Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Üdv
szeretnék valakitől kérni egy mentést...
Nekem hibásan tölt be a játék és nem tudom elkezdeni.
Egy tök sötét valamiben vagyok egy 30*30 ablakkal szemben és semmi mást nem látok a játékban. Kivéve a leheletet és a beáramló hideg párás levegőt.Köszi!
(djyuri@vipmail.hu)
(yurirenegade@gmail.com) -
DerStauner
senior tag
játék befejezve. érdekes volt. kíváncsi vagyok, hányasra fogják értékelni.
-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Megyszereztem a játékot, de az enyém csak sajna angol. Valahogy meg lehetne oldani hogy ezis magyar legyen? Vagy egyeltalán kijött feliratosan ?
-
twine
veterán
Szia!
Érdekes amit irsz a necrovision-ről....
haveromnál láttam a napokban a játékot, és nekem ugy rémlik fullon (élsimi nélkül) a 3870-en ugy siklott a kép mintha csak valami konzol lenne...
Nem tudok beállitásokat mondani, de a haver azt mondta(és a látott kép alapján el is hiszem) hogy full-ra van állitva a játék...
Cryostasis-ról nem tudok mit mondani mert még gépen nem láttam,,,de ha igaz hogy ugyan azon a motoron fut mint az előbb említett game....na mindegy csak azt irtam amit láttam...
Egy-két napon belül talán én is ki tudom próbálni a saját masinámon...
üdv
twine -
válasz
DerStauner
üzenetére
Ok, köszi, akkor még jó sok van hátra.
Most 1-2 hétig úgy sem tudok játszani vele, meló sajna nem úgy jön ki. 
Hibát/bugot én sem találtam még és ki sem dobott egyszer sem, pedig gyakran lépkedek ki alt+ctrl+delete-vel a videók miatt.

-
DerStauner
senior tag
utánanéztem egyéb helyeken, és kiderült, hogy összesen 18 pályája van. már a 14. vége felé járhatok.
egyébként először most dobott ki a játék egy olyan hibaüzenettel, hogy nem tud betölteni egy 1024x1024-es textúrát, mert nincs több hely a VRAM-ban, és hogy vegyek lejjebb a textúra minőségből. hát nem vettem. game újrastart, és másodszorra már nem dobott ki.
kíváncsi vagyok, hogy a nagyobb játékos oldalak hogyan értékelik.
-
válasz
DerStauner
üzenetére
Tényleg jó kis játék, bár az éjszaka már kicsit untam a hajón barangolást, ettől függetlenül azért változatos és elég félelmetes. Először a csónakos résznél kezdtem kulázni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem a linkelt oldalon tovább is játszák a 7-es levelnél, mert elég sokszor bele kell néznem a videókba, hogy az adott részt hogy kell megoldani.

Vannak azért bent marhaságok is, amik értelmetlenül nehezítik a játékot és idegelik ki a gémert.
-
válasz
DerStauner
üzenetére
Bakker olyan hosszú a játék?
Még csak a level 5-nél járok, ahol a morzejelet diktálja a parancsnok. -
DerStauner
senior tag
először csak a lvl10-en kerülünk ki a hajóból.
a lvl9-en meg részünk lehet egy kis esztergálásban.
-
-
fiATHaLON
őstag
Belekezdtem magam is.
Nagyon hangulatos, majdnem Dead Space szintű atmoszféra.
De a gépigény pofánrúgásként ért...
4.2-re húzott E8500+GTX280+4GB rammal DX10 alatt 1360X768-ig kellett
levennem a felbontást full részletességnél, hogy gyors legyen a játék...
Nem mondom, a jeges-fagyos látványvilág néhol a Crysist is megfogja,
de ami nagyon gyilkolja a gépet, az a fények, ahogy észrevettem.Első pár zombinak bőven elég pár kombó a szája szegletébe.
(Egyszerre nyomsz le 2 iránybillentyűt. Lehetőleg a hátra legyen benne,
mert az az alulról állbaakasztás.
2-3 ilyen sorozat és alszik mind.)Különösen tetszik az eddigi fegyverek és az energiafeltöltés megoldása.
Valóban azokat lehet a hajón használni, amik tényleg előfordulhatnak ott.
Remélem később sem lesz íróasztalnak támasztott rakétakilövő...
-
TTomax
félisten
Én azt hiszem mindkét játékot ugyanaz a cég adta ki,ezért elvileg szerintem ugyanaz a motor hajtja őket.Érdemes lenne Win7 alatt is megnézni DX10-ben a radeonokkal,mert gyanitom arra gyúrtak jobban a fejlesztök.DX9-ben egy GTX280-on is harmatgyengén megy,rosszabbul minta a Crysis,és hát azért látványban a közelében sincs!
-
Elisha_
tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Simán beállítottam és gond nélkül tartotta azokat.
Lauda: a felirat engem is érdekelne, hol láttad?
-
TTomax
félisten
Necrovision is ilyen mint ez így lett sajnos megírva
A francokat azt... DX10-ben 1680X minden ráadva 80-100fps... 80 alá sosem megy...pont azt tolom most,és a Cryostasisel sincs gondom... 40-60fps....

Jut eszembe,én egy büdös nagy pókot nem tudok kiirtani,lövöm lövöm,2 tárral is elküldtem rá,de semmi....

-
válasz
DerStauner
üzenetére
Fasza ez az oldal, THX!
Sokkal jobb, mint egy végigjátszás legépelve, mert itt tényleg azt látod viszont, ami a játékban fog történni. 
-
DerStauner
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
közben találtam egy oldalt, ahol videó formájában fenn van a játék végigjátszása. nos, itt egyértelműen ott van a töltény.
és megvan, hogy nekem miért nincs ott. mert voltam olyan balf@sz, hogy amikor a zombit kellett kinyírni, belelőttem az első tárat, és menet közben felvehettem a 2. tárat is.
nincs esetleg valakinek mentése egy kicsivel korábbról?
közben megnéztem a mentett állások szerkezetét, és úgy néz ki, hogy letárolja az előző mentéseket is. akkor ezek szerint csak az utolsó mentést kell kitörölni, és minden ok lehet. majd holnap megnézem.
-
DerStauner
senior tag
és megmondanád, hogy hogyan állítottad be fullra a játékot?? ugyanis nem jegyzi meg a grafikai beállításokat. legalábbis nálam nem.
más: még mindig a muníció keresésével szöszmötölök. valaki már lökhetne egy screen-t, hogy hol is van. mert a létra mellett jobbra nincs, az biztos. már kezd idegesíteni.
-
Nem ma jelenik meg magyar felirattal?
-
Elisha_
tag
A Necrovision fullon megy nálam pedig ati a vga.
-
Gaboman
nagyúr
Ide nem a 4850 kevés hanem a játék van rosszul megírva,meg a 4870X2 is kevés neki nem,dehogy is,az kenterbe veri a tiedet is lazán a játékok 98%-ban!
Az meg hülyeség hogy az ATihoz patch kell az legtöbb játékhoz,még véletlen sem igaz.
Másik fórumokon is olvasgattam utána ott is kínlódik vele mindenki akár NV akát ATi tulaj.
Necrovision is ilyen mint ez így lett sajnos megírva. -
-
Gaboman
nagyúr
Mert egy Gainward 4850Golden Sample nem normális mi?
Ne legyél már annyira nagyra,a GTX280-dal,
egyébként megsúgom azzal is vannak gondok a játéknál másnak,írta hogy leesik GTX280-nal is 20FPS-re.
Hogy idézzem:
Amikor csak úgy bolyongok a folyosókon akkor nálam is annyi, de amikor pl. jön egy lámpás géppityus ellen minden féle extra effektekkel és dinamikus árnyékokkal karöltve és elkezdem sorozni PPS-sel, akkor simán leesik 20-25 fps-re.
1680x1050, SM4.0, minden bekapcsolva és maxon (kivéve vsync), hardware physx on, FW 182.06 és a legújabb physx driver, GTX280@702/1404/1250. Valamint nálam mindent az egy szem GTX280 számol, szóval nincsen SLI physx és társai.
Tehát kicsikét érdekes amit mondasz hogy nálad ennyire megy,meg talán nem kellene leszólni a másikét,nem azért nem veszek GTX280-at mert nem tehetném meg hanem mert 1600x1200-ban egy 4850 teljesen tökéletes megoldás szinte az összes játékhoz.
És feleslegesnek tartok +50E-Ft-ot kiadni egy GTX280-ért ekkora felbontáshoz. -
bishoplogan
senior tag
Meglepően kellmes hangvételű játék. Főleg horror elemkre értve

-
FinalCaleb
tag
A főhős egy meterológus akit a hajónak fel kellett volna vennie, csak aztán másképp alakulnak a dolgok. A karaktereket nagyon eltalálták. Egy optimalizálás bizony ráfért volna a motorra
Ami tetszett az hogy beleszötték Gorkij: Danko lángoló szíve c. elbeszélését.
Részben ez megmagyarázza a természetfeletti jelenlétét amit Neszterov is képvisel. Nemde?
-
Gaboman
nagyúr
Érdekesség még az is hogy SM4-re felteszem a játékok és nem jó a kép.
Azt írták egyik fórumon hogy jön majd patch hozzá ami javítja a teljesítményeket a kártyáknál,nagyon várom mert így nem játszom addig vele.A Necrovision is ilyen egyébként mint ez annak sem ártana valami hogy feljavuljon a helyzet.
-
DerStauner
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
és nincs ott. semmi. nem tudnál egy screen shot-ot adni? tök üres a föld. ennyire elrejthették volna?
-
Gaboman
nagyúr
Hát meg van az egész játék,de ez teljesen nem a ATi kártyákra van írja,annyira nem hogy 1024x768-ben is képes 20-22FPS produkálni egy 4850GS társaságában,1280x1024-re már értelmes sincs feltenni a grafikát 1600x1200-ben meg diavetítés kezdődik.
Ennyire a Crysis sem gépigényes,ide kell egy jó patch ami javítja a kártyákra való teljesítményjavulást,mert ez így siralmas.
-
brownus
veterán
válasz
Firestormhun
üzenetére
hoppá
akkor áthangolom magam erre
-
brownus
veterán
kijutott már valaki a hajóról?

-
brownus
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
ott van a létra mellett jobbra lent a padlón,
/a létrára rá kell lőni, lecsúszik és fellehet mászni.../
-
Firestormhun
senior tag
Benne van a techdemo pályája is játszható formában.
Tallózzuk be az init fájlt(játék könyvtára/Data/Scripts/), majd a d.consoleh = 0 írjuk át 1-re. Játék indít, konzol lenyit, beír: map benchmark
Kikapcsolt PhysX-el kemény 7-8 fps, bekapcsolva 25-30.

-
brownus
veterán
egy fa gerendával? és azt mondja ha jól emlékszem, hogy: menj fel, majd ki az ajtón? egy emelettel feljebb vár, hogy te is bemenj az ajtón.
annyi ilyen villanás volt tegnap, hogy már összefolynak a dolgok kivel mit kellett csinálni...asszem tudom melyik az rész, egy henger szerű vmit baszkurál, nem? és ha odamész rögtön rád támad, ott azonnal ütni kell. meginog és ütni míg bele nem pusztul.
-
brownus
veterán
tegnap játszottam kb 2-2,5 órát, de még nem jutottam ki a hajóból, sok van még??

az első benyomásaim pozitívak; ötletes, a grafika szép, de jobban zabálja az erőforrásokat mint pl. egy fc2 vagy m.e.
-
Firestormhun
senior tag
Amikor csak úgy bolyongok a folyosókon akkor nálam is annyi, de amikor pl. jön egy lámpás géppityus ellen minden féle extra effektekkel és dinamikus árnyékokkal karöltve és elkezdem sorozni PPS-sel, akkor simán leesik 20-25 fps-re.
1680x1050, SM4.0, minden bekapcsolva és maxon (kivéve vsync), hardware physx on, FW 182.06 és a legújabb physx driver, GTX280@702/1404/1250. Valamint nálam mindent az egy szem GTX280 számol, szóval nincsen SLI physx és társai. -
deicide
veterán
DX10/SM4.0 alatt is 45-50-60fps-el megy, viszont szebbnek én az első pályát nem láttam, talán majd a későbbiekben...
-
válasz
DerStauner
üzenetére
Naná, hogy az ATI-sok itt is szívnak, szinte nincs olyan új játék ahol ne lenne valami bug.
Jah és X2-vel átlag 30FPS WTF? -
deicide
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
Akkor 295GTX-el remélem nem lesz probléma, de este kiderül...
-
DerStauner
senior tag
viszont én meg azt olvastam, hogy az ati kártyások szívnak az sm4-el, hiába van vista meg dx10. azt írják, azért, mert a physix meg az ati driver sm4 esetén összeakad.
egyébként ez az a játék, ami eddig a legjobban megizzasztotta a kártyát: a memio olyan 65-68 fok között van.
-
pigatt
őstag
sziasztok!
Hogy fenébe kell ezt a játékot más meghajtóra tenni mint a c, mert nálam vagy nem kínál fel más lehetőséget, vagy nagyon el van rejtve!
-
deicide
veterán
válasz
Firestormhun
üzenetére
Én XP alatt nem találtam lassúnak, 1920x1200-ban megy 50-60fps között...esetleg látni valami különbséget a 3.0 és a 4.0 között? Mert akkor felrakom vista alá is...
szerk: úgy nézem külföldi fórumokon, hogy van különbség, akkor kipróbálom dx10 alatt is.
-
deicide
veterán
válasz
DerStauner
üzenetére
XP alatt 3.0 a legjobb, ami választható, Vista alatt van más is?
-
marinea2
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
ha kicsit vissza olvasol, meglessz a válasz

-
DerStauner
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
na, már közben megtaláltam a megoldást: egyszerűen tovább. viszont most a 2. pályán megint elakadtam. ott, ahol egy újabb életet menthetnék meg. ki kellene nyitni az ajtót, és elmenekülni a víz elől. na de hiába fordítom el az összes kapcsolót, semmi. meg se mozdul az ajtó. és ha mindezt nem a visszaemlékezés keretében csinálom, akkor sem. miért?
-
DerStauner
senior tag
én is feltettem. átlag 30 fps (minden max-on), de a shader modellt le kellett vennem 3.0-ra, mert a kép bizonyos elemei olyan érdekes "natívosak" lettek. úgyhogy most driver csere.
a legelső ellent (a baltás fószert) hogy kell kinyírni? mindig leüt.
-
Sirandrish
legenda
ennek minek van ekkora gépigénye?
me a grafika sehol sincs az igényéhez az már egyszer tuti..nem tünik rossz játéknak egyébként csak azért ez nagyon feltünt..vagy nálam van valami gebasz? -
sasa134
addikt
a gépigényről vmi infó? nem a hivatalos érdekel, hanem tapasztalat...thx!
-
PiciKenny
senior tag
Felraktam new game és kilép
legújabb fizika és nvidia drivers
ötlet? -
Archer
őstag
Kipróbáltam ezt a f@sza kis játékot. A grafika azért nem egy Crysis verő de minden más nagyon ok benne. Még eléggé az elején járok de a történetet nem egészen értettem meg. Valaki nem tudná spoilerek nélkül nagyjából leírni a lényeget? Az ember akivel vagyunk a hajón jött vagy csak "találta" a hajót?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt sincs warez ! Egzee ne linkelj olyan torrentoldalt, ahonnan illegális tartalmat lehet tölteni!
-
wesker24
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Vannak alapból angol verziók amivel szinte semmit se kell csinálni mert a játékba bele van integrálva az angol felirat ! És egyből angol lesz minden csak a duma orosz !
Csak install és play !
Amugy ha te is elakdnál valahol szivesen segitek majd !
-
DerStauner
senior tag
én is most kezdem telepíteni. bár ahogy elnézem, nem lesz könnyű az angolosítása.
-
mad1
veterán
Ez kiba jo orosz gamma

-
wesker24
senior tag
Még hogy játszik vele valaki ??
Én tegnap hajnali 2-kor vittem végig a játékot !!

Nagyon nagy game végig lekötött az egész játék !

Vannak benne olyan részek hogy 1-2x szer felugrottam a székből és csúnya szavakat mondtam !

Főleg éjszaka jó játszani vele 5.1-es hangszóróval fülessel full hangerőn !

Paráztam is rendesen főleg a váratlanul elöbukkanó monsterek hozták rám a frászt de nagyon !

Amugy ahol most tartasz az még semmiség lesz még ennél sokkal bonyolultabb dolgod is majd a flashback-ekben !
Amugy a kérdésedre a válasz pofon egyszerű csak hyper gyorsnak kell lenned !

Szóval mikor belemész a faszi emlékeibe akkor gyorsan szedd le a kulcsot az ajtóról és gyorsan menj ahhoz az ajtóhoz ahol betörni készül a viz és a melette lévő szerkezetbe kell az ajtó kilincs amivel lezárhatod az ajtót ! Ha gyors voltál akkor már a viz nem tud betörni mivel lezártad az ajtót !
Amugy ha bármiben segitség kell a játékkal kapcsolatban állok rendelkezésedre !
Amugy nemsokára kijön állitolag a magyar verzió is akkor tuti végigjátszom újra !
-
Silenzio
addikt
Játszik már valaki ezzel a játékkal? Rohadtul elakadtam az egyik mental echo résznél. A víz betörni készül a páncélajtón, nekem meg ki kéne jutni, de hiába nyitom le a másik ajtó összes kilincsét, semmi sem történik, mellesleg az egyik kilincs a kezemben is marad. Mi a tököt kell csinálni?
-
BalaNce87
addikt
Már kezdem unni ezeket a szörnyes, mindenhol sötét játékokat, vmi újat nemtudnának kitalálni, mindenhol mutánsok, szörnyek, zombik, szellemek. Jöhetne már vmi értelmesebb ötlet is. Persze majd lehet kipróbálom, de nem igazán vok oda a szénné paráztatós játékokért, igaz ez nem tűnik annyira durvának.
-
feka007
veterán
Kicsit sem marketingszagú a címe... Jóhogynem Cryosis

-
(Darkwood)
őstag
Na ez jó lesz,,,
Egyébként szándékos ez a névválasztás? ĺgy akarják eladni?
-
Drizzt
nagyúr
Ami orosz verzió kint van, az vajon ugyanaz, mint az angol? Csak nyelvben más?
-
Archer
őstag
Az oroszokat ismerve a hangulattal meg a kreativitással nem lesz gond csak próbálják meg kevésbé bugosra megcsinálni.
-
Vistaboy
veterán
Elindult a játék hivatalos weboldala:
"Az 505 Games a közelmúltba bejelentette a hivatalos Cryostasis: Sleep of Reason weboldal elindulását. Az oldalon már ismert képek és videók mellett új részleteket is felfedezhetünk. Az Action Forms által fejlesztett játék 1968-ba repít vissza bennünket egy északi-sarki orosz kutatóállomásra, ahol Alexander Nesterov meteorológus bőrébe bújunk. A főhős az örök fagy világában a hidegháború idején egy jégtörő fedélzetén ragad, és az ismeretlen veszedelmen kívül embertársaival is kénytelen szembenézni. A játék külön érdekessége, hogy a Mental Echo névre keresztelt eljárás lehetővé teszi, hogy a fedélzeten található 7 NPC emlékeibe jutva megváltoztassuk korábbi tetteiket, így azok következményeit is. "
Forrás: CyberGen.hu -
snecy
senior tag
''Az Action Forms, és a Vivisector egy igen izgalmas játékot fejleszt. Már a neve is hivalkodó, mert nem lehet nem észre venni a Crysis és a fejlesztésük neve közti hasonlóságot. Persze jóhiszeműen gondolhatnánk, azt, hogy az egészben minimális szándékosság sincs, de azért a gyanú ott lebeg, hogy az Action Forms nem kisebb játék babérjaira tör, mint a Crysis. A Crytek nagyágyúja hihetetlen magasra tette a lécet, ezért mi őszintén szólva kételkedünk, hogy grafikában megverheti az orosz gyártmány a jóval nagyobb költségvetéssel fejlesztett Crysist.
Az AtmosFera 2.0 motorja egyáltalán nem rossz, de fejvesztés terhe nélkül azt mondani, hogy a CryEngine fölé nőhet, lehetetlen. Ettől függetlenül az 1968-as évbe repítő program még nagyon sikeres is lehet.
A játék karakterét nem az esztelen lövöldözés, hanem a taktikai harc adja. A végső célunk nem az, hogy minél többen meghaljanak, hanem az, hogy minél többen sértetlenül megússzák. Mindezt tíz pályán, 15 főellenség, nyolc igazságosztó társaságában érhetjük el.''
sg.hu -
snecy
senior tag
''Az Északi-sarknál jégbe fagyott óriás teherhajó fedélzetén testet ölt a gonosz, hősünknek pedig valahogy kiutat kell találnia megőrült társai és a jégszörnyellák gyűrűjéből. Kiválóan megkomponált, szuperhangulatos trailert dobtak össze orosz barátaink a Cryostasis c. sajátszemmel lövöldözős játékukhoz''
Az orosz ActionForm szerint a játékuk egy FPS nézetből irányítható Túlélőhorror lesz, szerintem lesz benne a képekből ítélve egy jó adag a The Thing atmoszférájából.
Júliusban kijött egy E3 trailer is ([link])
, és néhány kép is elérhető.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Képregény topik
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most 1-2 hétig úgy sem tudok játszani vele, meló sajna nem úgy jön ki. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Te miről beszélsz?
Vsync nélkül 70-80 fps.... 

...