Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz Lauda #131 üzenetére

Persze-persze,, lehet itt feszegetni az Nvidia Ati állandó ellentéteket, ugy mint annó a Commodore, és Zx Spectrum ellentéteket,,,meg AMD-Intel....meg sorolhatnám....Ezeken mindegyiken végigmentem,,és gondolom azt is látod hogy (bocsáss meg de.... ) lesz@rom.. :D
    gyerekes dolog ez... Gaboonak igaza van abban hogy ez a fejlesztők hibája,,,mint már az előbb is emlitettem nekik nem az a dolguk, hogy Ati-n szarul fusson, hanem az hogy Nvidia-n kurv@ jól...

Kérdésedre válaszolva pedig, azt vettem észre a játékban hogy hiába állitom mediumra a grafikát, esetleg veszem lejjeb a felbontást,,nem változik jelentősen az Fps...nem tudom pontosan megmondani számszerüen, mert nem vagyok egy FPS huszár,,,bár néztem fraps-al,,de meg nem mondom már....
    Magyarul sz@r...vegyük pld a crysis-t...hiába Nvidia logó,brutál gépigény mégis be lehet ugy állitani hogy röpködjenek az Fps-ek...magas felbontáson is....(más kérdés hogy nem voltam hajlandó lejjeb venni, mert annyira szép hogy akkor inkább nem játszottam vele, egészen a 4850-emig)
    Na ugyanezt nem tudod megtenni ennél a játéknál...(és személyemnek ugyan ennyire sem tetszik, mert szerintem távol áll tőlle piszkosul grafikailag)
    Aztán nekem jöhetsz továbbra is az Nvidia-val meg hogy gyenge a gépem,,,de valszeg csúnyán kiröhöglek, és befejezzük a beszélgetést mert értelmetlen volna folytatni.... ;)
    És abban se essék kétség hogy nekem nem az a bajom hogy nállad jól fut...biztosan nagyon jó lehet,,örülök neki.... ;) a baj az hogy nállam, és Gaboonál egy 100 ropis kártyán szarul... akkor kérdem én..szerinted ez normális??? :U

Új hozzászólás Aktív témák