- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz
Borokafa #18657 üzenetére
arról volt szó h hasonló tudásut akarunk összehasonlítani ...
az athlon abszolut nem az a kategória.
most adtam el i7-es procit 38K-ért, lapot 22K-ért, ramot meg lehet venni 25K-ért (3x2Gb)(ha 3x1 kell az 15K). Ez összesen 75 vagy 85K.
Az i7 h nem jobb. Legyen neked igazad, csak tényleg azt nem tudom kit akarsz meggyőzni vagy becsapni? mást vagy magadat?Az már más kérdés, h az erőfölényt hol lehet kihasználni és mivel, ezzel inkább lehetne érvelni nem a nyers erejét firtatni az i7-nek.
-
Cadal
őstag
válasz
Borokafa #18520 üzenetére
Ez igen!
Léghűtéssel itt PH!-n ilyen eredményt még nem láttam, le a kalappal pajtás!
Bevallom őszintén, hogy azért én sem ültem tétlenül tegnap este, de ekkora órajelet nem sikerült elérnem. 20*222-nél nálam már restart volt prime95-nél. Úgyhogy maradt egy 20*221-es teszt. Remélem azért otthon nem nagyon akadt ki a család, a hóbortjaid miatt?
-
kop8
őstag
válasz
Borokafa #18502 üzenetére
A C&Q-t nem találom, hol lehet biosban, most néztem minden hol de nincs?!
A 4,4-et 1,5volton levegővel csináltam most úgy hogy közbe ment a prime95 mert külömben 1000-en menne a proci
(#18503) darál0w
Ahogy látom levegővel mennek 5Ghz felett, de nemhiszem hogy megveszik a cuccaimat!
-
-
kop8
őstag
válasz
Borokafa #18441 üzenetére
Én olyan csomagoló szivacscsal (habszivacs) amivel a cuccokat szoktuk becsomagolni szállításkor, kb 2mili vastag és rátekertem és ráragasztottam...
Szinte semmi párásodás nem volt, a procit körberaktam papírzsepivel és kész, jeges vízhűtésnél sokkal jobban párásodig a proci és környéke!
Kb vettem egy hűtőtáskányit és a többmint a fele megmaradtt, 6-7 liter bőven elég több órás tesztelésre.
A pot jó ha magas mert így nem kellett olyan sűrűn pakolni a jeget.
A prime95 fogyasztotta a legjobban a jeget, akkor sűrűn kellett utántölteni!Én kézzel nem fogtam meg a jeget mert mondták hogy nagyon fájdalmas égési sérüléseket okoz!!!
kanálal pakoltam
-
kop8
őstag
-
kop8
őstag
válasz
Borokafa #18250 üzenetére
Denaturált szeszel szokták oldani a jeget, de nemtudom miért kell, lehet jobban áttudja adni a hőt a potnak
Max oc-re elég lesz talán 1termosz, de 30 percre szerintem nem, de majd kiderül
A gyurmát én is láttam videón, de sokan nem használják, kitömik a proci környékét valami anyaggal, én papírzsepivel szoktam fagyálós hűtésnál
Itt is alu potot használnak szerintem jó az is nem kell réz, de majd a hőfokokból kiderül mit tud...
[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest