Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen processzort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
még egy gyors szösszenet:
Abu pld pont ezért "kampányol" egyfolytában a PhysX ellen,(teszem hozzá joggal)
mert amig az Nvidia nem akarja támogatni a 10.1-es microsoft szabványt, addig ne jöjjön mindenféle "idióta PhysX-el", (ami egyébként nekem tetszik, csak a mód nem ahogy bevezetik) mert hiszen tök felesleges,,,csak szétveri a piacot, és azzal eggyüt a te, és én játékélményemet,,,Nem volt neked is eddig jó hogy tudtál mindenféle játékkal játszani? De gondolom jó volt,,,Ha viszont visszatérünk a multba mikor kezdődtek a 3d-s kártyák,,,mindegyiknek saját szabványa volt, és csak arra a zsugára irt játékok futottak rajtuk...jó lenne- jó lesz ez nekünk? Mjad jönnek nemsokára a 10.1-es játékok, akkor meg te húzod majd a szád hogy nem futnak olyan sebességel élsimitva, mint "nállunk"...
pedig épp tetszene egy adott bizonyos játék...eddig ilyen problémád nem volt,,,a jövőben lesz ha ez igy folytatódik...ismét kérdezem,,,örülni fogsz neki? Na ez itt nagy probléma,,,nem az hogy kinek "milyen szinű" (brooáááf)
nekem meg 20 centis
és? gondolom legalább annyira nem érdekel, mint amennyire engem sem hogy másnak milyen szinű
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Foxpost
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Logitech G29 (Mediamarkt) Kormány és Pedál (PC+PS4+PS5)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Sony SRS-XB30 Bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
és? gondolom legalább annyira nem érdekel, mint amennyire engem sem hogy másnak milyen szinű