Új hozzászólás Aktív témák

• kicsipapucs

őstag

Már előre jelem, hogy ez hosszú lesz! :DDD
    A hét vége felé betérek egy bitang E8400-al, ami vagy csak vak vagyok, vagy a világlegjobb.
    4Ghz-hez elég neki 1,08V, 4500-on 1,22-t kér. Ezek bios feszek, nem load! Ismertek ennél jobbat? Mert akkor azt is megveszem! :DD Ja, alaphoz 0,89V-ot kér. Tudomásom szerint ez még sz.j. proccát is veri.
    Kicsit játszani szeretnék a letűnt korok szép emlékeivel is, összetúrtam garázsból egy gépet, ezt húznám, de nem tudom már tovább. S478, P4 HT 2,6GHz Nortwood, meg alatta msi 865 pe neo-2 lap, 400-as be quiet táp, 250-es samu sata2 vinya, 2x1GB . Alapból 200MHz fsb-s a procc, a lap 250 körül wallos, kéne bele vagy egy másik procc, mert így csak 3250-ig tudom húzni a vasat (nem az a lényeg, hogy ee 3,6GHz legyen, világverő 985763973546 GHz-re, csak játszani akarok a tuninggal) aminek nagyobb a szorzója. Mondjuk egy 3,2GHz-es példány, az már menne 4GHz-en. Vagy ami még jobb lenne: találni egy északi híd fesz modot és új távlatokat nyitni a tuningjában, vmi p35 fsb verő formájában!! Tiszta kosz volt a cuccos amúgy! Fogtam és benyomtam a zuhany alá a kibelezett lapot, körömkefével meg folyékonyszappannal megsikáltam, leöblítettem, betettem egy dobozba 1 napra olyan kínai needdmeg illatosítózacsival, most már olyan illatra és kinézetre, mintha új lenne. Jujdejó vagyok. És még müxik kiszáradás után. ;]
    Az E6500 teszt pedig azért késik, mert haver gépébe betettük e2180 helyére és ő használja, nem tudja ideadni akármikor. E2180-at meg tuningoljon a hóhér. :DDD
    Bármi tippet szívesen várok! És bocs a szófosásért. :R

Új hozzászólás Aktív témák