Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- PLC programozás
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Izlések és pofonok....ez valóban nagyon szubjektív mi az ami szép és mi az ami nem...
Én minden játékkal ugy kezdek hogy felcsutkázom a grafikát és megnézem hogyan néz ki...Sokan azt elfelejtik hogy a gyengébb vasakon is fel lehet turni maxra mindent, és meg lehet nézni hogyan is néz ki egy játék, csak épp nem 60Fps-el szalad hanem 20-al,,de a látvány ugyan az lesz...ennyi
Nekem a brutál grafika nem ezt jelenti...és azért neked sem kivánom hogy ez legyen a legszebb amit látsz életedben... 
és hát a látványhoz még egy szót:
Azért azt a mindenhol fagyott pálmalevél, és páfrány motivumot a falakon, és a padlón....az volt az első amit ki kellet kapcsolnom! Na nem szoftverből, hanem az agyamba,,hogy azt ne is lássam mert nagyon gány...szvsz. az is hozzá tartozik a látványhoz, és egy vicc....
A lehúzós hozzászolásaimat, pedig igazán félre lehet érteni, nekem tetszene a játék, ha normálisan lehetne használni...a hibáival eggyüt is...csak a "brutál grafikára" akartam kicsit rávilágitani!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nekem a brutál grafika nem ezt jelenti...és azért neked sem kivánom hogy ez legyen a legszebb amit látsz életedben...