Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lizakattila
üzenetére
Én elég gyakran benézek (napi akár 5x), bár nem vagyok ebben a topikban húde őshonos még. De látom, hogy még a "házigazda" Ákoska se ír be, magammal nem nagyon szoktam üzengetni. De most, hogy beírtál, itt az alkalom nekem is írni!
Mostanában előszedtem az E8400-am és az UD3P-mben hajtogatom megfele.
Első körben mutatok egy ilyet:
Jobbegér, kép megjelenítése, akkor nagyobban is látható. Ez használható, vagy kukába vele?
Mivel kellett pénz, minden procihűtőm és használható alkatrészem eladtam, hiába van 10db TR HR03-am, még a 8600gt-re is azt teszek, attól a procim nem lesz hűvös. A fél vízhűtéssel se sokra megyek, hiába jók azok a cuccok, amik most épp megvannak belőle. És így tovább mindennel. Ami kéne az nincs, minden más van. Fizetett hirdetésünk hallották.
Így egy épp nálam lévő, javításra váró gép Xigmatek 3 hőcsöves, 9 centis ventit fogadó hűtőt applikáltam rá, 1,45V cpu-z-ig bírja a superpit és a 3dmarkot, 1,50V-nál már elfőzi a hűtőt, másznak felfelé szépen a hőfokok, amíg le nem állítom, mert nem szeretnék idle 100 fokokat látni ám!
Ezért a magas hőfokok még Pi alatt is.
Neked nem volt fájdalmasan primitív a 775 +UD3R/P fél életed felemésztő tuningja után az 1155 feszt fel, szorzót fel tuningja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezért a magas hőfokok még Pi alatt is.