Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz twine #133 üzenetére

még egy gyors szösszenet:
    Abu pld pont ezért "kampányol" egyfolytában a PhysX ellen,(teszem hozzá joggal)
    mert amig az Nvidia nem akarja támogatni a 10.1-es microsoft szabványt, addig ne jöjjön mindenféle "idióta PhysX-el", (ami egyébként nekem tetszik, csak a mód nem ahogy bevezetik) mert hiszen tök felesleges,,,csak szétveri a piacot, és azzal eggyüt a te, és én játékélményemet,,,Nem volt neked is eddig jó hogy tudtál mindenféle játékkal játszani? De gondolom jó volt,,,Ha viszont visszatérünk a multba mikor kezdődtek a 3d-s kártyák,,,mindegyiknek saját szabványa volt, és csak arra a zsugára irt játékok futottak rajtuk...jó lenne- jó lesz ez nekünk? Mjad jönnek nemsokára a 10.1-es játékok, akkor meg te húzod majd a szád hogy nem futnak olyan sebességel élsimitva, mint "nállunk"...
    pedig épp tetszene egy adott bizonyos játék...eddig ilyen problémád nem volt,,,a jövőben lesz ha ez igy folytatódik...ismét kérdezem,,,örülni fogsz neki? Na ez itt nagy probléma,,,nem az hogy kinek "milyen szinű" (brooáááf)
    nekem meg 20 centis :DDD :DDD :DDD :DD :)) és? gondolom legalább annyira nem érdekel, mint amennyire engem sem hogy másnak milyen szinű :P

Új hozzászólás Aktív témák