Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Izlések és pofonok....ez valóban nagyon szubjektív mi az ami szép és mi az ami nem...
Én minden játékkal ugy kezdek hogy felcsutkázom a grafikát és megnézem hogyan néz ki...Sokan azt elfelejtik hogy a gyengébb vasakon is fel lehet turni maxra mindent, és meg lehet nézni hogyan is néz ki egy játék, csak épp nem 60Fps-el szalad hanem 20-al,,de a látvány ugyan az lesz...ennyi
Nekem a brutál grafika nem ezt jelenti...és azért neked sem kivánom hogy ez legyen a legszebb amit látsz életedben... 
és hát a látványhoz még egy szót:
Azért azt a mindenhol fagyott pálmalevél, és páfrány motivumot a falakon, és a padlón....az volt az első amit ki kellet kapcsolnom! Na nem szoftverből, hanem az agyamba,,hogy azt ne is lássam mert nagyon gány...szvsz. az is hozzá tartozik a látványhoz, és egy vicc....
A lehúzós hozzászolásaimat, pedig igazán félre lehet érteni, nekem tetszene a játék, ha normálisan lehetne használni...a hibáival eggyüt is...csak a "brutál grafikára" akartam kicsit rávilágitani!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem a brutál grafika nem ezt jelenti...és azért neked sem kivánom hogy ez legyen a legszebb amit látsz életedben...