Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz DerStauner #99 üzenetére

Kérdezhetem milyen beállításokkal játszottad végig? (elnagyolva kb hasonló a konfigunk)Tegnap feltelepítettem....és hát a Sm.4-nél nekem is csúnya lesz a game...
    Sm.3-nál meg elájulva nem vagyok a sebbességtől ha plafonra rakom, de használható...főleg ha az árnyékokat mediumra állitom...viszont az élsimitást nem igazán veszem észre...főleg nem, ha a játékban kapcsolom be....akkor mint ha nem is volna rajta AA... CCC-ből bekapcsolva hasonló a helyzet, de akkor legalább a teljesitményből is visszavesz,,és elkezd jobban szaggatni,,ergo valamit csinál,,de igazán szép nem lesz tőle...viszont maga a játék hangulatos, bár az első5-10 perctől a hajamt téptem,,,szemét lassan indult el,,és unalmasaknak találtam a mozikat...de kitartó voltam és elindult végre,,
    Mindezt 1920*1080-ban....
    Azért én nagyon várom a "magyaritást"+ valami patchet, hogy orvosolják ezta Sm hibát...(bár akkor lehet még jobban belassul) ennél én is egy picit nagyobb sebességet vártam...nem mondom hogy diavetités,,de az Nvidia PhysX-e biztos jótékonyan hat rá.... :(((

Új hozzászólás Aktív témák