyaritást"+ valami patchet, hogy orvosolják ezta Sm hibát...(bár akkor lehet még jobban belassul) ennél én is egy picit nagyobb sebességet vártam...nem mondom hogy diavetités,,de az Nvidia PhysX-e biztos jótékonyan hat rá....
-
DerStauner
senior tag
válasz
Noninnyó
üzenetére
roppant egyszerű: fuss körbe, és közben a megjelenő szörnyeket lődd szét. amikor szétlősz egy szörnyet, akkor a tíz ujjad közül egy átvált ilyen sárgásra. na ezt addig kell csinálni, amíg mind a tíz ujjad sárga nem lesz. de figyelj, mert a nagy dög (Kronos) is nyír ki ilyen szörnyeket. és ha ő egyet kinyír, akkor egy ujjadról eltűnik a "sárgaság."
-
Noninnyó
tag
válasz
Firestormhun
üzenetére
Köszi sikerült
. Úgy csináltam, hogy simán csak beleálltam a hőforrásba, és mindig töltődtem, és nem tudott megnyúvasztani
. Aztán halálra lőttem
.
És a legvégén azzal a bazi nagy döggel mit kell kezdeni? -
Noninnyó
tag
Üdv mindenki!
Hogy a rossebbe lehet legyőzni a második pókot? Ami a 12-es pályán van. Lövöm meg mászkálok körbe-körbe, de semmi, utolér és mindig kinyír. A falból ugyan előtör néha a meleg, de mindig lefújja és befagyasztja a kurvája.
Hogy csináltátok meg?

-
djyuri
őstag
HY
nv4_disp 6.14.11.7516 - nVIDIA ForceWare 175.16
biztosan,de 20 másik játék kiválóan fut. Köztük a problémás fear 2-t épp ma fejeztem be.
Driverekkel eddig max kékhalált értem el....úgyhogy ez az egyetlen,ami jó.
Szerintem ha kijutnék az elejéből,akol már "fény" is van,akkor megjönne a textúra....De legalább meglátnám a villódzásból adódó hibákat és megtudnám,hogy milyen irányba haladjak el a probléma megoldásilag. Riva tuner sokkal több mindenre képes,mint egy driver csere...pláne,ha minden más driver-re kékhalállal válaszol a gép.
-
bozont
veterán
Leszedtem a demót, de nem tudom felrakni mert vista-t kér. Nem lehet valahogy rábírni, hogy xp alatt is fusson?
-
válasz
DerStauner
üzenetére
Na mennyi levels van? Kakiltá mi?

djyuri: Nem ati vga-d van véletlenül?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Óra topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Futás, futópályák
- Arc Raiders
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium 100% Akku, Apple Store vásárlás!
- Dell P2422H 24 col Full HD IPS LED használt monitor 2év garancia,ingyen garanciafutár MONITORCENTER
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Lenovo ThinkVision S22e-19 22 col használt monitor 1év garancia(bővíthető 2évre) MONITORCENTER.hu
- AMD Radeon Pro W5500 8GB GDDR6 128bit
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mi lenne velem a kártya nélkül ebben a játékban ..... 

és? gondolom legalább annyira nem érdekel, mint amennyire engem sem hogy másnak milyen szinű